Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1293
View
34
Reply

[Politik] Yew Yin minta maaf

 Close [Copy link]

Author: Lalalili66778    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 09:31 PM | Show all posts

Apa yang salah tafsir pulak dah ditulis terang2 gitu. Nak konar pun tak boleh. Tegak benang basah je la nampaknya.

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Seperti biasa, buat sesuatu bertujuan kemudian minta maaf. What the ...... attitude.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh kepala bana dia lah mak suruh tentera2 buat kerja yg ekonomik time senggang ? Selaku waris tentera, i merasa sangat terhina..Ko hengat tentera nih buruh kasar ? Time senggang tuh lah nak buat latihan, pi kursus, pi cuti, duty giliran...lempang kang baru tau
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu je la kejenya...yang melayu lembut hati ...pemaaf.. macam kes penyanyi perahsan tu dulu...pas mintak maaf ...buat lagi...oo bangsaku.. pemaaf atau kayu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
halah halah halah dh xada kerja lain......buat kenyataan salah pastu minta maaf,  takutlah tu bisness bankrap
Cuba bg pegang senapang M16 tgk blh pergi sampai mana
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Boikot je bisnes apek tak sedar diri ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 04:52 PM | Show all posts
syed saddiq tak mo komen pape ke pasal dia ni??
zakir naik mungkin salah kata cina mcm2x.. tapi bab ni.. ss tak mo komen ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 04:56 PM | Show all posts
Lalalili66778 replied at 14-8-2019 07:28 PM
Jgnla kata aku banggangg aku baru nk belajar jadi reporter.. huhu okayyy

Cash la dekk...birah sgt nk buka tered

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 04:57 PM | Show all posts
apek tua dah kecut tulur ka? takut kena lucut kerakyatan iya? dasar tonyok
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dah mintak maaf pasti lah dh selamat.esok lusa boleh buat kurang ajar lg.  mentri ph dpt gaji puluh ribu atas bantuan duit dia masa pru, berani nak bersuara ke. telan je lah
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:54 PM | Show all posts
akusukaq replied at 15-8-2019 05:07 PM
dah mintak maaf pasti lah dh selamat.esok lusa boleh buat kurang ajar lg.  mentri ph dpt gaji puluh  ...

Tu lah cakap, semudah ABC je...... Takde tindakan tegas...... Memang berulang lagi lah mulut2 celupar pasni.........
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Minta maaf ke gitu?? Cam bangsat je..
tentera ni umpama team engineering & maintenance di bangunan la..
Bila keadaan bangunan cantik, takde major failure, sistem semua dalam keadaan baik, tokey kata team M&E makan gaji buta.. sebab tak nampak buat kerja.. padahal, kerja2 semua dibalik tabir..

kat rooftop, maintain chillers, water supply tank. Kat basement maintain bomba punya sistem pam. Kat luar bangunan dok maintain electrical supply. PPM untuk main switch board, generator dan lain2.

Yang nampak pun, depa dok tukar lampu rosak, minor sweating from aircond diffuser grill.

Tokey yang bodo, umpama cina bangsat ni la.. tak nampak risks dan hazards orang lain punya kerja.. senang2 cakap orang lain tak buat kerja.. makan gaji buta.. ikutkan hati, boleh je sabotaj anytime..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:05 PM | Show all posts
senang je apek ni juz mitak maaf je
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 14-8-2019 07:13 PM
apa bisnes dia. Meh kasi sabotaj.

barua racist ni x lyk hidup kat bumi malaysia. Hntr blk je.

Nak sabotaj mende? Umno pun dah kenyang berapa banyak dah dapat duit dari companies dia.(IJM, GAMUDA & SP Setia)
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 15-8-2019 05:07 PM
dah mintak maaf pasti lah dh selamat.esok lusa boleh buat kurang ajar lg.  mentri ph dpt gaji puluh  ...

Umno pun banyak dapat duit dari dia lah, sampai dia penah dilantik jadi panelist Sirim. Tu pasal Umno tak lantang sangat isu ni.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074107s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list