Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2917
View
25
Reply

[Tempatan] Dia Kelihatan Seperti Sedang Tidur, Tangannya Di Kepala- Pendaki Kongsi Keadaan Nora Anne Di Temui.

 Close [Copy link]

Author: Lalalili66778       Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 11:18 PM | Show all posts
fishy2 ..korang esok smbah berhala jah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
adikfatin replied at 14-8-2019 09:18 PM
Harap tak jadi macam kes kat luar2 sana yang mana pembunuh sengaja nak bunuh ahli keluarga dia kat l ...

Xkan motif semata2 tekanan hidup? Ada motif lain tak? Atau maybe sbb anak lembam xtahan nak jaga dah, so cuba utk dispose anak tu secara rahsia sebegini.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:31 PM | Show all posts
Lalalili66778 replied at 14-8-2019 11:11 PM
Kalau baca dari bedita ni di hutan.. mungkin aku salah

mungkin memang di situ tapi belum berbau
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Rob07 replied at 14-8-2019 10:57 PM
Mungkin orang luar ingat senang nak lepas kalau buat jenayah kat Malaysia.. Mungkin mereka ingat pol ...

Maybe selepas kes yg North Korean kena bunuh ms kat KLIA 2 tu mereka ingat senang je nak main2 dgn malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
adikfatin replied at 14-8-2019 09:18 PM
Harap tak jadi macam kes kat luar2 sana yang mana pembunuh sengaja nak bunuh ahli keluarga dia kat l ...

Tambah lagi klau ada aspect insurance ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:53 PM | Show all posts
adikfatin replied at 14-8-2019 09:18 PM
Harap tak jadi macam kes kat luar2 sana yang mana pembunuh sengaja nak bunuh ahli keluarga dia kat l ...

Serupalah dengan kes ni........ Dia kantoi sebab jiran dia ada rakaman CCTV..............


Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065063s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list