Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1327
View
19
Reply

[Tempatan] Ronaldo didenda kerana tawar seks kepada polis.

[Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 08:56 PM | Show all posts |Read mode
Edited by FOTHER-MUCKER at 14-8-2019 04:58 AM

Ronaldo didenda kerana tawar seks kepada polisBernama -

August 14, 2019 6:05 PM





(Gambar AFP)



KUALA LUMPUR: Seorang transgender warga Filipina dihukum denda RM1,500 atau penjara 3 bulan oleh Mahkamah Majistret hari ini atas pertuduhan menawarkan khidmat seks kepada seorang anggota polis, minggu lepas.

Majistret Noorasyikin Sahat menjatuhkan hukuman tersebut terhadap Ronaldo Jr Ramos, 39, selepas dia mengaku bersalah terhadap pertuduhan tersebut.


Ronaldo didakwa menawarkan khidmat seks bagi maksud persundalan kepada Lans Koperal Muhammad Fidzrii Mohd Zulkefli dengan bayaran RM200 untuk sekali perkhidmatan itu di sebuah bilik hotel di Jalan Tun Tan Cheng Lock, di sini, pada kira-kira 5 petang 6 Ogos lalu.


Dia dituduh mengikut Seksyen 372B Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum 1 tahun atau denda atau kedua-duanya jika sabit kesalahan.


Timbalan Pendakwa Raya Wafa Zainal Zainal Abidin memohon mahkamah menjatuhkan hukuman berbentuk pengajaran kepada tertuduh.

Peguam tertuduh, P Muneswaran merayu hukuman ringan atas alasan anak guamnya menyesal atas perbuatannya dan berjanji tidak akan mengulangi kesalahan sama.




Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Halah halah pondan tu pn umur dah lanjut . Sedo la diri sikit .
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Hannat
Aku dah bayangkan polis mana la kat portugal tu dia opper
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:02 PM | Show all posts
yucksss.. sampai RM200??!
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula baca tajuk, apahal sgt la sampai terdesak sgt si CR tu
Rupanya pondan kebayan
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk dia nihhhh, haih. Fox la ingat Cristiano Ronaldo tadi. Like, he has the looks, dah kenapa nak kena tawar seks to police sampai kena denda. Rupanyaaaaaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:49 AM | Show all posts
hahah... i lagi la, ingatkan ronaldo permain bola brazil dedulu tu hahah...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:52 AM | Show all posts
ingat ronaldo bola sepak ...cheh
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:13 AM | Show all posts
Korang terbayang CR... aku terbayang Ronaldo brazil tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Ahahaha tertipu akak ingatkan CR
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:59 AM | Show all posts
fonen tua tak sedar diri...ada hati nak churr di malaysia...mesti muka hudoh kertu sebab tu abam pulis x selera
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:30 AM | Show all posts
Ronaldo ni yang muka/badan jantan jalan catwalk tergedik2 tu ker.. ke pondan hamprak jer..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:57 AM | Show all posts
hoiii headline tu buat aku click tau dak.....lol
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:04 AM | Show all posts
aku igt ronaldo yg helok tu.. terfikir gak asal polis tu report, jackpot kot hahaha
rupanya ronaldo jadian
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:21 AM | Show all posts
takde gambor ronaldo
tak percaya  
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:59 AM | Show all posts
Sialan ko tt
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:03 PM | Show all posts
HAHAHAHAHHAHAHA. Gambar Ronaldo tu takder ker TT?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:04 PM | Show all posts
gigih iols baca sampai habis

ropa ropanya krik krik
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
la.ingatkan ronaldo main bola tu dah jatuh sengkek sampai kena melacur
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119635s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list