Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
47137
View
1987
Reply

Rumah Discussion MLM Scammer - Part 9 #1841 edisi pengakuan terpikat - Abam bedul tak pernah sentuh i ok acik onions

 Close [Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-8-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_2019-08-15-14-47-50-300_com.instagram.android.png
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 15-8-2019 01:38 PM
iouls x rasa iza & wani x terkesan dengan apa yg terjadi with rayyan. Dorang just makcik jee. agak2  ...

Ahh i memang agree dengan you. Kalau adik/kakak i buat perangai mcm ni pun malas nak ambik tau dah. Better focus kat family sendiri je. Iza dgn budder pun masing2 ada anak2 sendiri, tu pun memekik nak me time memanjang, ni pulak nak suruh fikirkan hal anak2 kepam pulak? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Uols kena paham, dia pakai seksi2 mcm tu sbb manalah tau ada doc yg sangkut pulak.. Kalau ada yg sangkut maka si bedul bolehlah beransur2 pergi sambil menjunjung bersama sejadahnya.. Tak dilupa juga towel busuk yg dia buat jadi kain masa solat tu.. Agak dah takda seluar ke ko time tu yg nak jugak pakai towel..

Anak dia?

Hmm sorrylah aku nak kesian.. Muka minta penampar mcm tu ditambah lagi dgn muka mak dia yg meminta2 untuk diterajang tu maka aku mmg tak boleh nak ada rasa simpati langsung..

Pergi mati!
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:56 PM | Show all posts
kupukopi replied at 15-8-2019 02:17 PM
I je ke xleh tgk ig fashionrise dia tu?? I dah xnmpk any posts dah..

ni kan ig dia?


hew hew hew
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:58 PM | Show all posts

wei makcik
bawak2 la tido real sikit
rehat kan diri dari upload buat karangan berjela nak explain kepada follower ttg sakit tuhh

udah2la HH oii
i dont understand.. nak tunjuk apa sebenarnya kat sini upload pix mcm ni
bole plak ko posing atas katil elok2

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ig fashionriseconcierge dah takde? Apakah? Sapa pulak customer yg dia spin/scam kali ni? Dari amareka? Ostolia? Dubai? Afghanistan? Kang lepas ni ada la drama handbag tak sampai, delay sbb sakit, masuk sepital, pusing2 sebulan lebih pastu kau pun play victim kata kau kena scam dgn customer.. permainan dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 15-8-2019 02:58 PM
wei makcik
bawak2 la tido real sikit
rehat kan diri dari upload buat karangan berjela nak explai ...


Maybe nak tunjuk customers yg dia sakit.. dia update mcm ni selalunya untuk tunjuk customer.. contoh ada delay pasal barang..second reason of course dia attention seeker.. tapi selalunya pasal customers.

Macam haritu pasal bank card.. gigih asyik update pasal bank card dia hilang.. pastu keluar issue handbag Chanel hilang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Besar lutut dari muka
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 15-8-2019 02:56 PM
ni kan ig dia?



Ehhh a ah lah u, user not found. Bagai jatuh ditimpa tangga gitu kakpam
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
wondawonder replied at 15-8-2019 03:04 PM
Besar lutut dari muka

Sempat dia edit eh.. ke rayyan dah diajar mengedit?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-8-2019 03:03 PM
Maybe nak tunjuk customers yg dia sakit.. dia update mcm ni selalunya untuk tunjuk customer.. co ...

Kalau folo kesah dia ni dari dulu mmg camtu... kalau ada malapetaka berlaku kat dia, maka adalah juga malapetaka kat customer hanbag/haiyok dia...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:09 PM | Show all posts
balik la hanis. duduk je kat malaysia ni. udah2 la tu hidup merapu. ko balik malaysia .. tutup socmed ko dah hidup simple sudah la. cari je la keja yang boleh bagi duit bulan2. jadi cleaner ke .. tea lady ke. atau tukang petik buah kelapa sawit kt ladang ke. buat pening kepala je keja tukang beli hangbag org ni nis oi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:09 PM | Show all posts
wondawonder replied at 15-8-2019 03:05 PM
Ehhh a ah lah u, user not found. Bagai jatuh ditimpa tangga gitu kakpam

karma knocking on kepam's door nampaknya..

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:10 PM | Show all posts
rhea85 replied at 15-8-2019 07:44 AM
Kak Pam posing2 manja terdampar atas katil tayang paha gebus dan penampakan perut berlipat rayyan di ...

tu rayyan ke? mcm pelakon kanak2 yg nama Buntat tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
I tetap rasa dia x sakit mana... sebab masih boleh upload kat igs edit muka kulit lutut bagai. Kalau sakit betul takdenya sempat nak tgk fon pun.. kalau pegang fon pun sibuk cari daddy ler.. daddy daddy nak wit

I speku nak umpan kekasih lama je ni suruh dtg tgk dia, sambil jadikan bendul sebagai mangsa supaya jeles

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 15-8-2019 03:11 PM
I tetap rasa dia x sakit mana... sebab masih boleh upload kat igs edit muka kulit lutut bagai. Kalau ...

I ada la nampak juga some attention seeker update kat spital mcm ni lah.. tapi kak kerak is another level punya batak omg
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada masalah kidney?

Dah minum mineral coffee, consume jamu maharani..makan minum supplement ntah hapa2 top up lg mcm2 yg mengarut harus lah kena..

Sapa2 yg follow tu klu bengap lg still duk order memacam supplement bersedialah nak jd mcm dia ni juga..

Klu dh bermasalah dgn kidney..silap2 kena dialisis..klu dh mcm gitu..nak duduk mana tu?

Haaa...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
rhea85 replied at 15-8-2019 07:44 AM
Kak Pam posing2 manja terdampar atas katil tayang paha gebus dan penampakan perut berlipat rayyan di ...

Gemoknya rayyan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 15-8-2019 03:07 PM
Sempat dia edit eh.. ke rayyan dah diajar mengedit?

Flawlessnyaaaaa lutut....
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 15-8-2019 02:56 PM
ni kan ig dia?



Sorry ot jap. Iols report ig beli duit lama tapi IG tak take action pun. Aman2 je scammer duit lama tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085988s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list