Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40020
View
1987
Reply

Rumah Discussion MLM Scammer - Part 9 #1841 edisi pengakuan terpikat - Abam bedul tak pernah sentuh i ok acik onions

 Close [Copy link]

Author: anony-mous       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 15-8-2019 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 15-8-2019 08:10 AM
Aku pulak yg sedih tengok anak dia ni nangis. Sian budak ni .. walaupun pakai baju ketat tang perut  ...

Sama la dgn iols. Tgk igs dia td mcm kesian sgt dgn ank dia. Pam pam ni selfish la. Kita mak2 seboleh2 elak sakit sb kesian dgn ank. Bkn la x boleh sakit tp sb tau akan sakit, kita make sure the environment tu sesuai utk kita tggal ank
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:32 AM | Show all posts
black_handbag replied at 15-8-2019 08:10 AM
Aku pulak yg sedih tengok anak dia ni nangis. Sian budak ni .. walaupun pakai baju ketat tang perut  ...

Ai pon sedih tgk anak dia & geram kat kak pam (sori ai tak kesian langsung kat dia). Setuju ngan forummers yg sebelum ni kata shes not fit to be a mum & selfish gila. Dlm kenkonon sakit yg bunyinya cam nazak sempat lagi membiroh selak kain tunjuk peha.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 15-8-2019 02:05 AM
Masa kau tengah asyik masyuk dengan si roti mat blek tu dulu, seluruh ahli porem nasihatkan kau jaga ...


Solat x ckup rakaat. Hahahqrgh. Kenapa ini lawak sangat entah.

Sedap baca komen selimut atas bawah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Haters say it edit
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:51 AM | Show all posts
Selimutputeh replied at 15-8-2019 01:57 AM
Terbaik ayat keramat pam ni..

Kami ahli porem uneted memang menunggu berita baik dari kau pa ...

Mantap. 3 tahun duk invest pakai mahai2, kekononnya cantik2 & seksi2, makan tempat mahal2, prektis posing acah2 sensual-kenyit2 mata & jilat aiskrim, berendam ngan tupis / baju mandi granny kat tepi kolam walopon tak reti berenang (& takda prior evidence pon yg dia ni a pool/beach person)...last2 satu pon tak sangkut. Kalulah betul kak pam nak emulate life idola2 dia cam tinE, marion, kimk dan spesis dgnnya, kak pam kena review balik apa yg idola2 ni ada yg dia takda.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:04 AM | Show all posts
ya tohannn...kepam tuh sakit betol ke ada #imadecutebaby lagi ??

kat hosp pon buleh selfie tunjuk paha gedabak tuh ? anak dia sungguh menyedihkan..ngan boroi ngan sememeh...family dia nih dah abandon dia sungguh lah ni.

now sensorang lah meniti hari tua..org lain aman2 hidup bekeluarga kau hidup mcm pompuan lorong keluarga tak peduli.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:04 AM | Show all posts
Selimutputeh replied at 15-8-2019 02:05 AM
Masa kau tengah asyik masyuk dengan si roti mat blek tu dulu, seluruh ahli porem nasihatkan kau jaga ...

hahahaha.. lama tak nampak u kat sini, sekali mencemar duli mantap abis sinopsis jejantans kepam.. yg muka plastik ada, yg katik ada, yg lebam ada, yg tua kuat romen ada, yg scammer ada, terkini yg bendul..
mmg betul la apa yg u cakap, bila kena dumped semua salah orang, tak sabar ni nak tunggu turn bedul kena kata  sembahyang tak cukup rakaat hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-8-2019 08:24 AM
Sama la dgn iols. Tgk igs dia td mcm kesian sgt dgn ank dia. Pam pam ni selfish la. Kita mak2 sebo ...

I taktau lah nak cakap if si gemok ni dia mati kat sana tu, apalah nasib anak dia? Nak ke mana? Siapa nak jaga? Kalau apak dia dari malaysia nak pi ambik pun, sementara tunggu dia nak duduk mana? Ohmyyyy kepam ko ni memang mak yg bodoh. Semua benda acik forum kena tolong fikirkan kat ko. Bodoh bertingkat!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:10 AM | Show all posts
smurfet replied at 14-8-2019 11:48 PM
Bedul bawak motor je ker? Motor kapcai or ducati? Downgrade terok ni kepam rela ambik bedul buat lak ...

kalau betul bedul ade motor je, jgnla acik kepam tu buat peel acik tua ada bf naik superbike pulak..dengan jaket kulit peha bagaknya..ei tak sanggup meols tengok nanti sheols membonceng dibelakang bedul
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
watie79 replied at 15-8-2019 09:04 AM
ya tohannn...kepam tuh sakit betol ke ada #imadecutebaby lagi ??

kat hosp pon buleh selfie tun ...

Kepam ko better buat saving sikit utk duduk rumah jagaan orang tua masa ko tua2 nanti kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:12 AM | Show all posts

muntah hjau baca ayat kau kepam . mmg kau la perepmpuan palaing perasan tak sedar diri seantero tanah melayu nie. org lain pun CEO jugak . tapi idok la jakun beruk mcm kau . dh la pencacai beli bag je , perasan sgt kau eh

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-8-2019 08:24 AM
Sama la dgn iols. Tgk igs dia td mcm kesian sgt dgn ank dia. Pam pam ni selfish la. Kita mak2 sebo ...

Tu lah iols pernah cakap, dia nak acah2 so strong sebelum ni gi post office lah bagai then bila bedul and friends suruh gi ER baru lah nak pergi. Tak fikir ke rayyan tu? What if dia tetiba collapse ke what can rayyan do. Dah lah he's alone in a foreign country. Bodoh lah kepam ni. I kalau tak berapa sihat and tinggal at home ngan anak i 2 org je pun i dah tak senang tau takut kot i pengsan ke apa camne lah anak tu. Tu pun dekat rumah sendiri. Eee hantar lah rayyan balik malaysia risaauuuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Fuhhh.. Yg benang baru
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:19 AM | Show all posts
ezypepper replied at 14-8-2019 11:46 PM
If kena pun salah kan the mother je la. Tu je la kerja dia, sumbat sumbat sumbat with good.

I n ...

i pun terfikir mcm jugak smlm... kalau apa2 jd kat kak pam apa jd kat budak tu... dah la jauh sorg2 pulak kat negara org... hadui kak pam x penah pk kot pasal tu... biar la budak tu duduk dgn ayah dia kat kl ni... atleast abg2 dia ada family dia pun ramai sini... kalau la tetiba ajal dia sampai kat sana Allah xleh bayangkan nasib budak tu la.... kita pulak yg risau
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:35 AM | Show all posts
can someone please dm jali .. suruh jali tu p la terbang kejap gi paris tu gi ambil rayyan. setakat tiket gi paris tu berapa sen la sangat pun. akak ni yang kuli2 ceo pun mampu je la kalau setakat seat ekonomi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
joyahbawang replied at 15-8-2019 09:12 AM
Tu lah iols pernah cakap, dia nak acah2 so strong sebelum ni gi post office lah bagai then bila be ...

Kan youuu. Di malaysia, di negara sendiri, ada jugak sedara yg boleh nak tolong in case jadi apa2. Kalau kat sana mcm mana? Sedih i tengok masa anak dia nangis tu. how come she boleh biarkan a 5yo boy dah kena pikir sendiri what happens if her mom died? Kalau rayyan tak pikir benda tu, dia takkan doa lah supaya mak dia tak mati. burden kepala otak 5 tahun nak pikir nasib sendiri. And kepam bodoh ni rasa cute anak dia berdoa macam tu???
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:38 AM | Show all posts
joyahbawang replied at 15-8-2019 09:12 AM
Tu lah iols pernah cakap, dia nak acah2 so strong sebelum ni gi post office lah bagai then bila be ...

Betul tu. So much for independent strong woman kehulu kehilir, bossbabe CEO ke gunung ke laut. Hakikatnya hari2 duk whining pasal jejantz, sakit kepala, sakit perut, sakit tu sakit ni...
Ai teringat komen one forummer tak ingat sapa sebelum ni yg  betul2 deep. Hidup dia ni takda purpose, entah apa yg dia cari nun jauh kat sana. Byk mana sgt yg dia dpt jadi ps if dia betul2 nak cari duit for the kids/ future,  kalau  apa yg dia earn  lebur  kat lifestyle acah2 rich & famous,  pakai&  mkn2 tempat mahal (& byr air b&b berbulan2). Duk pusing2 tang tu, kais pagi mkn pagi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
I pity her son. And i maki his mom. Bodoh benar tatau nak ckp apa dah. Budak kecil lg pun. Badan je besar. And not cute ye takut2 kan anak sampai nangis sebegitu mengenang nasib. Bodoh pam ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 15-8-2019 01:35 AM
can someone please dm jali .. suruh jali tu p la terbang kejap gi paris tu gi ambil rayyan. setakat  ...

Hurmm takda makna nya kak.. banglo sebelum ni ada forumer bgtau perangai jali sama mcm kepam kalau tak silap. Org yg bole selamatkan budak tu cuba tok mid je.. adik & kakak kepam pun tak nampak komen kat ig kepam ker aku terlepas pandang. Ada ke sedara kepam kat sini?? Cuba hantar sikit telegram dr forumer ni kat tok mid.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:49 AM | Show all posts
royaldanish replied at 15-8-2019 09:41 AM
Hurmm takda makna nya kak.. banglo sebelum ni ada forumer bgtau perangai jali sama mcm kepam kalau ...

apak apa ni tak fikirkan anak2? tau la dah ada wife & family baru but anak2 dr ex wife ttp la anak2 dia kan. tok mid tu pun if he cares of his grandchildren ... dia patutnya halang anak lembam dia dari bawak budak tu gi paris tu. ko bela la budak tu jaga elok2. u have failed raised 4 kids .. please la belajar dari kesilapan tu. nama je org educated tapi tak pandai pk pasal pendidikan sasiah keluarga.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080294s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list