Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30180
View
1598
Reply

Rumah Discussion MLM Scammer - Part 9 #1522 terpaksa diet

[Copy link]

Author: anony-mous       Show all posts   Read mode

Post time 15-8-2019 09:51 AM | Show all posts
Edited by Cleocatra at 15-8-2019 09:54 AM

kotornya sandals bossbabe

kepam jua

kepam jua
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 15-8-2019 09:41 AM
Hurmm takda makna nya kak.. banglo sebelum ni ada forumer bgtau perangai jali sama mcm kepam kalau ...

Or maybe they all know kepam ni so selfish and keras kepala nak ikut diaa je so they pun malas/cant do anything? But kalau i tok mid tu mmg i put my foot down paksa dia tinggalkan rayyan and cut off all financial support.

Ke diorang semua pun tak nak jaga rayyan sebenarnya.. omg tiba2 sedih if thats the case.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:54 AM | Show all posts
rhea85 replied at 15-8-2019 07:44 AM
Kak Pam posing2 manja terdampar atas katil tayang paha gebus dan penampakan perut berlipat rayyan di ...

makin bam bam la si rayyan ni

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:58 AM | Show all posts
joyahbawang replied at 15-8-2019 09:54 AM
Or maybe they all know kepam ni so selfish and keras kepala nak ikut diaa je so they pun malas/can ...

but kalau i la kan .. if my sis sewel mcm kepam ni .. as an aunt .. i will fight tuk jaga anak sedara i tu. i'll do apa je to make sure anak sedara i hidup sesuai dgn kehidupan budak2 lain.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:01 AM | Show all posts
royaldanish replied at 15-8-2019 09:41 AM
Hurmm takda makna nya kak.. banglo sebelum ni ada forumer bgtau perangai jali sama mcm kepam kalau ...

baru nk cakap uols...anyone yg boleh contact tokmid or any family members yg terdekat...tolong amek balik malaysia...kesiannnnnn sgt2 tau kt ank sikepamselfish ni..
dah2 lah tu...ko nak bergaya xtentu arah ke, nk berpeleseran ngn jantan2 ke, tolonggggg jgn libatkan anak. iols xboleh lh tgk budak cmtu..xfaham apa pun weyh...dah lh kt negara org....


#selamatkanrayyan


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:02 AM | Show all posts
dia ni tak tahu ada blanket ke kat hospital. Tak kan nak sua pu### kat doc jugakkan

pu### utk dilelong

pu### utk dilelong
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:03 AM | Show all posts
royaldanish replied at 15-8-2019 09:41 AM
Hurmm takda makna nya kak.. banglo sebelum ni ada forumer bgtau perangai jali sama mcm kepam kalau ...

I dont think anyone from the family akan tolong jaga. Kalau betul diorang nak tolong jaga, or at least ambik berat, diorang akan suruh kepam gemok tu duduk je malaysia. Balik jaga anak sendiri. Ramai je i tengok ps malaysia yang belikan branded handbags from oversea sana. Kumpul order, beli, balik. Tak perlu pun duduk sana pastu jelajah butik2 tp takde order masuk pun. Lagi better la duit untung tu buat hidup kat malaysia drpd membazir nak ada acah rich lifestyle kat sana padahal kais pagi makan pagi??

TBH, kalau i yang jadi iza atau budder, i pun takkan ambik port dah dengan siblings perangai gini sejenis degil takmo dengar nasihat, buat perangai yg conteng arang lumur taik kat maruah family sendiri. And sampai sekarang tak insaf2 walaupun macam2 dah jadi dalam hidup dia. Kalau dah insaf nak balik ke pangkal jalan, maybe boleh tolong bagi moral support. Ini tak sudah sudah bagi masalah. I bet everytime diorang jumpa family besar / family gathering, isu pasal kepam busuk ni mesti akan naik. Kita yg takde blood-related pun rasa nak menyumpah memaki semua bagai. Imagine the family yang turut dapat tempias dgn perbuatan terkutuk busuk dia tu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:08 AM | Show all posts
messymimi replied at 15-8-2019 10:01 AM
baru nk cakap uols...anyone yg boleh contact tokmid or any family members yg terdekat...tolong ame ...

Persoalannya di sini, siapakah yang akan jadi penyelamat dalam misi #selamatkanrayyan? I dont think there's anyone........
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:08 AM | Show all posts
sweetgirl replied at 15-8-2019 09:19 AM
i pun terfikir mcm jugak smlm... kalau apa2 jd kat kak pam apa jd kat budak tu... dah la jauh sorg ...

happened to my ex officemate

mak dia meninggal dekat las vegas
masa tu berjimba dgn adik dia umur 12 tahun (idk why las vegas sbb makcik tu makcik bertudung ala2 naif)

lama gak sebelum diorg dpt ke sana utk amik adik nya tuh
pastu jenazah pon sangkut dekat hospital sbb bill mahal namatey
ending tanam sana sbb bill hospital pon sampai kena mintak derma sana sini..

while adik dia sorg2 tak tau la sapa jaga and duduk mana..

mohon kak pam jadi pengajaran
mungkin ko kenal abdul or etc
but what if ko jatuh masa tu ko dekat luar waktu malam and happen to be ada org "pelik2" tgh memerhati..


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:10 AM | Show all posts
sitiaria replied at 15-8-2019 09:36 AM
Kan youuu. Di malaysia, di negara sendiri, ada jugak sedara yg boleh nak tolong in case jadi apa2. ...

bole dia amik video / gambar anak dia menangis?
kalau aku la tgk anak buah aku menangis dlm keadaan mcm tu
silap hari bulan aku pon menangis

ehh time sakit ni berduyun2 plak post IG story
dgn kain selak nampak peha bagai beria nak show apa??
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 14-8-2019 11:10 PM
Highlight rumah ke 8

Pam pam pusing2 rome, italy

Oo kt sini yg u terpost kt thread lg satu haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 15-8-2019 01:49 AM
apak apa ni tak fikirkan anak2? tau la dah ada wife & family baru but anak2 dr ex wife ttp la anak ...

Kalau tak silap i baca income jali skrg dh tak mcm dulu (sila betulkan kalau salah) tambah lagi dgn baby yang baru tu. Kepam aritu blk kl ada gak kata anak dia komplen sluar kecik dh koyak berlubang tak sure betul ke tidak si jali jali tak belikan anak2 pakaian baru
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:10 AM | Show all posts
smurfet replied at 14-8-2019 11:48 PM
Bedul bawak motor je ker? Motor kapcai or ducati? Downgrade terok ni kepam rela ambik bedul buat lak ...

Parisien jarang ada kereta. kalau guys mmg majority ada motor yg stock 250cc punya style. public transport byk although kurg reliable waktu strike
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:11 AM | Show all posts
pittjie replied at 15-8-2019 09:35 AM
can someone please dm jali .. suruh jali tu p la terbang kejap gi paris tu gi ambil rayyan. setakat  ...

betul tu.. tak perlulah nak bagi kat kepam si kecik tu.. baik dok malaysia pergi sekolah . dok ngan kepam asyik lepak at cafe je
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
joyahbawang replied at 15-8-2019 01:54 AM
Or maybe they all know kepam ni so selfish and keras kepala nak ikut diaa je so they pun malas/can ...

Suka gila statement u ni... rayyan dgn kepam pun d sogok fast food.. sushi.. gelatos tiap hari. Yesss i sgt support part cut off all financial support biar kepam merangkak & mereput je kat kl
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:13 AM | Show all posts
smurfet replied at 15-8-2019 12:17 AM
Nak tgk wajah sebenar kepam tanpa filter kat ig story sheols yg dia scroll gambar rayyan took from h ...

gigih nak justify to the forumer sampai kena amik gambar from that yucky iphone. do you know the existance of Airdrop pampam?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
messymimi replied at 15-8-2019 02:01 AM
baru nk cakap uols...anyone yg boleh contact tokmid or any family members yg terdekat...tolong ame ...

Aah you.. betul kata forumer lain kalau kepam tetiba pengsan ryan tau buat apa? Nak call no mana? Mau nya budak tu pun pengsan sekali
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
4353CFCB-6C59-4B84-B809-3E0D5F74DE5C.png

Bukan main lagi puji laki. Jaga elok2 laki ko wani badder. Kang ade yg menyondol yg menyondol pon mati-matila kot igt hazimjimbos kaya.. padahal tokmid yg bg duit kat wani badder utk kekalkan gaya hidup mewah tu wpun sheols beli baju zara stock clearance je pon punyala meols tgu kot dia nak buat unboxing video utk baju zara tu semua.. alih2 nan hado. Xkanla nak tayang kat acik porem sheols beli baju clearance jah

Sorry bukan nak mengutuk, bg kita rakyat marhaen yg tau berjimat cermat ni ok je beli baju stock clearance. No hal punya.. tp untuk org yg suka membazir beli wipes pun harga puluh2 dan mandian berpuluh2.. agak pelikla bilamana ada penjimatan berlaku disitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 15-8-2019 02:03 AM
I dont think anyone from the family akan tolong jaga. Kalau betul diorang nak tolong jaga, or at l ...

Kepam nak life mcm tu jet setter my arse! Bole duk europe ke sana ke mari. Kepam ni dh tak makan saman u.. ingat tak sc forumer shared dulu yg tok mid gelar kepam mcm pelacur tu pun kepam buat derk je.

Fam members dh malu sangat dgn perangai kepam tu  
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:25 AM | Show all posts
cikatilia replied at 15-8-2019 10:08 AM
happened to my ex officemate

mak dia meninggal dekat las vegas

ntah2 kalau apa2 jadi kat pampam, if nobody claims her body, silap hari bulan kena campak je kat laut. which most case org yg tak byk duit buat mcm tu in france. it's a city of taxes, dah mati pon still kena bayar tax for the tanah tempat tanam tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099652s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list