Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10949
View
165
Reply

Mark Adam 'Bodyshaming' Sherry Alhadad Atas Pentas, Alif Satar Terus Cover!

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-8-2019 10:51 AM | Show all posts |Read mode
Pentas Big Stage 2019 baru sahaja membuka tirainya malam semalam dan ramai sungguh yang terpacak depan kaca televisyen kerana rancangan itu berjaya trending di Twitter semasa tayangan episod pertamanya.


Dihoskan oleh Sherry Alhadad dan Alif Satar, pastinya membuatkan ramai penonton melekat sepanjang rancangan itu berlangsung kerana kehebatan gandingan mereka dalam mengacarakan mana-mana rancangan.


Dalam keseronokan menonton rancangan itu, ramai yang tidak berpuas hati dengan tindakan juri jemputan iaitu Mark Adam yang dianggap melampau. Dah kenapa?





Gurauan Mark dikatakan kasar kerana mempersendakan tubuh badan Sherry yang comel.


"This opportunity is big... even the host is BIG," kata Mark sambil menunjukkan tangannya ke arah Sherry.



Kredit foto: Youtube



Nasib baik Alif Satar pandai 'cover' apabila melihatkan air muka pengacara wanita itu yang kelihatan sedikit berubah.

"You're right, she has BIG talent bro", ujar Alif.


Kebanyakan netizen melahirkan rasa tidak puas hati terhadap gurauan tidak matang Mark dan mengharapkannya menyedari kesilapan dirinya itu.



Kredit foto: Twitter



Tak lawak ya mainkan saiz tubuh badan orang lain. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Smakin over la si m ni, mentng2 la dah rmai org minat. Aku minat si m ni dlu tp lps da mnang bbb makin over lak heol. Buat2 ckp pelat, dah lbih 10 taun dok mlaysia msih brterabur lg ckp mlayu. Baik la bgla yg dok xsmpai stahun pun lg fasih ckp bm nya. Lemau la u m. Ke saje je buat pelat sbb rmai org suka knon2 kiut dgn pelat brtrabur tu. Dia ni nmpk gatal gak sbnrnya klau tgok heol blakon dgn aktress yg cun2 tp sbb wife heol bnyk brjasa, heol sedar diri la. Sherry muka nmpk kesian plk. Sllu sheol ok jer kena bahan tp kdg2 mgkin org tgh ada msalah ke, pro je la kt stage. Skli kena bhan live, msti rsa down gak tgok reaksi sheol kli ni. Ksian pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:12 AM | Show all posts
kurang hajarkannnn...aku ske Sherry...nyah ko M Aliff mmg gentleman
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:13 AM | Show all posts
pelawak2 low class mmg masih guna kekurangan org as a joke...nasib baik x kena balik...buat pulak joke htr dia balik negara philippines ke tgk mcm mana penerimaan dia...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:15 AM | Show all posts
aku terbayang nada mendatar si Mark ni ucapkan masa cakap ayat ni..
dia memang ckp cmtu ke..ke buat2 jek
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:18 AM | Show all posts
first time iols tgk muka sherry brubah lps kena bahan.bese sheols leklek,xpun sheols trus smbung gelak skali.tp kali ini air muke sheols nmpk mcm terase.ah gitu iols tilik muka sherry. yg penting iols dh start mympah dgn slang si mark ni.dh 10thun kot kau stay msia takkan tak reti reti ckp melayu tnpe slang fake kau tu nyah!   acah kelakar je kau ni pinoy.

smlm dk main kan nama org hangbyul ko panggil hang biul.lepastu duk main main dgn word assamualaikum.acah mcm nk bg slm kt pserta kapir tp kau konar baring ckp bg slm kt shery alip.aku sepak jgk kau ni mark
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:18 AM | Show all posts
aliff ni gentlemen betoi. btuah wife dia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Sherry tu walau badan besar.. tapi pandai bergaya tau... sentiasa cantik.. membuktikan badan besar pun confident dalam bergaya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:20 AM | Show all posts
Aliff is a class act
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak berubah muka sherry..rasanya she tak expect pon kena pick up tetiba macam tu kot. Hetchu mark!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:23 AM | Show all posts
takan nk ckp bodi kecik kang kata menyindir plak (mmng besar pun)
si mak tu mmng tak ckup cerdik
pengetahuan dia tentang ayat tersirat dlm bahasa melayu belum cukup mahir
moga dia faham dan memperbaiki diri
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai mark, kenapalah chuols sebut macam tu. Aiols ni dah la anti dengan orang yang suka body shamming.

Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 19-8-2019 11:08 AM
Smakin over la si m ni, mentng2 la dah rmai org minat. Aku minat si m ni dlu tp lps da mnang bbb mak ...

Bbb tu pertandingan apa
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu i suka alip satar.. Sweet, kekar, gentlement, mantap....
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:26 AM | Show all posts
siap buat gaya tangan big tu bg aku mmg kurang ajar la
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols terus tersuka alip sbb pandai coverina. Muka sherry dah terkujat dah. Kalau iols pun malu weh... x habis2 nak body shaming org.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:31 AM | Show all posts
bukan si elfira loy kening pun penah body shaming si sherry ke? dlm the sherry show rasanya, pasal gajah.  

Whatever pun sherry tetap vazz the bomb! walaupun BBW tapi dia sangat bergaya and confidence level dia tinggi.  Tak nampak kekok pakai baju pelik2 walaupun BBW. Go sherry, go to hell with haters.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ai harap Sherry di bayar mahal lebih dari Alif Satar sebab dia banyak menghafal sponsor dan cara-cara mengundi tu. Alif tu kurang sikit bercakap.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:44 AM | Show all posts
Mark Adam nie mmg annoying pon dari dulu. Belagak macam lah sumer malaysian suka kat die. mmg menyampah. Pi balik sana pilipin la weiii
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:47 AM | Show all posts
ohhhh pasal nie ke diorg treading kt twitter pagi nie..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097837s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list