Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9282
View
129
Reply

Acik Ninie Yoga Kembali memanaskan alam

[Copy link]

Author: BilaBellaPanaz       Show all posts   Read mode

Post time 20-8-2019 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
whoryuss 1st time tau, yg miss v pun boleh ber wrinkles
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 09:16 AM | Show all posts
who are yusss.. tp seksi sgt....
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik ni ka yg lotus birth tu...pernah bc kat mana tah...
Mcm dlm forum cari jugak
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 09:45 AM | Show all posts
melinda_kerr replied at 19-8-2019 07:37 PM
Gigihnya pegi wax/ shave sebelum ambik gambar ni. Anyway who are yuss??

kenapa vjayjay dia kempis dan kedut
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
BilaBellaPanaz replied at 19-8-2019 09:34 PM
rasanya die dulu beranak dalam air...

water birth gitu... but aku tak leh terima dia simpa uri  ...

Yoga yogi ni.. Amalkan lotus birth.
Tapi dlm islam x boleh simpan uri lama. Konon sampai semua  vitamin/ kebaikan uri tu serap kt baby and biarkan uri tu luruh secara alami.
Tp sains dh buktikan, once baby beranak x da apa boleh diserap.. So useless laa simpan uri tu berhari2
Derang ni sek urban..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2019 01:16 PM | Show all posts
hotmak replied at 20-8-2019 07:32 AM
whoryuss  1st time tau, yg miss v pun boleh ber wrinkles

die mmg try hard sgt nak jadi instafamous..

hhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 01:17 PM | Show all posts
cikgu yoga, blogger, dia satu geng dgn juliana ibrahim
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 01:35 PM | Show all posts
bila baca komen baru tau gegirl.. i tot nyah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 01:36 PM | Show all posts
domok replied at 19-8-2019 09:52 PM
Yup, dia x pisahkan uri anak. Lotus birth x silap namanya...

elok actually.. mmg dia ada ilmu la ni..

Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 01:53 PM | Show all posts
lme x dgr cite die ni.. i knew her lme dh.. kwn my cousin..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 01:55 PM | Show all posts
wow die banje apom..huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 01:57 PM | Show all posts
BilaBellaPanaz replied at 19-8-2019 09:34 PM
rasanya die dulu beranak dalam air...

water birth gitu... but aku tak leh terima dia simpa uri  ...

dedulu i follow gak dia.. but start from dia buat lotus birth tu anak 1st, i dah start rasa sesuatu..

then bila tgk makin hari lifestyle makin omputeh and masuk 2nd child pun lotus birth i rasa x sesuai lah dia ni.. terus unfollow.

sbb i rasa dia mcm terlampau obses to this yoga thingy, yg to me kadang boleh merosakkan akidah juga. kita amal sikit2 utk kesihatan is fine, tp dia mmg nampak mcm dah terlebih sket..


Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 02:16 PM | Show all posts
kepamnya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 02:24 PM | Show all posts
last year around  november i pergi book signing million dollar whale kat cziplee, bangsar dia ni gigih nak highlight kat author tu yg dia yogi..

i kenal ramai true yogi yg siap meditate and attended ashram takde pun nak announce who they are.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
power gila yoga dia.

Amahzing.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kenal dia ni sape.... tapi wow flexible betul badan dia ye, berapa tahun dia practic yoga tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2019 02:49 PM | Show all posts
my_november replied at 20-8-2019 02:24 PM
last year around  november i pergi book signing million dollar whale kat cziplee, bangsar dia ni gig ...

yeah i notice die ni suka buat public announcement hahaha

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2019 02:51 PM | Show all posts
goss79 replied at 20-8-2019 01:57 PM
dedulu i follow gak dia.. but start from dia buat lotus birth tu anak 1st, i dah start rasa sesuat ...

betul babe...dia refer Allah pun The Almighty ...The this the that...tak pernah la aku tgk die tulis as ALLAh...maybe nak liberal sket kot...GOD is ONE kan  hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan omputeh mana tadi
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 03:08 PM | Show all posts
neraka jahanam tu lagi panas acik ninie ooi

dh mcm acik2 pulak nengoknya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077266s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list