Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9337
View
129
Reply

Acik Ninie Yoga Kembali memanaskan alam

[Copy link]

Author: BilaBellaPanaz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-8-2019 11:32 PM | Show all posts



Ahahahahaa! Nie! Baju ko koyak! Tapi kulit ko cantik! Seluar mana, seluar?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 09:12 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 20-8-2019 03:54 PM
Kalau dah lotus birth, dah tentu tak vaksin kan?
Kalau tak vaksin mmg teruk dikecam oleh acik2 di ...

part vaksin x tau plak sbb x pos kat ig hehehe...

i pun dah unfollow, kadang x larat tgk life org islam yg lebih omputeh dr omputeh itu sendiri

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:41 PM | Show all posts
i follow dia zaman dia masuk Nescafe Kick Start tu.
dia nak menang supaya dia bole fund untuk publish majalah yoga.

i tak sangka pulak mak dia pensyarah English sbb dulu, agak hauk dia punya English (zaman dia tulis blog)
i pun tak sangka apaknya imam masjid.

i ingat yg dia dulu jadi private coach yoga kpd husband dia.
i pun tahu dari dia jugaklah pasal lotus birth nih, yg simpan uri sampai tertanggal sendiri.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2019 05:05 PM | Show all posts
nellyberry replied at 21-8-2019 04:41 PM
i follow dia zaman dia masuk Nescafe Kick Start tu.
dia nak menang supaya dia bole fund untuk publi ...

i remember she said kat blog or her IG, l her husband cakap kat dia" let me worry about the money, your worry about the soul or whatever la" so thats why hubs kasi dia the yoga place as wedding gift....untonggg kannn..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
whoareyuss sgt for me
sekeping bodyyyyy..rata
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Rata sgt.. raba2 rsa apa?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Akok kedut ke tu.?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:04 AM | Show all posts
Iols baru stalk ig sheols. Tengok pada gambar kat atas, iols ingat sheols dah acik-acik. Rupanya muda lagi. Ampun acik Ninie
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:48 AM | Show all posts
she's still alive ghupernyaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:35 AM | Show all posts
PinkyPie replied at 19-8-2019 09:54 PM
Zaman blog last time, dia serumah dgn henry golding tak silap

wow.. lazat henry tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:53 AM | Show all posts
dulu famous dan suka baca blog nya..tapi sekarang gambar kemain..boleh geng dgn quin...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2019 01:14 PM | Show all posts
Nuyak replied at 23-8-2019 10:53 AM
dulu famous dan suka baca blog nya..tapi sekarang gambar kemain..boleh geng dgn quin...

dia dah jadi bini orang kaya...

lain macam terus...dulu masih ada kerempitan...skang ada lagi tapi rempitan high class gitu hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:57 PM | Show all posts
Flex betul....
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ninie ni kdg2 gigih nak up diri sebagai acik urban raised in bangsar gitteww.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 10:18 AM | Show all posts
BilaBellaPanaz replied at 23-8-2019 01:14 PM
dia dah jadi bini orang kaya...

lain macam terus...dulu masih ada kerempitan...skang ada lagi t ...

nampak life style mcm western tapi bila tgk family mcm keluarga melayu biasa je...dia je la yang feeling lebih kiranya...huhuuhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
BilaBellaPanaz replied at 19-8-2019 09:38 PM
very much muslim and keturunan bugis ke jawa ntah haha...
tapi kawin laki omputih kaya la...typic ...

Dia still dgn laki dia ke? Aritu terstalk ig dia mcm xde gmbr laki dia je
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 11:55 AM | Show all posts
kepamnya..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 19-8-2019 09:19 PM
Lawa body dia.. Dia ni vegan ker? Biasa puak2 fanatic yoga ni pro gentle birth ngan vegan

Pro GB xsemestinya fanatik yoga. Gentle Birth nk elakkan trauma masa deliver. Selit jap
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2019 12:50 PM | Show all posts
korang belum dengar lagi dia nyanyi sambil main guitar and suara macam nak tercirit tu....

confident level dia mmg 4 kali her height...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
BilaBellaPanaz replied at 27-8-2019 12:50 PM
korang belum dengar lagi dia nyanyi sambil main guitar and suara macam nak tercirit tu....

confid ...

Ahahahaha! Tersembur nasi goreng iols bayangkan suara nak tercirit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072387s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list