Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9377
View
129
Reply

Acik Ninie Yoga Kembali memanaskan alam

[Copy link]

Author: BilaBellaPanaz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-8-2019 02:11 PM | Show all posts
jenguk ig dia kelihatan sungguh kertu
berapa umur dia sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
BilaBellaPanaz replied at 19-8-2019 09:34 PM
rasanya die dulu beranak dalam air...

water birth gitu... but aku tak leh terima dia simpa uri  ...

Ha ah.. Dulu aku rajin gak baca blog dia. Mmg dia fanatic yoga masa tu. Kawen pon ngan mat salleh kan? Letak uri membusuk berhari2 konon nk biar tanggal sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
senduhazab replied at 27-8-2019 02:11 PM
jenguk ig dia kelihatan sungguh kertu
berapa umur dia sebenarnya?

37...sama uni ngan dia dulu..tp course lain2
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Xkenal siapa ni.. tapi mungkin dia nak tiru style artis yg tayang bebird lalu femes kot... Dia nak femes jer ni.. bg can la yer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2019 06:38 PM | Show all posts
nhhm replied at 27-8-2019 04:04 PM
37...sama uni ngan dia dulu..tp course lain2

mesti dia famous ya kat uni dulu??
hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
nellyberry replied at 21-8-2019 04:41 PM
i follow dia zaman dia masuk Nescafe Kick Start tu.
dia nak menang supaya dia bole fund untuk publi ...

Nescafe kick start...haaa yg menang ni rasanya chinese guy kan..yg buat parking system pakai lampu kan...ingat2 lupa...
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 08:07 AM | Show all posts
BilaBellaPanaz replied at 21-8-2019 05:05 PM
i remember she said kat blog or her IG, l her husband cakap kat dia" let me worry about the money, ...

untunglah dapat sambar mat salleh Kanada yg kayo.
i ingat dulu sebelum kawen ngan mat salleh nih dia ada boyfriend yg psiko. (dia tulis dlm blog)
lepas tu jumpa suami dia skrg ni dulu anak murid yoga dia.
hire dia as private coach, last-last sangkut. upgrade diri jadi bini.
siap dapat studio yoga lagi.
tapi setahu i dia pun dah banyak kali buka-tutup studio kan?

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 08:11 AM | Show all posts
mishungu replied at 26-8-2019 10:47 AM
Dia still dgn laki dia ke? Aritu terstalk ig dia mcm xde gmbr laki dia je

dia mmg tak letak gambar suaminya kat medsoc.kalau ada pun dulu masa awal2 kawen, tu pun tak banyak.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 09:08 AM | Show all posts
melatibiru replied at 29-8-2019 07:14 AM
Nescafe kick start...haaa yg menang ni rasanya chinese guy kan..yg buat parking system pakai lampu ...

Rasanya Ninie ni masuk yg season 2 or 3.Dia finalist je, tak menang jugak tapi dapat saguhati.
Yg menang parking tu season 1 kalau tak salah I.
Tapi mmg yg parking tu beri impact sungguh. Banyak shopping mall guna, senang kita nk cari parking.






Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
nellyberry replied at 29-8-2019 09:08 AM
Rasanya Ninie ni masuk yg season 2 or 3.Dia finalist je, tak menang jugak tapi dapat saguhati.
Yg ...

Yes, brilliant idea from chinese guy tu..few shopping complex guna pakai sistem parking ni, senang nak tau which parking lot yg kosong...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2019 03:41 PM | Show all posts
nellyberry replied at 29-8-2019 08:07 AM
untunglah dapat sambar mat salleh Kanada yg kayo.
i ingat dulu sebelum kawen ngan mat salleh nih  ...

dulu dia ada studio Yoga yang agak besar kat Damansara Perdana...rasanya dia share dgn x bf dia yg Farouk tu ( kalau tak silap aku thats his name lah).. Be Yoga ke amende ntah la...dulu kehulu hilir dgn Airtrek dia yg she called batmobile... heheheh..

aku pun tak tau why she suddenly broke u dgn Farouk tu....kemain tulis kat blog so loving n romantic...tetiba...putus...

tetiba yoga center tutup...

tetiba kawin mat salleh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 03:14 PM | Show all posts
hagrid replied at 20-8-2019 03:09 PM
Yes i pun perasan tu.. she never mention the word Allah..
Btw korang perasan tak bila bulan posa  ...

Mmg I perasan geng-geng urban inlcuding royal suke pegi oversea time puasa.

Ko ingt Allah ada kt Malaysia je ke
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 05:47 PM | Show all posts
BilaBellaPanaz replied at 29-8-2019 03:41 PM
dulu dia ada studio Yoga yang agak besar kat Damansara Perdana...rasanya dia share dgn x bf dia yg ...

Yeah i ingat dia ada bf melayu but mata sepet n gemuk sikit..maybe this Farouk kot..

Rasanya farouk ni siap beli rumah bungalow ke apa kat ninie time tu..dia ada letak
dalam blog time tu
Tgk tgk break sudah.. i curious apa jadi kat ex bf tu..ada ig tak you?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 05:48 PM | Show all posts
solarlunar replied at 9-9-2019 03:14 PM
Mmg I perasan geng-geng urban inlcuding royal suke pegi oversea time puasa.

Ko ingt Allah ada k ...

Ahaha yes,also set set bertudung nih,bila p oversea tudung terus terbang..
Memang Allah ada kat malaysia ja you all
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak aihh..habis urban dh ke tu acik. Sanggup nye ambik gamba pakai gitu tayang kat orang.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 03:04 PM | Show all posts
riak muka dia kalo gelak cam menangis.. jenis tak manis gitu

tapi iols dulu pelik gak, despite  fanatic dgn kehidupan sebagai yogi (tafsiran iols: kehidupan yg  tenang, natural dan boleh kawal perasaan)  dia pernah attempt suicide, kena post partum disorder, pernah alami depression, attention seeker & makeup junkie some more hehehe

yelah.. memandangkan dia sanggup bangun kul 4 pagi sebab dia nak buat yoga 1/2 jam, iols andaikan  kehidupan agak tenang gitu..  iols nak bangun subuh 2 rakaat tu pun berjuang  

sangat lah iols naive dahulukala, rupanya ujian kita ni sama aje

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2019 10:36 PM | Show all posts
smurfetz replied at 17-9-2019 03:04 PM
riak muka dia kalo gelak cam menangis.. jenis tak manis gitu

tapi iols dulu pelik gak, despite  f ...

seriously die pernah attemp suicide ke?

die pernah cakap kat blog rasanya pasal post partum depression ni semua but aku duk rasa dia ni attention seeker jer..
Dah buat lotus birthing, laki baik..kasi helper....tak kasi die risau pasal duit...hidup ala ala zen pun depress ya??

I always thought she is trying too hard nak jadi socialite or celebrity..

Tang mekap tu jgn cerita la...mmg takkan kuar umah without mekap...sebab die sendiri kata kalau tak mekap muka die tak macam orang....alhammdulillah die sedar...hehehe


But mmg kalau die gelak tu muka nak nangis...muka nenek...
tapi rambut dia cantuk though....


Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
smurfetz replied at 17-9-2019 03:04 PM
riak muka dia kalo gelak cam menangis.. jenis tak manis gitu

tapi iols dulu pelik gak, despite  f ...

Kalu pernah depression. Post partum disorder , attempetd suiside, tidaklah tranquil hidupnya..
Tapi apa pasal la akak buka thread ni?!?! Rosak pandangan tau. Sekilas terus nampak kedutnya di situ.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigihnya dia tag kandel kaili ye... So.. Did kandel and kaili say thank u to you
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Daging labia dia tak nampak fresh.. Nampak macam daging yang dah stale. Banyak Spa yang offer cikpit bleaching..dia tatau kot..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078650s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list