Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16176
View
158
Reply

Cepatnya Move On! Baru Putus Dengan Tyra, Aazief Khalid Dilihat Keluar Dating Dengan Sharifah Rose

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-8-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya hamponnnnn. Dah break off ke. Meols adalah ter stalk IG anak tiri tokti ni dulu. Kemainnnn dgn si Tyra tu mcm lakibini hah. And diorang bercinta pun dah lama. Tup2 putuih.
Motippp meols dah mcm BBNU
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda boleh couple kenapa nak single
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 20-8-2019 06:06 PM
Sorry TT sebelum acik porem tanya who r yussss atau retis ke dua orang ni,  i pindah dulu thread ke  ...

So pelakon extra x layak ada dalam bodgos?
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorrylah mmg x minat rose ni. Harapkan nama je cantik, terserempak kat luar mmg perasan yg amat
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:15 PM | Show all posts


Pretty girl lah Rose ni. My anak buah dapat wefie dgn dia pun sampai kembang kempis hidung tahan macho muahahahahahahh
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa dia cik pah ruih nih? Pelakon drama Nur? Awat tak penah perasan pon muka dia nih..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Rose ni free hair ke? Kat ig semua pic mcm bertudung
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:59 AM | Show all posts
Whoryussss?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
So azif ni tinggal tyra la?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Regsanya iols dgn bbnu ni semua. Dahla anak menantu ct ni semua kaki menempel. Perempuan ni pun belum apa2 dah byk gossip bertebaran. Tak malu ka? Umur pun muda lagi, jauh lg perjalanan. Gosip2 murahan ni akan kekal kat Internet selamanya ok.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2019 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 21-8-2019 01:15 AM
So azif ni tinggal tyra la?

Tinggal kerana Rose ni kot

Kan ada gossip kata dia curang
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Jackjack08 replied at 20-8-2019 09:54 PM
Sorrylah mmg x minat rose ni. Harapkan nama je cantik, terserempak kat luar mmg perasan yg amat

Dah dia tahu dia cantik kot.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 21-8-2019 12:15 AM
So azif ni tinggal tyra la?

Gossipnya si tyra tinggalkan aazief. Ada skandel ngan anak jamal jamban. Gossip kedua aazief yang curang dengan hannah. Hannah mana ntah la. Tetiba naik nama pah ruih. Janji semua bahagia ok la tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 21-8-2019 01:11 AM
Regsanya iols dgn bbnu ni semua. Dahla anak menantu ct ni semua kaki menempel. Perempuan ni pun belu ...

Rose ke? Nampak macam baik je budaknya. Cantik la kiranya dari tyra better dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
missflamingo replied at 21-8-2019 12:48 AM
Rose ni free hair ke? Kat ig semua pic mcm bertudung

Yg gamba free tu bukan dia kot.. Dari belakang n gaya rambut mcm si Hannah tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup: Muka rose mcm Wawa Zainal + Fouziah Gous


Akak pula lehat muka sheols macam stoden akak jeh terutama bila senyum.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 08:52 AM | Show all posts

ni anak bongsu tok kay ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 09:08 AM | Show all posts
ank jantan tok K ni keje ape? dh abes study ke blm
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 09:48 AM | Show all posts
takpelah muda lg.. shop around dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemain bbnu sekarang ni..
Cerita diaorg bercinta, putus cinta, curang, jumpa partner baru, boleh sampai trending dkt Twitter..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090458s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list