Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16140
View
158
Reply

Cepatnya Move On! Baru Putus Dengan Tyra, Aazief Khalid Dilihat Keluar Dating Dengan Sharifah Rose

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 21-8-2019 10:31 AM | Show all posts
tu la pelik nyaaa. zaman bercinta , hbs ditayang, smpi kee UK jumpa sang kekasih, rinddu kte kannn. sekali skrg, bersepaii semua cinta lama
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:38 AM | Show all posts
dia ni la yg syg na kat adik pipi merah  tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berjodohan kamu berdua..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 21-8-2019 11:14 AM

dh single time ni la nk berpoya2 mcm dunia ni ana yg punya

die ni bkn study obersi ke? untong la mak tiri tokti, mak betul tgku zawiyah..dedua pn poket tebal..so ladies ape lg, time ni la nak goda heols buat laki
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah apa2 gosip
Bbnu zaman skrg
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 20-8-2019 06:40 PM
Drama Miss Match dengan Kilafairy dan extra dalam Drama Nur 2

Minah rambut karat ni femes kat mana
Pepandai je dak2 twiderr
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 21-8-2019 01:15 AM
So azif ni tinggal tyra la?

Bukan atirah tuh menempel dgn anak jamal jamban ke lepas putus dgn anak tok k
Mana tah acik baca
Motif sangat haku ambik tau pasal bdk2 becinta
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:14 PM | Show all posts
Haa.. masuk bodgos hari ni semata-mata nk cari gossip psl rose ni la. kecoh gak kat twitter smlm. btw aku x tau awat femes sgt Rose nih, cun sgt ke atau tak cun kat mata aku je.
Tyra tu nmpk comel tp bnyk kontroversi pasal beautyra dia tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:26 PM | Show all posts
akak kat twidder ada jgk laa baca yg anep tu suka kat rose.tp sebenarnya pd akak rose mahupun mira filzah tu mmg lawa, tp lawa yg mcm erm xdelah nk pandang lama2.rupa mcm hijabista ni sepesen agaknya pd akak.... ntah laa mata org kot. kwn laki akak ckp rupa bese2 je,sbb lawa pd dia adalah zalia ex vj mtv .
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:33 PM | Show all posts
Jeanspurple replied at 21-8-2019 01:14 PM
Haa.. masuk bodgos hari ni semata-mata nk cari gossip psl rose ni la. kecoh gak kat twitter smlm. bt ...

Eh i pun tak rasa Rose ni cun..so sama lah mata kita!I pun heran apasal famous n i rasa muka hijabista ni mmg sepesen lah
Ikediana,syafiqah aina ,rose sama ja pesen muka depa
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:51 PM | Show all posts
hagrid replied at 21-8-2019 01:33 PM
Eh i pun tak rasa Rose ni cun..so sama lah mata kita!I pun heran apasal famous n i rasa muka hijab ...

Betul I pun rasa mcm tu. Rasa semua lebih kurang je dgn gaya yg sama je. I suka tgk khainina khalil skt, tp ig dia bosan haha.
Btw taktau Rose ni berlakon drama jugak, baru tau.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Hak depa nak keluar dgn sapa pun.. Pemuja2 pulak yg sibuk..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:30 PM | Show all posts
Kurex replied at 20-8-2019 11:07 AM
Salah sorang biawak dalam rumah siti

bukanke dia ni student lagi..?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:50 PM | Show all posts
dah tukar bod pon, iolss still meng who r yussss kan saripah rose ni.
sendunyaa ko dekkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:53 PM | Show all posts
rasanya si azief tu blajo uk. entah dah habis ke belum taktau. asik ada je kat melesia. anyways sharifah rose ni sapa pun iols tak kenai. nextttttt
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:05 PM | Show all posts
iols cuma nak cakap muka dorg nampak seiras plak dlm gmbr tu
ke rose ni yg muka sepattern dgn tyra?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:10 PM | Show all posts
awanysss replied at 21-8-2019 09:48 AM
takpelah muda lg.. shop around dulu..

setuju! bukan bercerai pun. couple je. lelebih lah bbnu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:10 PM | Show all posts
sharifah rose ni siapa? huhu..pelakon ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon pembantu je tp instagram follower dekat setengah juta
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:55 PM | Show all posts
Apoo...
mane ade cikpah ni blakon dlm Nur2..
name die naik..waktu mula2 pemilihan watak Juita..
samaada Nellydia atau sheols...
last2 dpt kt Azar....
n whoryussss dlm drama tv ke ape...
tk penah taw pun entity sheols dlm persada senii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091688s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list