Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16143
View
158
Reply

Cepatnya Move On! Baru Putus Dengan Tyra, Aazief Khalid Dilihat Keluar Dating Dengan Sharifah Rose

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 23-8-2019 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayangnya dah putus. Bukan dulu mana mana majlis si lelaki tu bawak si Tyra tu ke. Cian.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Better putus sekarang dari bercerai lepas kawen
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukn haritu si rose ne mse kucir mas ek ape name nk start fames lagu hape nth. Si rose ne wish kemain. Pastu senyap. Tak skrg ape sbb org laki gilekan si rose ni? Cntik tu mmgla tp cntik yg biase. Iols lg suke tgok princessminee
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Just a plain Jane sharifah rose ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mimie2luv replied at 23-8-2019 08:05 PM
Just a plain Jane sharifah rose ni

Tipikal muka model instagerem hijabista. Bila berckap adoi turn off.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tiri ct masuk personality... class betul
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 20-8-2019 07:07 PM
Salah sorang biawak dalam rumah siti

Hahaha....ni lawal
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak gak aku padan muka si tyra ni.menempel je dekat umah mek siti tu.tak malu ke.pastu caption kat ig kononnya si azief ni yang paling understanding and loving.nah ko sekarang.

Si pah rose ni aku tengok ok je pas kena tinggal ngan mail hari tu.die jadi model dalam muzik video nabila bingit  vrom.

Eh motip aku tau gosip bbnu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:32 AM | Show all posts
mesmerize replied at 22-8-2019 01:09 AM
aazief ni muda lagi tapi dah berapa kali la bercinta break bercinta break ngan pompuan berlainan ..  ...

Oooh.. bukan mmg lama dah ke dia dgn si Tyra tuh. tgk kat twitter dia ada thread camne dia minat Tyra since dia mula2 femes dulu. masa tu belum ada kosmetik lagi pun. masa tu masih sekolah lagi. pastu bila break deactivate twitter.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:36 AM | Show all posts

diorg skrg mmg start dgn instagram, twitter. tak payah jadi pelakon pun blh gain income, blh sustain lifestyle. Dgn dpt free brg2 to promote lagi. Itu ler nama influencer... instafemes, twitfemes. facebook femes takde, tu utk makcik2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jeanspurple replied at 24-8-2019 10:36 AM
diorg skrg mmg start dgn instagram, twitter. tak payah jadi pelakon pun blh gain income, blh susta ...

Orng tanya rose ni pelakon ke. Ko melalatu lalut dh pulak
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Jeanspurple replied at 24-8-2019 10:32 AM
Oooh.. bukan mmg lama dah ke dia dgn si Tyra tuh. tgk kat twitter dia ada thread camne dia minat T ...

Kosmetik tu aazief ynf buatkn business dn produknya sama kampeni ngan simplicity kat kotak pun ada tulis
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:47 PM | Show all posts
kalau u perasan rose more to makeup.kalau perati gambar dia dengan mael zaman2 couple lain mcm betul. tah la,i rengsa sikit org puji cantik kat org kuat makeup ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:26 PM | Show all posts
cikyaa_aziz replied at 23-8-2019 09:01 PM
Bukn haritu si rose ne mse kucir mas ek ape name nk start fames lagu hape nth. Si rose ne wish kemai ...

Sapa lak princessminnie ni..ig pls
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
t_hahahaha replied at 24-8-2019 12:47 PM
kalau u perasan rose more to makeup.kalau perati gambar dia dengan mael zaman2 couple lain mcm betul ...

Instafemes byk repair mukaaaa. Yg pakai tudung punnn buat noselift chin bagai
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Blomba lomba nak tempel mak iti..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sumpah banyak betol instafemes2 yang langsong tak kenal... Hahaha. Ni baru kewujudan sorang lg instafemes... Haih
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 02:49 PM | Show all posts
aiihhh muka instafemes semua sama, makeup sama,stail tudung sama. diorang pergi klinik estetik yang sama ke? kalo di ig klinik Bella estetik tu banyak gambar instafemes, buat hidung,bibir,kening,etc
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal tak kenal sh rose ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 05:18 PM | Show all posts
Nham22 replied at 25-8-2019 10:10 PM
Sumpah banyak betol instafemes2 yang langsong tak kenal... Hahaha. Ni baru kewujudan sorang lg insta ...

nampak sangat kita dah kertu chuols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.244790s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list