Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16189
View
158
Reply

Cepatnya Move On! Baru Putus Dengan Tyra, Aazief Khalid Dilihat Keluar Dating Dengan Sharifah Rose

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-8-2019 05:29 PM | Show all posts
skrg ni makin ramai retis / instafemes cari anak orka yg bujang.... pantang dgr single & available... ramai dtg tanpa di jemput..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 08:13 AM | Show all posts
di mata i, tyra tu mmg lawa betul, walaupun dengar2 speku sheols banyak masalah ya dari kes tipu result exam.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk ig story azief dah clarify..
Screenshot_20190829-122405.png
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju jugak dgn apa yg dia cakap.. Dia pun dah move on.. Tp kesian jgk tgk tyra.. Mcm selalu sedih2 jer..
Screenshot_20190829-122409.png
Screenshot_20190829-122413.png
Screenshot_20190829-122416.png
Screenshot_20190829-122418.png
Screenshot_20190829-122421.png
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya dpt bf orka. Semoga berkekalan lah hendaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 03:24 PM | Show all posts
Rose ni muka matang banding usia, so sesuai la dengan Aazief ni. Dengan Mael haritu tak ngam, macam adik kakak.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 03:47 PM | Show all posts
iols tertinggal ketapi ni. nape orang tak suka seripah rose ye?
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 07:17 PM | Show all posts
Didi_dido replied at 29-8-2019 01:51 PM
Bestnya dpt bf orka. Semoga berkekalan lah hendaknya.

tapi rose sendiri adalah dari family kaya
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 07:17 PM | Show all posts
Didi_dido replied at 29-8-2019 01:51 PM
Bestnya dpt bf orka. Semoga berkekalan lah hendaknya.

tapi rose sendiri adalah dari family kaya. tengok beg2 yang dia pakai semua yang high end.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Bravo azip.. Macamni la.. Terimalah hakiakt korang tu org pemes.. Mana leh sorok sorok..
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
serikandi_gurl replied at 21-8-2019 04:58 PM
Si Rose ni memula dulu jadi model tudung Al Humaira. Waktu tu tgk dia sebagai model tudung tu mmg  ...

Oh patutlah mcm biasa tgk rupanya dia model alhumaira masa tu hat byk tutorial tu kan.
Sbb iols mmg selama ni pakai shawl alhumaira.
Skrg ni model lain dah hat muka iras2 artis gak.
Muka rose ni jenis mcm bentuk muka wan sharmila.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 29-8-2019 03:47 PM
iols tertinggal ketapi ni. nape orang tak suka seripah rose ye?

From i baca bc she dick hunter ah tukar tukar bf ah but i rasa she ok je mcm jenis buat hal sendiri and also lantak dia lah how many bf she got. I lg tak minat si aziief tu bc i rasa dia pretentious.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Ladyreverie replied at 30-8-2019 08:09 AM
From i baca bc she dick hunter ah tukar tukar bf ah but i rasa she ok je mcm jenis buat hal sendir ...

Single kot apa salahnya date ramai orang. Lain la dia dah bertunang/kahwin.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 02:32 PM | Show all posts
Ladyreverie replied at 30-8-2019 07:09 AM
From i baca bc she dick hunter ah tukar tukar bf ah but i rasa she ok je mcm jenis buat hal sendir ...

as long as the dick she hunted are all single i see no problem with that
i pon rasa aazief ada poyo skit. actually tak berapa gemar dengan anak2 tok k ni. semua macam menempel mak tiri. aazief buat blusher tyra tu pon amik mak tiri punya formula kan.

Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 20-8-2019 08:57 PM
So sh rose kegilaan jantan malaya merupakn social climber jugak?

Ohhh. Dah boleh masuk liga miwa piljah ke???
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 21-8-2019 07:57 AM
Dah dia tahu dia cantik kot.

Uols, cantik tak si rose birah ni? Uol punya taste kan hiclass sket ungkasah birah pun uol kata tak lawaaa kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 30-8-2019 07:01 AM
Oh patutlah mcm biasa tgk rupanya dia model alhumaira masa tu hat byk tutorial tu kan.
Sbb iols m ...

Haaa ada jugak sama pendapat mcm iols. Muka rose ni mcm wan sharmila ja. Tu tak paham nape org cakap cantik sgt. Wan sharmila shud feel proud
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 04:38 PM | Show all posts
rose ni apa yg hype nya? sbb ramai je hijabister lagi lawa dari dia.

n i dont get asal fans rose ni hardcore sgt... sheols ni famous sbb modeling je kan?

n tyra pun chill chill jah.. tyra ni her hair n body mmg cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 31-8-2019 04:38 PM
rose ni apa yg hype nya? sbb ramai je hijabister lagi lawa dari dia.

n i dont get asal fans rose ...

Body tyra nan hado sekeping. And bimbo
Cakap babi etc
Igt classy manja2. Huru hara jugak mcm minah rempit
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2019 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 31-8-2019 04:38 PM
rose ni apa yg hype nya? sbb ramai je hijabister lagi lawa dari dia.

n i dont get asal fans rose ...

Siapa hijabista lawa? Ramai muka sepesan je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098711s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list