Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3651
View
67
Reply

Tumpang tanya, perlu ke pasangan tahu password social media masing-masing?

[Copy link]

Author: admin9    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-8-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau time kapel baik xpyh.buang masa ja .. bgi semua bnda at last putus..privasi simpn ckt ye.
kalau time kawin ok tambah2 segala pasword berkaitan duit..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-8-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 21-8-2019 10:47 PM
Baru dua bulan couple hahahaha, aku baru sehari dating, pasangan aku dah ambil fon aku dia punya che ...

Haha.. setuju wey! Klu kte tak buat bnde aneh2 dgn fon mst rase bhagia je..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq mod bg tacang.. hehe... Yela privacy itu mmg hak individu.. cuma bile ade emergency, n info yg dperlukan tu penting, mmg nyesal la klu laki bini jenis kedekut password..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hehehehe.. i bagi je password forum ni. tp xtaula dia ingat ke x.. so actually no big deal pun klu xd apa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:47 PM | Show all posts
password aku pun aku tak ingat, apatah nak amik tau password partner

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 04:32 PM | Show all posts

pasword socmed ke pasword bank semua aku bagi sebab aku tahu dia pun busy tak ada masa nak login aku punya.dah pernah test aku tukar password sampai sekarang dia tak tanya   

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
aurorayasmeen replied at 23-8-2019 12:17 PM
Haha.. setuju wey! Klu kte tak buat bnde aneh2 dgn fon mst rase bhagia je..

Orang jujur juga hujung2 dapat masuk syurga hahahahahha hidup aman dari dunia ke akhirat hahhaaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku laki bini tau password memasing..tp xpernah bukak pun sbb percaya..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
I vote for hormati privacy masing2.. sbb x sah lagi.. nnti esok2 dh sah.. semua kena share in case of emergency

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya takde share password socmed dgn suami..cuma share password hp..so automatically can access to all our socmed accounts. Pun begitu, walau pun dia share password n bagi anak main hp dia, tetaplah dia berani mencurang..so apatah lagi kalau pasangan yg berahsia password.mesti ada sesuatu yg disembunyikan.

Kami juga share password kad atm. Dia cakap kalau apa apa berlaku pd dia, saya boleh withdraw the money..tu je la..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu jgk tau nak sailang kot2 ada bunga2 curang.....huhu.....kena tau password phone pasangan masing2. ..huhu..tp fon skrg kena scan retina bagai...ssh nk cek..jari saje tk cukup skrg ni...huhu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dik..hakak dh 17thn kawen. Akak hormat privacy account asben sendiri.
Masa bertunang dulu, hakak mendapati asben hakak tak suka share acc bank dia ada duit byk mana, acc email dia. So sampai skrg hakak tak tau apa2 password acc dia kecuali password hp dia.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini memang bagi password. Yang tak bagi tu memang la sumthing fishy noks. Kalau tak disondol, rela disondol. Bahaya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 21-8-2019 04:12 PM
Ambik la nk sgt. Password semua iols bg je

Ada bf baru ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
makmelah replied at 21-8-2019 09:33 PM
jawabann bagi iols ialah: YES! PERLU

TAPI bukan untuk nk spot check atau tak percayakan pasangan  ...

Betul tu kalau pasangan meninggal duit dlm bank pasangan AKAN KENA FREEZE and PROSES DIA SUSAH GILA nak tuntut balik.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols kawen dgn laki iols sebab dari awal couple pun dia tak berahsia tak kisah share password apa2, bila check pun takde apa.

Sebab dulu ex bf letak password tak bg check tup2 rupanya ada pompuan lain. Ramai pulak tu.

Skrg semua password masing2 tau. Ps atm, online banking, socmed, hp. Semuala.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
I vote lain2. Setuju password socmed dikongsi dgn suami sebab keselamatan atau apa2 berkaitan kalau jadi apa2 kat kita. Contoh, i ada bisnes one man show. Semua i buat. Intkde admin lain kat page. So kalau apa2 jadi, senang skit husband i nak update psl bisnes.

Kalau still couple, mohon jangan share password. I pernah dulu exbf log in email masa i mintak clash. Dh buat email tu dgn dia kan, tau la dia password nya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 05:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 24-8-2019 01:00 AM
Ada bf baru ke

Malas kawan. Org text x bls
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 24-8-2019 01:27 AM
Betul tu kalau pasangan meninggal duit dlm bank pasangan AKAN KENA FREEZE and PROSES DIA SUSAH GIL ...

Kena buat process tuntutan biasa la. Which so hassle
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau baru couple tu mcm ngengada pulak nak mintak password haha. Tp klu xde apa yg dismbunyikn sharejelah.

Klu dh kawin tu patut share semua password. Lagi2 atm... Hati2 klu psgn tu xnak share pwd hp or socmed, mesti ada bau2 ikan disitu pngalaman i, org tu ckp klu u buka hp i, u tak percaya kat i..rupa2nya ada ppuan lain..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list