Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2494
View
38
Reply

Ahn Jaehyun Ingin Bercerai Kerana P*ting Ku Hyseun Dikatakan Tidak Sexy?

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-8-2019 10:33 AM | Show all posts |Read mode
Mesti ramai peminatnya gempar apabila mendapat tahu hubungan pasangan romantik Ku Hyesun dan Ahn Jaehyun dikatakan di ambang perceraian.


Pasti ramai yang musykil tentang kisah di sebalik masalah itu.





Kredit foto: Blog





Kalau anda nak tahu, rancangan "Newlyweds Diary" pernah memaparkan kisah rumah tangga Ahn Jae Hyun dan Ku Hye Sun sewaktu mereka baru menyulam kasih pada tahun 2017.


Kini, penulis skrip rancangan berkenaan iaitu Kim Dae Joo telah membuat pendedahan mengenai perangai pelakon lelaki terbabit.


Menurutnya, perangai Ahn Jae Hyun sama sahaja dengan perangai lelaki lain dan menekankan bahawa ianya perlu diubah.





Kredit foto: Blog





Selepas mendengar pendedahan itu, netizen terus menyelongkar satu temu ramah rancangan berkenaan yang pernah dilakukan oleh Ku Hyesun.


Mereka membuat spekulasi bahawa Ahn Jae Hyun mempunyai satu tabiat buruk iaitu malas membuat kerja rumah.


Ku Hye Sun berkata, "Aku ingat aku seorang saja yang buruk." Ahn Jae Hyun kemudiannya membalas,"Ingatkan isteriku ini sukakannya (buat kerja rumah seorang-seorang) , tetapi tidak rupanya."






Kredit foto: Blog





Selepas Ku Hyesun menceritakan hal tersebut, Ahn Jaehyun membalas dan menyatakan bahawa dia terpaksa mendapatkan rawatan kaunseling selama hampir setahun empat bulan selepas berkahwin dengan aktres itu.


Dalam kenyataan balas terbaru, Ku Hyesun menerangkan bahawa selepas mendapatkan khidmat kaunseling, suaminya itu sering mabuk dan akan menghubungi wanita lain untuk menyertai parti minumnya.





Kredit foto: Blog





Lebih mengejutkan, pelakon "Boys Over Flower" itu menyatakan bahawa Ahn Jaehyun sudah tidak mahu bersama dengannya kerana dia tidak cukup seksi.


"Apabila ditanya apa salah saya, dia akan memberitahu bahawa saya tidak cukup seksi.

"Dia menyatakan bahawa puting saya tidak seksi, kerana itu dia ingin menceraikan saya.


"Saya berasa seperti 'hantu' di rumah sendiri. Wanita yang awak cintai sudah menjadi zombi", terangnya menerusi satu entri di Instagram


Peningnya dapat pasangan begini! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak sangat kawen dgn budak muda kann..laki ni guna bini nak naik, dah naik tinggal lah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannye. Kawen laki x matang macam tu la.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:17 AM | Show all posts
lain nya muka, serius xperasan, tertanya2 die jd spe dlm boys over flower, rupanya geum jan di
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:19 AM | Show all posts
hadoi, mana jantan mana tino ni? takde variasi kaler pun boleh nak komplen pasal puting. ini yg bbnu idolatkan, pelik tul bebudak sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:30 AM | Show all posts
MEK XKENALLL
terasa ujung usia nau x knl kpop nih..
hahahahhaha
puting pun jd masalah aih.. sian plak..
indon dlu pepet ikan masin
kpop  ni ketek plak jd isu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:37 AM | Show all posts
lepas ni akak berani teka yang mereka cerai sebab kemaluan isteri bau kimchi, kalau di indonesia kemaluan bau ikan kering.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:36 PM | Show all posts
pasangan pelakon paling kayu korea
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kenal laki ni, seriously puting? muka leh adjust takkan puting takleh? dump his ass saja.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan jantan melayu je guna alasan hauk macam ni nak ceraikan bini
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 02:58 PM | Show all posts
pasal puting  ? aduhai.. syukur laki ku tak cerewet..kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde lah muda sgt laki sheols.. beza 2 tahun jah.. iols ingatkan pucuk muda sangat. Lakinya pon dh 32 thn..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 03:20 PM | Show all posts
bukan pelakon pompuan ni ade cancer ke? ke aku salah orang...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 03:59 PM | Show all posts
Sama2 belum matang sebenarnya.  Sebab tu ramai yang benar2 popular jarang nak ambil keputusan untuk  berkahwin muda sebab tak mampu nak betul2 commit dengan perkahwinan.  Selalunya mereka memilih untuk berumah tangga dikala popularity mereka dah mula menurun ketika tu usia pun dah sedikit lanjut.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 04:26 PM | Show all posts
siyes la laki umo 32 tahun tapi xmatang lagi?bangangnye..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 04:43 PM | Show all posts
dah agak xlama couple ni...
hairan camner leh kawen dlu...
minah ni produser kan selain berlakon...ke sbb tu je mamat ni kawen ngn dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Knape x check sebelum lamar jd gf?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 05:17 PM | Show all posts
ada tak gambo puting dia?
for research purpose dan utk buat ulasan lebih lanjut lg di sini tentang isu penceraian mereka nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 05:29 PM | Show all posts
Taubat la smua nk ship2 pelakon jd couple dlm drama smpai kahwin alih2 cerai....tp ad ja pelakon yg couple dlm drama smpai kahwin....tp depa low profile ja....x popular diklgn peminat2 k-drama
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 laaa bagi alasan pon... mokalokata belanga ka.. mmg belanga hawin ja dgn belanga tefal nih.. hahahah
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105654s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list