Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
6212
View
74
Reply

"Tu Kaki Ke Tiang Lampu?"- Mimi Lana Belanja OOTD, Lawa Je Tengok!

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-8-2019 11:25 AM | Show all posts |Read mode
Kehangatan Minggu Fesyen Kuala Lumpur ataupun nama glamournya KL Fashion Week 2019 masih terasa apabila rakan artis serta peminat fesyen galak memuat naik gambar 'outfit of the day' ataupun ootd sempena majlis tersebut di media sosial.



Ada yang mengikut tema, ada yang jauh menyimpang dengan kesesuaian majlis. Namun yang menarik perhatian adalah fesyen seorang artis meningkat naik, Mimi Lana yang ternyata menjadi buah mulut netizen kerana bentuk fizikalnya.




  

  

  

Menarik perhatian sekali apabila Mimi menggayakan satu persalinan berwarna merah berjenama antarabangsa serta boot hitam paras lutut yang sungguh menawan.

Namun lain pula yang menarik perhatian netizen, apabila kaki Mimi Lana yang dikatakan kelihatan sangat kurus seperti 'tiang lampu'. Amboi, netizen pun dah pandai body shaming nampaknya.


Tu kaki ke tiang lampu?





Namun begitu, Mimi Lana tidak memberi apa-apa reaksi terhadap komen netizen yang membanjiri laman instagram beliau.



Netizen pun berpada - padalah dalam memberi komen. Bentuk fizikal dan tubuh badan orang janganlah di buat gurau senda walaupun kurus atau gemuk. Dah 2019 dah wahai netizen, sudah-sudahlah dengan sikap 'body shaming' ni. Insaf-insaf lah ya! - CARI

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak kurus sangat pula
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:54 AM | Show all posts
aaa.. peha dia langsung tak membirahkan... straight keding gitu je
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik la..long leg kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tangan dia mcm mak2
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
iols xbulih tgk mimik ni.rasa nk komen jer.sheols xlawa pon.beser retis tinggi ni lawa tp sheols tak. tah mana yg xkena tah
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:05 PM | Show all posts
body shaming orang je keje natizen... pe salah kaki keding cemtu bukan ko kene papah dia bejalan pon...

annoyed betul la... gemok salah kurus salah

gilaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:18 PM | Show all posts
janji kurus kata acik forum..
kurus pakai apa pun cantik
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecik kakinya elok la ditayang tayang
Dari retis yg peha besor tp acah2 kaki kecik lagi sakit mata tengok
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas nk komen psl aurat ke apa.. Tgk artist kpop pakai skirt lps punggung je mcm ni dh biasa.. Tp xtau kenapa style mimi pakai ni nmpk mcm betul2 terlupa pakai seluar. Sbb x nmpk langsung hotpants or short skirt bawah baju tu. Mcm pakai baju dgn spenda je
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:25 PM | Show all posts
Ni edisi sental lutut ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 23-8-2019 11:59 AM
iols xbulih tgk mimik ni.rasa nk komen jer.sheols xlawa pon.beser retis tinggi ni lawa tp sheols tak ...

Lol, ingat I sorang je rasa dia biasa2
Tapi sebab dia photogenic dan pandai bergaya(?), jadi nampak dia cantik.
Lagi2 bila kes weed dia tu, lagilah I macam mehhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung jd retis..pgi jln2 x pakai seluar pun fesyen katenye
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi lana again
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau pergi fashion show kiyel, tapi kau pakai baju christian dior..
Masa subject fashion critic styling, lecturer aku dok sumpah seranah org yg pergi fashion show tapi pakai brand lain..
Even dekat international, kau pergi fashion show utk dior, yg guest akan pakai dior, bukan elie saab, bukan chanel, bukan oscar de la renta..
Btw, nak masuk klfw, kau kena baik dgn si tinie feeling supermodel, dengan sepet tu.. Buruk camne koleksi kau, kalau kau jilat dua ekor ni, kau boleh join klfw..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Berpuluh designer, tapi satu pentas, satu lokasi..
Why not buat lain2 tempat, baru nampak classy..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni sesuai la jd model sbb kurus tinggi

Utk heroin x ckup cun kut
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni nmpk trying hard nk nmpk classy ttp kepam jua... rasanya it just a matter of time SK dump dia.. nmpk x brjodohan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Jorja: Cantik la..long leg kan

In english word.. .leggy leggy.. If lopak lak si kaki pendek tu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 01:22 PM | Show all posts
akak nak sgt kaki mcm ni.... cantik sgt... akak x minat kaki sexy....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
4.426855s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list