Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5639
View
96
Reply

Rita Rudaini Menangis Kerana Masih Dikaitkan Dengan Bekas Suami

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-8-2019 10:07 AM | Show all posts |Read mode
Semua tahu Rita Rudani telah bercerai enam tahun lalu dengan pemain bola sepak kebangsaaan Aidil Zafuan. Namun sampai sekarang masih ada pihak tidak berhenti mengaitkan dirinya dengan Aidil.






"Kisah antara kami sudah pun berlalu sejak enam tahun lalu dan saya tidak pernah sesekali berkongsi mengenai kisahnya di media sosial sejak itu. Saya dah move on tapi netizen yang tak move on lagi sebenarnya.

"Apabila saya kongsikan mengenai anak-anak, mereka akan kaitkan posting tersebut dengan bekas suami" katanya kepada Gempak.


Rita Rudaini menyeruh kepada seluruh netizen supaya berhenti mengaitkan dirinya dengan Aidil.




  


"Bagi saya, perkara tersebut tidak sepatutnya berlaku memandangkan Aidil sudah mempunyai kehidupan dan keluarganya sendiri sekarang," ujarnya lagi.




  



Rita atau nama sebenarnya Rita Rudaini Mokhtar dan bekas suami, Aidil Zafuan berkahwin pada 2008, namun bercerai pada September 2013. Mereka dikurniakan dua anak lelaki, Airit Rayyan Rizqin, 9, dan Airit Qaqa Arjuna, 7. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehhh bukan mmg dia sllu kait2kan bekas laki dia ke.. Asal kuar je artikel dia mesti Ada bekas laki terselit
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Amnesia ke
Dah ko selalu ungkit..netz kaitkanler
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Duku kesian kat dia tp skang..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 24-8-2019 10:30 AM

aik..kire yg sll bercerite psl dedi tu bkn die la? sape la tergamak pitnah die ni

anyway, artikel atas ni bru nmpk matang sikit..hrp mmg die la yg kuarkan stetmen atas ni..ptt sheols sekolah kan jugak pgikut die yg taksub tu sampai ig org pun abes diserangnye..jgn nk kate netizen tak move on.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:32 AM | Show all posts
hmmm tak abih2 lagi ke tangisan tu...mcm tak de ceta lain nak ceta ke
sooo boring next pls
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Nangis kat bilik air lg ke...?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheols nak try azhan rani plk kots? Nmpk tersipu sipan bila org kenen gambar menikah deols masa shooting..so harus bagi statement tamo kaitkan lg dgn edel segala..

frust kalu besok dgn crush sheols up la balik citer play victim edel itu edel ini..gitu lah berterusan smp abg jamil mampos..


Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh eh acik ritrud ni. Kemain salahkan netizen. Agaknya semalam terhantuk kepala kat bucu katil ke apa sampai lupa ingatkan. Padahal sheols la asyik duk merempan merentan macam mati laki. Sedeeeyyhhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
hanya mampu gelak
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Hehhe..{:question
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Next time, kau suruh bestfriend kau sudirtahi, tg khalidah tu kalau buat artikel pasal kau, jangan mention nama ex laki kau sekali boleh? Selalu kalau artikel pasal kau, mesti diorang akan mention nama ex laki kau. Pesan kat bff kau tu ye.

N bila karats kau komen kat ig kau n petik nama ex laki, kau jangan reply. Wat bodoh je..or block je diorang tu. Ni, bila karats petik nama edel or jemah, kau pun sibuk melayan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dia ke selalu yg kuar statement n siap reply lg netizen punya komen
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Hai, buat2 hilang ingatan pulak. Yg masa musim bola hari tu, kemain cakap dia dan aidil tak pernah bergaduh, cuma ada penyondol je. Pastu anak tunggu tiket dari aidil la..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:30 AM | Show all posts
mungkin skarang dia dh ada peganti.. jadi dia dh move on.. tu dia kua kn ayat mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:52 AM | Show all posts
jeng...jeng...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau news pasal primaroyan memang mesti ada mention bekas laki. Jadi eksklusif sikit tak boleh ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyeruh = menyeru + suruh
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:01 PM | Show all posts
thank you, next!
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik netizen pulak salah. Hmm yelah semua org salah dia jer sentiasa innocent.

Dulu time kawin edel salah, family edel salah. Dah bercerai zarema salah.
Dan terbaru netizen yg bersalah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105678s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list