Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24390
View
318
Reply

Mohon dikecam

[Copy link]

Author: eddysha9    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-8-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 24-8-2019 12:56 PM
Makin menjadi2 janda ni. Slowly jadi teruk. Badan nampak cam dah ada tattoo. Kenapa la jd macam ni.  ...

Gambar ni masa dia pregnant ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tak lawa jadi geli pulak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 06:49 PM | Show all posts
Kesian...taklawa.busuk
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerak cenggini pun ada jantan bernapsu kt she ye
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Mata aku yg kero ke ape...?? Nmpk teks die mcm tinggi rendah.. xbalance.. haiyoooo..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 07:22 PM | Show all posts
wookiehoney replied at 24-8-2019 10:56 AM
Kerak cenggini pun ada jantan bernapsu kt she ye

janji boleh henjut sis....  
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
nadiaaziz56 replied at 24-8-2019 12:34 PM
Dah kenapa berplaster2 pulak tewww

Katanya letak filler utk besar kan boobs.. Tapi mcm geli lah tampal3 mcmtu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat rugi je sulam bedak tu engage lavocah, hasil x memberansangkan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
videcloset replied at 24-8-2019 04:10 PM
Indeed. She carries the image perfectly. I cringed looking at her terrible hair color. Tak touch u ...

Hahahaha..kannn
Rambut dia mcm rambut minah rempit baru nk up...busuk kepam betul anju ni...mcm tgh high pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Horror nyaa
Breast besar gtu bkn lawa pn...membebankn aje dgn jatuh gtu..dh lah tu ntah isi apa dlm tu...x merasa kna operate breast lg bleh lh ko nk syok2 tayang selambak gtu...iols yg xbesar mna ni dh merasa kena operate kt ctu rsa lega sbb kecik sng nk detect ada lump ke apa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa jantan yg menyonyot ketek dia tuuuu? Huduh nau keadaannya.. dah sampai ke perut pulok
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Breast cancer on the way?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar muka buruks tp perangai helok...
Jgn muka dah la buruks... Perangai mcm syaitonnnn....
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 08:17 PM | Show all posts
aku syak dia salah sulam ko..nak sulam bedak tp silap p sulam badak plak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat teruk sgt dia ni
Sulam bedak tp hmmmm
Then tem dia mak aiiii cam dah ada anak 10 layutnya
Hrp balik ke pangkal jln
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak yaqin jantan suka ja badan macam Anju ni. Silap2 if sheol ajak kongkek free, poromer2 jantan straight or laki2 poromer yang straight terus tak ingat dosa pahala layan sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dijauhkan bala
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 24-8-2019 01:10 PM
sulam bedak dkt muke chuolss..yg ketet tu sheols inject filler jextaw la plak klu dkt ketet pon  ...

Sheols ni bakalan keluar gambar menetek v2.0
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 24-8-2019 02:00 PM
sadisnya ketet macam baru eksiden langgar lari

Nasib la teks tak perang saudara
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
put3reen replied at 24-8-2019 02:02 PM
How the filler work sbnyer.. Xtakut ke inject benda asing masuk tubuh.. Adui

I prnh terfikir nk suntik filler ni tp memikirkan kesan sampingan takut.ntah benda apa ntah msuk dlm badan.owner mmgla claim kata bahan natural bla bla..tp betul ke? Xnak kang tup2 5,10 tahun dapat kanser.i tgk saraanna yg jual bengkung tu rajin btul dia cucuk sana sini.cucuk lesung pipit la cucuk hidungla.dia pon pekerja dia bkn ada kepakaran.tak takut ke chemicals masuk dlm badan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074182s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list