Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24440
View
318
Reply

Mohon dikecam

[Copy link]

Author: eddysha9    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-8-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
wookiehoney replied at 24-8-2019 06:56 PM
Kerak cenggini pun ada jantan bernapsu kt she ye

Jantan spesis dia.kadang plik tgk dia ni.hr ni break esok dpt yg baru.siap tergesel2 merenyam.bf baru mata kuyu manjang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 24-8-2019 04:43 PM
She is sick i'm telling you..tukar jntan cam baju..ksian kt anak dy dpt mak cm ni..seb bek dok ngan  ...

I tringat dulu ms dia live ada org cakap macam u ni lah.terus si anju cakap eh ko buat apa nk ksian anak aku.anak aku asb simpanan beratus ribu insurans pon ratus ribu.Siap dia maki kan lagi org tu miskin xpyh ksian anak dia.i ksian anak dia akan jadi mcm dia.dia bg anak dia kat maid je.lps tu dgn harapan duit saving bnyk beli toys banyak2 mahal tu dah cukup.rosak2.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Cheapo la minah ni.. Sedeh idup ko dekk
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 09:51 PM | Show all posts
uols, i rasa laki mmg suka la tgk... pmpn je komen layut, buruk la.. but tbh, men suka pmpn jenis gini.. takkan theols nk mengaku yes i suka pmpn mcm pornstar kt uols
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Seramnya tgk.. sekali tgk dh mcm f*thi* dahhh...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam safiey illyas dah skali tengok
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Eloklaaa...buatlah lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sayangkid replied at 24-8-2019 09:21 PM
Jantan spesis dia.kadang plik tgk dia ni.hr ni break esok dpt yg baru.siap tergesel2 merenyam.bf b ...

Kan dia ada ckp kt ig story, bf dia lately junkie. Ape yg aku fhm junkie tu cm mendadih la kan. Tp xtau la, knowing her yg suka gebang lebih. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 24-8-2019 07:29 PM
Hahahaha..kannn
Rambut dia mcm rambut minah rempit baru nk up...busuk kepam betul anju ni...mcm t ...

Hahaha igt aku sorg je rengsa tgk rambut mop dia tu. Mcm kejung gile, letak la minyak or conditioner kasi beralun n nmpak sihat ke ape. Ni biar je gitu kan. Sibuk nk inject tetek la inject bawah mata la.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 24-8-2019 09:51 PM
uols, i rasa laki mmg suka la tgk... pmpn je komen layut, buruk la.. but tbh, men suka pmpn jenis gi ...

Trueee sgt2...men yg layan porn mmg nk pmpuan rupa gini..muka kdg huduh je kite tgk..wekkkkk
Iols pnah sound sorg jantan ckp uols tgk kt skrin tu mmg lah syok realiti pmpuan normal mna ada cenggitu...yg pornstar tu dlm industry dorg nk msuk ntah mcm2 dh alter bodoh gler nk cri cmtu...nk ikut sdp nafsu n cik nek je
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkejot aku nengok anju tu..pkai baju skit lg nk terkeluar puting sheols.. tp dia nmpk busuk lah..lelaki tu siapa?bf sheols kah?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 24-8-2019 01:10 PM
sulam bedak dkt muke chuolss..yg ketet tu sheols inject filler jextaw la plak klu dkt ketet pon  ...

Ketet inject filler kenapa tak gebu gebas?? Kenapa lanyut jugak???
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa rambut sheol ada line macam pakai wig eh? Pelik tengok
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah jd diri sendiri. Buat malu org betudung jah perangai x serupa luaran
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
sayangkid replied at 24-8-2019 09:27 PM
I tringat dulu ms dia live ada org cakap macam u ni lah.terus si anju cakap eh ko buat apa nk ksia ...

Oh..kaya ngan asb loan la ni..hokeyhhh anju go ahead..anak msing2 yachh pepandai la jaga..hmm
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-8-2019 09:15 PM
Sheols ni bakalan keluar gambar menetek v2.0

Tadi tgok kat ig story pn pakai baju lubang2 nmpak bra pink dia..yela mode cuti kat beach
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
sayangkid replied at 24-8-2019 09:27 PM
I tringat dulu ms dia live ada org cakap macam u ni lah.terus si anju cakap eh ko buat apa nk ksia ...

Minum susu karihome lg ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 24-8-2019 02:00 PM
sadisnya ketet macam baru eksiden langgar lari

Hahahhaa. Ni kejam. Sape yang melanggar ketet beliyau? Lkes langgar lari kah?
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Hantu kopekkk..

Larikkk..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 24-8-2019 11:51 PM
Kenapa rambut sheol ada line macam pakai wig eh? Pelik tengok

Hair extension?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078071s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list