Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
6450
View
52
Reply

Siapa NorSoraya?

[Copy link]

Author: Alin8810    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-9-2019 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
IG @norsoraya. Fitness model melayu bertatu, berbikini 24 jam. Macam pelik tengok dia ni terkinja-kinja sepanjang masa, padahal umur dah 30an.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kahwin dgn mat saleh. Pastu cerai and berebut hak penjagaan anak perempuan dia. Ex husband dia selalu kacau dia and burukkan dia kat socmed sampai dia depress. Rasanya now dah okay kot. But both of them punya lifestyle very the hazabedah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Thats her lifestyle. Masalahnya apa ye?
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa body sheols ni... sheols patut buat treatment buang cellulites tu..

8CA09E76-E531-4FE3-ABC4-E843A4BAB0C6.png
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheols doing yoga.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai ok je dgn dia tp post sheols sama je semua. Stretch kaki. Split.
Tu je
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Whoo are yussss???

Ni pun TT nak bukak benang?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Geng ninie la ni. Before this iols rasa x da sexy and tanned mcm ni. Tp mmg lawooo laaa bdn sheols
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
outcast replied at 9-9-2019 12:42 AM
Geng ninie la ni. Before this iols rasa x da sexy and tanned mcm ni. Tp mmg lawooo laaa bdn sheols

Yea dia hot la. Cuma sentiass tergedik gedik bounce t*t*k , walaupun umur dah 30an.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 8-9-2019 11:10 AM
Lawa body sheols ni... sheols patut buat treatment buang cellulites tu..

Dah dia takde kerje lain. Workout 24 jam memang la body cun macam ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
dm92 replied at 8-9-2019 08:34 AM
Dia ni kahwin dgn mat saleh. Pastu cerai and berebut hak penjagaan anak perempuan dia. Ex husband di ...

Haah start follow dia bila dia merempan kat IG pasal her ex hubby tu. pastu skang tak merempan pasal tu dah, cuma bouncing boobies je kat IG stories.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia macam HH versi kurus. Btw, takde apa yang best pasal dia ni, boring tersangatlah boring. So tak suka takyah tengok je.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Alin8810 replied at 9-9-2019 01:13 AM
Haah start follow dia bila dia merempan kat IG pasal her ex hubby tu. pastu skang tak merempan pas ...

Laki omputih ke.. Ig apa.. Nak stalk
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 9-9-2019 08:24 AM
Laki omputih ke.. Ig apa.. Nak stalk

Ig ex dia normannshay
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Alin8810 replied at 8-9-2019 05:12 PM
Dah dia takde kerje lain. Workout 24 jam memang la body cun macam ni.

Okey la tu at least boobies sheols tu real.. Workout 24 jam pun takpe sebab tu cara sheols dpt duit
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 07:45 PM | Show all posts
dm92 replied at 9-9-2019 09:00 AM
Ig ex dia normannshay

ohh normann tu ex soraya? iols dulu2 penah gak stalked mamat ni sbb dia bf kawan vivy, marissa. Dah kawen ke dia dgn marissa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai betul insta famous yg mcm ni.. mcm porno star..  ..and its for free.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Penatnye lah nak workout nak dpt badan cenggini.. Mau workout 24h...kite pon penat tgk depa2 n8 workout
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 9-9-2019 09:14 AM
Okey la tu at least boobies sheols tu real.. Workout 24 jam pun takpe sebab tu cara sheols dpt dui ...

Haha betul tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
whiteorchids replied at 9-9-2019 08:24 AM
Muka dia macam HH versi kurus. Btw, takde apa yang best pasal dia ni, boring tersangatlah boring. So ...

Hahah ok nanti unfollow dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084303s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list