Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6493
View
52
Reply

Siapa NorSoraya?

[Copy link]

Author: Alin8810       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 9-9-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 9-9-2019 08:17 PM
Ramai betul insta famous yg mcm ni.. mcm porno star..  ..and its for free.

Yup u get what i mean. Admire her body tapi dia punya gedik tu cam porn star sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:27 AM | Show all posts
muka mcm kepam sikit2..ke aku silap tgk
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni event organiser x salah iols. Ritu dia pgi open air concert mana tah pakai headgear red indian bulu bulu pelepah tu dengan bodysuit putih ala ala swimming suit. Ramai hentam sheols sbb x respek the headgear
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:08 AM | Show all posts
royaldanish replied at 8-9-2019 11:10 AM
Lawa body sheols ni... sheols patut buat treatment buang cellulites tu..

la aku ingat Queen HH tadi
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:31 AM | Show all posts
huduh gila
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
muka dia ada iras2 adik beradik asma lah
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:18 AM | Show all posts
mcm muke hanis tu je
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 11-9-2019 01:08 AM
la aku ingat Queen HH tadi

Hahaha sekali pandang sama mcm kepam
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
olaoli replied at 11-9-2019 12:31 AM
Dia ni event organiser x salah iols. Ritu dia pgi open air concert mana tah pakai headgear red india ...

Rasanya bukan sekali tu je pakai headgear red indian. Event2 sebelum ni pun pakai jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:53 AM | Show all posts
Tak kenal pun..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:47 AM | Show all posts
wahh desanya wajah beliau
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 11-9-2019 11:47 AM
wahh desanya wajah beliau

Wajah desa hati bandar hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 11-9-2019 09:35 AM
muka dia ada iras2 adik beradik asma lah

Kena sengih nampak gusi sama cam asma
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
olaoli replied at 11-9-2019 08:31 AM
Dia ni event organiser x salah iols. Ritu dia pgi open air concert mana tah pakai headgear red india ...

Bimbo mana reti semua tu. tau nak gedik jek.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
johan-adx replied at 11-9-2019 08:27 AM
muka mcm kepam sikit2..ke aku silap tgk

Pamtut pun follow si soraya kat IG..sukalah dia agaknya org komen muka soraya ni iras dia lettewww
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_emily replied at 12-9-2019 11:50 PM
Pamtut pun follow si soraya kat IG..sukalah dia agaknya org komen muka soraya ni iras dia lettewww

tp muka diorg ni (sheols dan kepam) sejenis muka desa
nothing gohjessss ponnn
plain je muka
sbb kureng cun, tayang la ketets
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Body dia sgt cantik..

Cuma x flawless..latest photo showing medal tu terserlah sgt cellulites dkt perut and peha merata..

Dia ni bukan category cantik tp mampu bikin mat saleh mau dan terliur dgn dia..

Letak sebelah dgn kepam kentut hanis haizi tu mau laa baby lanre lancau menyesal pilih kepam hanis
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:24 AM From the mobile phone | Show all posts
olaoli replied at 11-9-2019 08:31 AM
Dia ni event organiser x salah iols. Ritu dia pgi open air concert mana tah pakai headgear red india ...

Kt goh tong genting
Feeling2 join Coachella kt US pulakkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok sajork iols tgk dgn cellulites ittew
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 08:25 AM | Show all posts
dah bukak IG...xde yg menarik utk di folo, selain dok tayang perut, tetek & muka kepamsss

euwwww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077630s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list