Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
6461
View
52
Reply

Siapa NorSoraya?

[Copy link]

Author: Alin8810    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-9-2019 10:17 AM | Show all posts
sheols kata she worked so damn hard on her body so dah dapat body cun.. let's show it off!

ala2 macam sabrena pulak dia ni dgn bertatu bagai.
tapi muka dia memang ada iras kak pam hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:06 PM | Show all posts
Bukan TinVy baru post ke pasal Marissa tu nak kawin ngan ex hubs si lambung teks ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
aunty_onion replied at 17-9-2019 10:17 AM
sheols kata she worked so damn hard on her body so dah dapat body cun.. let's show it off!

ala2 m ...

Work hard=show off=terkinja-kinja
Kemarin she upload Ig story ber-topless pulakk.. im like
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2019 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
chillipepper replied at 18-9-2019 04:06 PM
Bukan TinVy baru post ke pasal Marissa tu nak kawin ngan ex hubs si lambung teks ni?

Ooooo ok. Dia pun dah berboyfie si anak ikan tu kan. So tak de la makan hati ye.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:50 PM | Show all posts
norsaraya ni dulu anak murid si ninie rasanya....

pastuh bila soraya lost weight...terus sexy smeshy ...teiba aku tau dah cerau..then die tetiba lagi famous dari ninie..( sbb ninie was yesterday news) LOL...

tapi mmg betullah ada muka HH hahahahaha..versi tan and tinggi...kurus

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Alin8810 replied at 18-9-2019 08:22 PM
Ooooo ok. Dia pun dah berboyfie si anak ikan tu kan. So tak de la makan hati ye.

Si kyrie azri tu ke uols
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka mcm haneesya pn ada kulit dh sama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Urgh gediknya IG stories sheols. Batak ngan iphone 11 max pro tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
whiteorchids replied at 9-9-2019 08:24 AM
Muka dia macam HH versi kurus. Btw, takde apa yang best pasal dia ni, boring tersangatlah boring. So ...

Harap kak Pam ambil beliau sebagai inspirasi
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
olaoli replied at 19-9-2019 06:58 PM
Si kyrie azri tu ke uols

Dah clash dgn bf cina tu?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:18 PM | Show all posts
Orang laki sukalah pompuan cam soraya ni..tayang body,
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Betullah ckp chuols.. muka dia mcm kepamtut versi kurus tinggi.
Tapi bila dia senyum ada sikit rupa asma.
Screenshot_2019-10-14-00-03-11-93.png
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia really worked hard for her body
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.070786s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list