Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
32071
View
2004
Reply

SWEET DREAMS (ALAM MIMPI KEEMPAT) - Mira Filzah, Ben Amir, Sean Lee, Nina Juren

 Close [Copy link]

Author: lina21    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-9-2019 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in. Jadi SR pun rasa sweet
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2019 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
jelitayu replied at 20-9-2019 08:36 AM
dia org nak jugak tengok sampai qashputri naik pelamin, selagi tak naik pelamin, tak nak move on.  ...

skrg semua tak leh move on cinta qash putri tak kesampaian...jadi skrg amirah lah diharapkan merealisasikan happy ending SD,gud luck gitu...muahahaha

Bak kata uols kena gak qash genggam tangan tok Kadi
Baru penonton puas hati...
Tapi pastikan pengantinnya putri
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 20-9-2019 08:37 AM
Morning perakit sekalian. Check in check in. I sampai bila2 tak nak move on dari SD. Sebab SD la I s ...

Jom merakit sampai ketitisan darah yg terakhir....SD ni harapnya ada satu Tele movie utk lengkapkan EP last Hari Tu...qashputri kawen ....menoupouse couple pun kawen....dorang beranak cucu baru boleh move on kot....kot lah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
batrisyan replied at 20-9-2019 08:50 AM
Check in. Jadi SR pun rasa sweet

Hye batrisyan.....bila dah sedia, join la Kita orang merakit...makin ramai makin meriah
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
lina21 replied at 20-9-2019 09:01 AM
skrg semua tak leh move on cinta qash putri tak kesampaian...jadi skrg amirah lah diharapkan merea ...

Kalau boleh nak bamben yg genggam tangan tok kadi.. bukan qash..  delulu iolss di pagi jumaat.. hahaha so panjang lg perjalanan rakit ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape2 tau siapa pair bamben minta tlg hapdet.. iolss nak bg restu dulu.. muahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2019 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
pisang_tanduk replied at 20-9-2019 09:14 AM
Kalau boleh nak bamben yg genggam tangan tok kadi.. bukan qash..  delulu iolss di pagi jumaat.. ha ...

Dipagi jumaat yg Indah ini iols pun nk aminkan delulus uols yg Indah itu
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:19 AM | Show all posts
lina21 replied at 20-9-2019 09:01 AM
skrg semua tak leh move on cinta qash putri tak kesampaian...jadi skrg amirah lah diharapkan merea ...

kan...mesti sampai jadik jugak. penonton sekarang kan bijak. dia org tau ending sebenar ialah ending episod 19, yg episod 20 tu just ending 'gula2' utk penonton saja. so meaning qashputri tak sampai naik pelamin. manjang tak jadinya. so mmg nak kena ada ending yg betul2 bagi penonton puas hati, kalau tak amirah yg kena bagi ending yg mcm tu.

#sampaigenggamtangantokkadi

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:21 AM | Show all posts
pisang_tanduk replied at 20-9-2019 09:14 AM
Kalau boleh nak bamben yg genggam tangan tok kadi.. bukan qash..  delulu iolss di pagi jumaat.. ha ...

mmg bamben pun yg confirm akan kena genggam tangan tok kadi...tak kan bakal wifey bamben pulak..harrommm..
cuma tu lah...siapa bakal nya itewww....


Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
lina21 replied at 20-9-2019 08:12 AM
Morning ctnorenjoy.....jom berakit

Iols klu berakit mmg slow, xreti nak brdelulu ni... Iols pass baton delulu pd perakit2 lain hewhew
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Smua pakat xblh move on, dari prduction smpi la ke plakon. Tp ble suruh plih ending, ramai naw y plih sad ending.
Mira kt iglive ckp SD xnmpk dia punya ksudhn, dia nk lofadil kwen, fara pregnant... Tp sheols sndri plih sad ending. Apooooo hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
pisang_tanduk replied at 20-9-2019 09:16 AM
Sape2 tau siapa pair bamben minta tlg hapdet.. iolss nak bg restu dulu.. muahaha

xdpt klue lagi..apesal ntah berahsia sgt..hahhaha tp UQ mcm ada job lain citer runtun jiwa dh start shooting gak.. ni kaka sally dgn imani yg pantas pun xdpt info lg hahahahaa rahsia benauuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:53 AM | Show all posts
eh nk tanya..citer nie ada 2 ending ek? satu sad satu happy?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:00 AM | Show all posts
Salam jumaat, check in! harap dalam rumah baru ni kita tak downgrade jadi sampan kertas hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:01 AM | Show all posts
ctnorenjoy replied at 20-9-2019 09:37 AM
Smua pakat xblh move on, dari prduction smpi la ke plakon. Tp ble suruh plih ending, ramai naw y pli ...

hahaha kat ig pu_azman pun mira komen lagi backup lola hahaha

semua tak move on lg rasanya. tp ben mcm dah move on jeeee! hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
pisang_tanduk replied at 20-9-2019 09:14 AM
Kalau boleh nak bamben yg genggam tangan tok kadi.. bukan qash..  delulu iolss di pagi jumaat.. ha ...

Di pagi jumaat ni nak aminkan la doa you..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
jelitayu replied at 20-9-2019 09:19 AM
kan...mesti sampai jadik jugak. penonton sekarang kan bijak. dia org tau ending sebenar ialah endi ...

Dah tu penonton dah dibrainwash dgn "saya percaya awak jodoh saya"...dah naik hafal dah, last2 jodoh x kesampaian...apoooo...nasib baik penonton masih waras belum sampai tahap nak bakar tv...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
elly_na replied at 20-9-2019 10:01 AM
hahaha kat ig pu_azman pun mira komen lagi backup lola hahaha

semua tak move on lg rasanya. tp  ...

Ben pun blm move on jgk tu, tp xmau tnjuk... Xmacho la, klu komen2, rt2 psl SD lg.. Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 20-9-2019 09:53 AM
eh nk tanya..citer nie ada 2 ending ek? satu sad satu happy?

A ah...ada dua ending. Epi 19 utk sad ending, epi 20 utk happy ending. Kalau xnak kemurungan skip epi 19....contents dia sama, yg beza cuma 5 min terakhir
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 20-9-2019 09:53 AM
eh nk tanya..citer nie ada 2 ending ek? satu sad satu happy?

Ha.. Uols tgk eps19 sad ending, y eps20 plak hepi ending utk acik2 bwg katanya hahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078576s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list