Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10492
View
131
Reply

Mistik #ABPBH32: Kemenangan Haneesya Hanee Tak Direstui?

[Copy link]

Author: BicaraHatiku       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-9-2019 07:48 AM | Show all posts |Read mode
Edited by BicaraHatiku at 23-9-2019 01:01 PM

  




Kategori Utama
Artis Baharu Wanita Popular: Haneesya Hanee....dan antara komen2nya:

  • Smakin kecam smkin popular la yaa.
  • yg baik korang xnampak yg buruk korang nampak dia menang pon sbb rezeki bkn sbb slh undi yg mne knl kejahatan artis dan xkenal kebaikan artis lebih baik berambus
  • Lgsg x layak
  • sapalah undi minah ni
  • Masuk kelab pun dpt anugerah.. So cheap
  • Popular for all wrong reasons
  • Lepasni rasenye ramai lgi la artis yg akan bogel dlam club untuk dpat gelaran ni.. Tak perlukan bakat.. cukup sekadar tunjuk tet*k dan body... Terbaik industri...
  • adakah ini undian simpati... x peee anggap la ini rezeki dia..
  • Paling bangang yang menang malam td

Rezeki, kontroversi atau simpati....selamat menumis yahhh!

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa yg undi dia?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 08:09 AM | Show all posts
undi beli ke camne ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Undi sendiri lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape2 je boleh claim jadi artis ke sekarang ni? Walaupun produk satu habuk pun xde?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 08:15 AM | Show all posts
congrats baby sayang
malangnya hanna delicous xmenang
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat kejutan??? Tak terkejut pon, knowing mak dia mesti gigih buat apa jer nak bg dia menang....so puhlis jangan claim peminat yg undi dia la ya, drama tak habis lagi ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-9-2019 08:15 AM
Inilah penangann undi online..

Benang dah ada kan..sebelah lengkap siap macam2. Motif bukak bemang baru yg sama?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 08:20 AM | Show all posts
Haneesya Hanee..dia ni ada ke jugak berlakon
mira filzah tu tau la jugak
anugerah ni knpa sampai ke retis korea n indon
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
actually dia x layak pn lagi listed calon artis baru. ko tgk hanna delisha  dah 3, 4 thn berlakon baru tercalon artis baru. same goes to Adam lee. dah lama kot dia berlakon slot telenovela kat astro tuh. 6 thn lepas kot. dia pgg watak utama baru tercalon. tp si minah ni berlakon watak utama pn x pernah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 08:49 AM | Show all posts
org bodoh je vote dia. tak hbs2 nk claim diri hitam legam. drama nanges tak hbs2. ehhhh nyah la kau dari industri. tak tau laa knp ade yg suka dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dh tertulis rezeki dia.. Trima je la. Ko usaha mcmn pun. Kalo bkn rezeki. Tak lekat jgk. Nasi kt mulut dh pun bole kluar balik. Lawak la korg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 08:58 AM | Show all posts
cicicumel replied at 23-9-2019 08:48 AM
actually dia x layak pn lagi listed calon artis baru. ko tgk hanna delisha  dah 3, 4 thn berlakon ba ...

setuju.. asyik raih simpati sebab kulit gelap je ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 09:00 AM | Show all posts

Undi kerajaan alam maya puak Wakanda..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 09:01 AM | Show all posts
kening macam kucing kurap
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Klau mcm tu baik calonkan instapemes yg lain sekali. Sheol ni bergelar artis pon xlayak. How come boleh tercalon? Dewi remaja pon ditarik balik, berlakon 1 apa pon xde. Setakat modelling je kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 09:02 AM | Show all posts
aku pun nak tanya... artis baru popular atas produk apa
berlakon?
menyanyi?
apa?

sampah betul

makin naik lah dengan award bodoh tak setaraf ngan apa yang dia sumbang
so, jadi model arak dan acah2 dihina sebab hitam terus dapat undi kesian
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 23-9-2019 07:48 AM
actually dia x layak pn lagi listed calon artis baru. ko tgk hanna delisha  dah 3, 4 thn berlakon ba ...

Dia baru berlakon 1 drama ngok ngek tu saja kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan Amelia henderson yg menang,rupanya minah kepam ni plak yg menang...sapa ntah undi minah kepam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 09:12 AM | Show all posts
fake betul..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084473s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list