Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4315
View
68
Reply

Instafamous

[Copy link]

Author: mawarorked    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-9-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Instafamous, siapa yang korang follow dan kenapa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-9-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 28-9-2019 08:48 PM
Instafamous i follow banyak nye geng msk2,  khairul aming, kak wondamunah, nurui pan,  cheta sintok, ...

Tak. Tapi you kenal tak khadyjah fhatyah?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah bod sisturrrr
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tak follow sapa2 pun.. kalo ade issue hangat baru iols amek tau.. stalk je la sbb iols kedekut following yach.. x pun refer dkt porem lagi bagus..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mostly yang I follow dah tone down dah, contohnya khadyjah fhatyah bff syada amzah, miyyo azman, summer dcruz, ada yang dah deactivate pun ig.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
MinnieNini replied at 26-9-2019 11:46 PM
Salah bod sisturrrr

Salah bod? Entahlah. I baru lagi join forum tapi takpelah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
i follow instafamous yang kaki travel je.. sebab boleh bagi i idea nak travel, tempat tu mcm mana, cara nak pergi sana macam mana.. yang instafamous cantik jadi model i tak kenal sangat pun.. founder founder pun i tak da follow
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 12:10 AM | Show all posts
I follow hanis.haizi sebab dia entertainer acik2 porem.

U nak buka thread, first post u tulis siapa u follow dan kenapa.
Barulah tanya orang lain.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Bantalkuning replied at 27-9-2019 12:06 AM
i follow instafamous yang kaki travel je.. sebab boleh bagi i idea nak travel, tempat tu mcm mana, c ...

Yeke? I follow blogger, tapi blogger pun dah tak ada blog so tengok jela ayat dorang dalam gambar. Founder memang tidak la nak follow. I lebih suka ig yang ada personal touch, bukan sikitsikit promotion produk.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 27-9-2019 12:10 AM
I follow hanis.haizi sebab dia entertainer acik2 porem.

U nak buka thread, first post u tulis sia ...

Oh ok, noted.. Tq. Maklumlah 1st time.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Bantalkuning replied at 27-9-2019 12:06 AM
i follow instafamous yang kaki travel je.. sebab boleh bagi i idea nak travel, tempat tu mcm mana, c ...

I suka tgk zahariz tu. Lawa2 gambar dia.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:18 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 27-9-2019 12:10 AM
I follow hanis.haizi sebab dia entertainer acik2 porem.

U nak buka thread, first post u tulis sia ...

follow tegar dan rapat rapat HH tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
So, selain dari fesyen, sebab apa lagi u guys follow dorang..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 03:33 PM | Show all posts
i selalu follow instafemes yg seksi,makeupartis, dgn blogger masakan  jaa
hahaha  etc massiew ,sasha, irahanna
plus meols punye ig pun fake..jadi tak segan la nak follow..utk stalk sahaja
tak la perghak nanti bila masuk dlm forum..
tp sekang dah tak boleh buka ig tak ingat psswd..i bukak kat desktop ja
so forum la bahan bacaan sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 03:46 PM | Show all posts
Banyak sangat follow..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
khairul aming haiii guysss.. content ig dia best
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 27-9-2019 03:51 PM
khairul aming haiii guysss.. content ig dia best

Masakmasak tu Kan. Dengan suara latar lagi. Best.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2019 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Instafamous i follow banyak nye geng msk2,  khairul aming, kak wondamunah, nurui pan,  cheta sintok,surianti kitchen.  Anyone kenal x aqilaishamudin? Muke die mcm raline shah cantek lahai,  anak dh 2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-9-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 28-9-2019 08:48 PM
Instafamous i follow banyak nye geng msk2,  khairul aming, kak wondamunah, nurui pan,  cheta sintok, ...

Tak. Tapi you kenal tak khadyjah fhatyah?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 27-9-2019 11:16 AM
I suka tgk zahariz tu. Lawa2 gambar dia.

aah.. pandai dia ambil gambar.. i suka tengok sharifah ellen tu sbb dia bagitahu details sekali
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.630238s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list