Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
4199
View
68
Reply

Instafamous

[Copy link]

Author: mawarorked       Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
uuulelele replied at 14-10-2019 11:36 AM
Xtahu sis... fishy jugak.

FM tu circles dieorg besar cuols kalau tak tikam blakang sesama dieorg then selamat la.. kalau petik nama haaa habis la kena londeh..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 14-10-2019 09:27 PM
FM tu circles dieorg besar cuols kalau tak tikam blakang sesama dieorg then selamat la.. kalau pet ...

Ooo tu lah to akalu ikutlan dia bukn bff sgt kan dgn fm tu. Tapi tulah   hidup diorg2 ni lavish kan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 08:29 PM | Show all posts
Haha kuin hanis I dah kena block..suka ig khairulaming resipi simple utk org tak reti masak hahha.
Ehh sapira dalina keje BNMcounter (entah sape tah yg bgitau dulu) tiap2 laki anak bini hari2 kluar pagi petang siang malam... dia tak penat ke? Bila masa dia duk rumah?'ada tips wakkakaka
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
uuulelele replied at 14-10-2019 09:42 PM
Ooo tu lah to akalu ikutlan dia bukn bff sgt kan dgn fm tu. Tapi tulah   hidup diorg2 ni lavish ka ...

Terbaru naziha br balik dari koh samui bercuti.. Dah counting days nk ke kashmir pulak... Sebelum tu dh check in kt hotel mewah kt kuantan.. Sebelum kuantan ke korea x silapkan.. Tertanya2 bisnes apa.. kaya gilooo asyik bercuti
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 25-11-2019 06:23 AM
Terbaru naziha br balik dari koh samui bercuti.. Dah counting days nk ke kashmir pulak... Sebelum  ...

Kannn .. ke nak harapkan review
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 02:56 AM | Show all posts
Bantalkuning replied at 27-9-2019 12:06 AM
i follow instafamous yang kaki travel je.. sebab boleh bagi i idea nak travel, tempat tu mcm mana, c ...

siapa you follow? I dulu suka tgk atiraariffin tapi sejak dia dah duduk NL, macam tone down sikit travelling dia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
makbedah replied at 26-11-2019 02:56 AM
siapa you follow? I dulu suka tgk atiraariffin tapi sejak dia dah duduk NL, macam tone down sikit  ...

sekarang u suka tgok sharifah eleen tu.. i suka tengok dia pergi tempat yang org ramai tk pergi
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka follow aiza akmal adam just for the sake of creativity dia. Personality ada sikit tak gemar
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 28-9-2019 08:48 PM
Instafamous i follow banyak nye geng msk2,  khairul aming, kak wondamunah, nurui pan,  cheta sintok, ...

I suka jgk aqila tu..cantik je..anak2 pun pandai .cuma anak2 dia kurang sikit kecomelan..tak ikut muka dia sgt kan..ikut muka hubby dia ..ni geng2 lofa dulu dan erin malek skg.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 09:44 AM | Show all posts
what happen to Little Miss Khan, lama dah tak nampak.. semalam sepupu dia kawin pun tak nampak. selalu ada je dia melekat dgn kakak dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.064870s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list