Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8037
View
93
Reply

Datuk Alha Alfa sah bergelar suami

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Post time 30-9-2019 01:52 PM | Show all posts
Xim replied at 30-9-2019 01:30 PM
Chuoll dah scan ke ? Laju ye wat keje . Hahahha

tengok dari tt layan kurex, boleh tau dia bisex, tapi kurex ok je...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 02:20 PM | Show all posts
congrats. produk dia ok jgk kan. meols penah try skin booster dia. best sgt. tp yg lain2 tak penah try lg
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats dato aa n wife...semoga berkekalan hingga ke anak cucu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 02:25 PM | Show all posts
Gambar bertunang:



Majlis berinai:



Akad nikah:






Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 02:27 PM | Show all posts
Pengantin laki



Pengantin perempuan


Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 02:58 PM | Show all posts
shark_eow7 replied at 30-9-2019 12:19 PM
adik ada make up pengantin. dia ada pakai produk foundation alha alfa ni. dia ckp so far okey. pen ...

part ni setuju.   kalau ada event apa apa yang memerlukan sis make up.  MUA yang sis selalu pergi tu guna alha alfa ni la.   tahan make up sampai ke petang tak crack n tak bercapok.  tak tau la MUA tu ke yang pandai or kualiti make up dia ke yang bagus.  tp sis tak beli plak la make up dia.  sis tetap setia ngan sephora.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 03:04 PM | Show all posts
rasa2 boleh tahan berapa lama?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 03:08 PM | Show all posts
aku ada beli trulook punya fd ngan concealer
punya la ringan rasa muka aku
lepas tu eyeshadow ferra rossa
so far aku puas hati plak ngan product ni

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 03:49 PM | Show all posts
datuk ni muka macam alter aja
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 04:47 PM | Show all posts
coco replied at 30-9-2019 02:58 PM
part ni setuju.   kalau ada event apa apa yang memerlukan sis make up.  MUA yang sis selalu pergi  ...

kan.. pernah make up guna foundation dia okey je muka. muka kiter x glemer pon. pakai pon cmpur je foundation. lagi sorang tu si epietemerloh. dia pon ada produk kan. epiexsiti kalau tak salah. yg itu sy xtau lagi cmne review dia.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
shark_eow7 replied at 30-9-2019 12:19 PM
adik ada make up pengantin. dia ada pakai produk foundation alha alfa ni. dia ckp so far okey. pen ...

Ooo... Okay. Nak jugak cuba beli produk Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 12:30 PM | Show all posts
x de alter pape kot
pernah satu class ngan aa ni. cam ni jugak la ghoper die, beza skit la time xde duit ngan time ade duit ni.. means level kekepaman tu berubah banyak la.

dulu jambu skang pon jambu. hehe

dah try fondasen ngan skin booster tapi x boleh sbb nampak kulit berminyak n rasa berat.
suka blusher je
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 12:57 PM | Show all posts
Knowlee replied at 1-10-2019 11:47 AM
Ooo... Okay. Nak jugak cuba beli produk Malaysia.

try la.. nnti tak sesuai letgo kan ajer.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 02:22 PM | Show all posts
ingat buah je bermusim..
pondan kahwin pun bermusim skrg ni...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 04:43 PM | Show all posts
senang kan sekarang bila nak buat apa2 produk.

selalu la kalau bab2 skin care or makeup bukan ada lab test or rnd yg makan masa bertahun.

ke mmg dah lama dia dok buat.

tapi produk dia mmg hype la. ramai ja kat opis i ni pakai produk dia. diorang suka sebab FD dia full coverage boleh tutup semua cela2 kecuali mulut puaka diorang.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 04:51 PM | Show all posts
R2D2 replied at 28-9-2019 02:53 PM
setakat yg aku perhati
asal usahawan kosmetik ka usahawan MLM ka
sure ada gelaran Datuk

personal loan bayar bulan kot
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 01:54 PM | Show all posts
nmpk mcm dia yg pakai makeup
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 02:49 PM | Show all posts
riantika replied at 30-9-2019 04:49 PM
datuk ni muka macam alter aja

meols masa memula tgk muka AA ni terus mata terpana kat bibir dia.
macam pelik...ampun..

meols pakai gak royal propolis foundation AA ni, so far mmg okey dan make up tahan lebih 10 jam (ni iols try masa meols ABC yer)
sbb ramai sangat yg komen kata produk dia bagus dan tahan lama, so meols try la..mmg terbukti berkesan kat kulit meols.

Apa2 produk pun kesan ke atas kulit individu adalah berbeza..
dulu kulit meols mmg sesuai dgn brand loreal yg warna biru.
lepas tu entah bila masa horman bertukar, terus tak sesuai..
menggagau balik cari produk yg sesuai dgn kulit meols.


Skrg, meols setia dgn skin care bio-essence.
tp klu make up, iols guna AA.






Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 02:50 PM | Show all posts
NazRysha replied at 30-9-2019 04:04 PM
rasa2 boleh tahan berapa lama?

meols dah try....make up still ok wlupun lepas 10 jam.
xde ber capuk .


Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 02:51 PM | Show all posts
hollahop replied at 1-10-2019 05:43 PM
senang kan sekarang bila nak buat apa2 produk.

selalu la kalau bab2 skin care or makeup bukan ada ...

ahahaha...win betul ayat yg last tu...hahaha

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075569s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list