Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
58319
View
1990
Reply

#hanjames masih mendonia di kota Landen Part 14

 Close [Copy link]

Author: Zasss777    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-10-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 29-10-2019 09:42 AM
tayang gini kenkonon jali tgk ni nangis tepi bucu katil la sbb ceraikan ko kepam?

Padahal jali aman2 je dgn bini baru.. sadisnya ko kepam
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 29-10-2019 09:52 AM
Time ni kan dia tipu tag location konon2 marriot bangkok padahal mampu holiday kat putrajaya sajor ...

Hahaha ingattt! Kepam pikir sheols bole tipu ke acik2 porum...

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tuberoses replied at 29-10-2019 10:07 AM
buruk seburuk buruknye gamba kedua tu....huduuuh..tu peha ke pokok balak...

Pokok balak yg kena rejected ni cuols hehe quality buruk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-10-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 29-10-2019 05:42 PM
tayang gini kenkonon jali tgk ni nangis tepi bucu katil la sbb ceraikan ko kepam?

Jali sujud syukur lagi ada la takyah nk kena ngadap segala kerak dan daki kat badan sheols. Dapat pengganti sikit punya putih mulus. So no regret org lanchang kata.

So skrg acik acik porem nk tgk bakal suami pam pulak adakah lebih helok dari jali atau sebaliknya. Namun setelah sekian lama menunggu, bayang pun tak nampak. Adakah pam bakalan mereput sensorang?
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
tuberoses replied at 29-10-2019 06:07 PM
buruk seburuk buruknye gamba kedua tu....huduuuh..tu peha ke pokok balak...

Pokok balak jual pun mahal. Paha selambak tu bagi free ja la ada orang nak pun
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 29-10-2019 06:21 PM
Padahal jali aman2 je dgn bini baru.. sadisnya ko kepam

Tah tahh bini baru punya side seksi lagi mengancam kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah masuk page ke 100. Get ready nak pindah ye acik acik.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 07:30 PM | Show all posts
Rumah baru kena tukar title lain since bayangan pelamin hanjames macam semakin pudar
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 29-10-2019 07:30 PM
Rumah baru kena tukar title lain since bayangan pelamin hanjames macam semakin pudar

Tajuk apa2 boleh asalkan jangan ada nama dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
smurfet replied at 29-10-2019 02:48 PM
Why do i feel kakpam using reverse psychology to get rid of her son? Sengaja upload video anak dia y ...

Dia tak sebijak ini utk create plot camtu... dia kurang cerdik aka agak bodoh.
But who knows otak kembali berfungsi bila desperate.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
A new TT please. Prefer orang yang tak pernah buka thread kak tut.

Closed.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.709755s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list