Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
58318
View
1990
Reply

#hanjames masih mendonia di kota Landen Part 14

 Close [Copy link]

Author: Zasss777    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Seksinya....kalah kilafairy ratu tonggek bontot...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi tek dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 13-10-2019 06:21 PM
I sangat sangat bangga!!

AHAHAAHA! Rasa nak ambik sepit baju kasi mancungkan hidung dia tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin g gym buat work out..

Dia nak show off nanti bila dah kurus kat acik2 porumer

Mcm sorang kat fb,  dari gemuk gila,  sampai kurus gila...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 13-10-2019 06:29 PM
Rajin g gym buat work out..

Dia nak show off nanti bila dah kurus kat acik2 porumer

Tapi masalahnya belum kurus pun tayang2 badan pada acik porem.. dah 3 tahun acik porem menunggu kekurusan itu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BuBuComey at 13-10-2019 11:42 PM

Rayyan marah mak dia ckp melayu siap tolak tgn kakpam yg tgh merakam sbb dia igt dia ngan mak dia english. Menyampah aku, dah la nampak kurg ajar. I put all blames tu kakpam, geram kat rayyan sbb tak sedar diri but hes only 5. So kakpam, sila didik anak leklok! Cakap kat rayyan, u tu muka melayu totok, takdak langsung muka english, not even a slightest bit. Toksah berangan
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 05:15 PM
I tak leh blah dia feeling dia British Got Talent ke hapa dok nyanyi lagu tengah hujan tuh semlm? Ba ...

Betul tu..dahle nyanyi syok sendiri dengan gigi terabur if i malu nak igs..memang remaja purba..balik balik lagu yg sama..mesti ade acik or baes ni puji pam nyanyi sedap!
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 13-10-2019 06:36 PM
Tapi masalahnya belum kurus pun tayang2 badan pada acik porem.. dah 3 tahun acik porem menunggu ke ...

La...  Dah 3 tahun berusaha ka .

Mesti salah teknik,  atau saje je ambil gambar kat gym,  mcm buat fotosut.  
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetchic82 replied at 13-10-2019 06:39 PM
Betul tu..dahle nyanyi syok sendiri dengan gigi terabur if i malu nak igs..memang remaja purba..ba ...

Siapa Yang puji sedap tu seharusnya pekak ataupun tone deaf ahahahahaha ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:51 PM | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 05:45 PM
You should be worried kepam! Budak 5 tahun tak leh fit baju budak 10 tahun (UK size)...hes not gro ...

giler umo 5 taun da tak fit size 10 taun..esok umor budak tu 10 taun pakai size dewasa ke kepam oiii...
at that age, maknye da bagi makan ntah apa2, melantak sugar, tak control. mau obese budak ni nanti agaknye...


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa dia xkan kurus. Kulit terlebih + babat tebal. Unless dia buat plastic surgery. Time dia lifting weights tu yang Masa dia tunduk ternampak berlapis2 perut.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:57 PM | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 06:37 PM
Rayyan marah mak dia ckp melayu siap tolap tgn kakpam yg tgh merakam sbb dia igt dia ngan mak dia en ...

kann, kecik2 da mcm rude..perangai mak bawak ke anak, perasan british...
iols dengar usop speaking lagi paham butir drpd si rayyan ni...padahal usop tu baru 2 ke 3 taun camtu


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakrlah ayat ayat tt. Syok bc. Mengutuk tetapi ayat2 nya sophisicated.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 13-10-2019 06:24 PM
Amboi tek dia

Mcm nak cucuk belon dengan jarum kasi kempis
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 06:37 PM
Rayyan marah mak dia ckp melayu siap tolap tgn kakpam yg tgh merakam sbb dia igt dia ngan mak dia en ...

Dik oi, chuols tu asal Lanchang.
L-A-N-C-H-A-N-G
Baru kat landen berapa bulan terus lupa asal usul. Mak pun spiking english terkemam2 speech delayed
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:38 PM | Show all posts
bluebutter replied at 13-10-2019 07:06 PM
Kelakrlah ayat ayat tt. Syok bc. Mengutuk tetapi ayat2 nya sophisicated.

Sophisticated? Haha ayat bebiasa je
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
rimas i tgok kasut anak budder si ava tu smaller than her feet. terkeluar2 jari2 kaki
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 05:27 PM
Adik pun dah hint, dont be too cheap sister

First time tgk Adik lelaki dia
Malu la kalau jadik adik dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
rosieproject replied at 13-10-2019 07:41 PM
rimas i tgok kasut anak budder si ava tu smaller than her feet. terkeluar2 jari2 kaki

I baru tgk. Kesian budak tu, nmpk uncomfortable melangkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
truesonic replied at 13-10-2019 07:44 PM
First time tgk Adik lelaki dia
Malu la kalau jadik adik dia

Awak misti baru masuk flat pprt akak kepams ekk. Sbb tak kenal adik dia yg poyo tu... Kita2 kat sini remaja purba macam hakak kepams. Mmg dah kenal hakak kepams drp sblm dia jadik queen hai-o lagi.... sbb dulu dia blogger yg sgt femes & fofuler ..... later on dia jadik scammer terulung..... tak tahu malu masuk tv & paper tayang handbag & kereta recond ..... kekonon dia pandai meniaga padehal ... scam org je keje disebalik hai-o
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072498s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list