Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
63961
View
1990
Reply

#hanjames masih mendonia di kota Landen Part 14

 Close [Copy link]

Author: Zasss777    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2019 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mollythecat replied at 13-10-2019 08:36 PM
Makin ditunjuk rayyan kepam tu, makin terserlah kebiadapan budak tu.. Hahaha nasib la ko kepam baru  ...

Ckp pasal school.. Rayyan da x blaja maths lg ke.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 11:47 PM
iols mula2 takmau sgt menyampah ngan rayyan sbb dia budak lg tp bila nampak cam spoiled brat..iols ...

Sebijik menurun perangai mak die yg xsedar diri tu.. Duk tmpt org menumpang je.. Bkn asal sana pon.. Elok la anak branak xsedar diri
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 14-10-2019 12:43 AM
Wow anak perempuan budder. Dengan kasut terkeluar jari, dgn baju mcm erkkk taktau nak komen apa dah. ...

Tu la bader ni.. Beli mcm2 byk2.. Membazir.. Pastu di paksa la bdk tu pakai wlpn xmuat.. Adoi sian anak.. Nk shopping berpada la.. Bdk2 cpt bsr.. Kasut 2psg pon da ckup.. Nnt die bsr beli la lg.. Sakit kaki bdk tu nk berjalan sbb xselesa
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Bontot 4 segi ni yg selalu kepamtut banggakan....nyampah sungguh lah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
752B0389-1A21-448A-956B-21AFE4A6C584.png

Ada sesapa nak sewa mahligai kepam? Huhuhu. Dia nak balik msia dah la tu for awhile. Tapi boleh pulak eh sewakan rumah sewa. Setahu i tak boleh. But knowing kepam apa je yg tak boleh. Semua dia langgar!
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 13-10-2019 06:55 PM
Iols rasa dia xkan kurus. Kulit terlebih + babat tebal. Unless dia buat plastic surgery. Time dia li ...

Haaa kan. Kak pam tak teringin ke wat bariatric surgery? Kurang sikit nafsu makan tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:50 AM | Show all posts
yeah rumah baru
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:50 AM | Show all posts
toxicated replied at 14-10-2019 01:21 AM
Rayyan kenapa berjalan dan berlari mcm
Giant eh

dia menjiwai watak godzilla.....doplohpatjam bergodzila here godzilla there, and thennnn...and thennnn boom godzilaa


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 11:47 PM
iols mula2 takmau sgt menyampah ngan rayyan sbb dia budak lg tp bila nampak cam spoiled brat..iols ...

Dari mana rayyan tuh belajar duk euu euu euu bila makanan melayu kalau bukan dari kepam gundu ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 14-10-2019 12:51 AM
I tak sempat tengok la video rayyan tu. maybe dah habis 24 jam eh?

Ada lagi video anak dia ckp2 tu. Kalau tak sempat tgk, nanti dia upload lg igs
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:02 AM | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 08:25 PM
Sistursssss porem...you have? Ahahahaha...HOT MAMA katanya..

tak tau nak kata aper nengok kepam ni, filter & edit gambar kekdah nya

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:06 AM | Show all posts
i belum buat grand entrance lagi ke flat pprt kak pam ni..

so chuolsss terimalah:



Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Jiyongie88 replied at 14-10-2019 02:57 AM
Die mmg biarkn rayyan kurang ajar. Pernah tgk kt story dorg naik train pastu rayyan pointed org ok ...

I rasa cam tau je, kakpam ada up kat igs sheols anak dia gelakkan sorg laki ni sbb pendek ala2 dwarf gitu. Kakpam cerita dia try nak alih perhatian rayan dan tunjuk2 org tu sbb tak elok bodyshaming org tp rayan still buat jugak
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 14-10-2019 07:47 AM
Maaf i nubis kubis. Boleh tak sesape bg pencerahan sikit sape kakkepam ni n whylahhh dia sgt2 dibenc ...

Sheols scammer.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 14-10-2019 08:10 AM
Samalah sentimen kita! Malas nak hencap lebih2 budak 5 taun kan tapi yg ni eeiii nyampah pulak tgk ...

Hahaha, i cuba sedaya upaya takmau cerca budak tapi............


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 14-10-2019 08:16 AM
Yup ingat kan iza tu bongsu pastu so baddahhh sulung hehe kepam pulak middle child

Kakpam penah cerita dulu2 org slalu igt dia sulung kalau dorg bertiga. Rengsa je sheols masa tu sbb dia dianggap kertu tak sepadan usia
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Jennyrol replied at 14-10-2019 08:24 AM
Auchh direct kene.. Tp kakaknye bebal.. Blh phm ke kakaknye

Uols rase?


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cookingholic at 14-10-2019 09:19 AM

235E05F0-DEC5-498E-83C7-A88240B4D1EA.png

0DDB2F1B-3FAB-4DBA-8352-A76EBFBC1146.png
Tak lemas ke cikpet kepam. Tgk zip tu mcm dah sesak sgt. Nak tutup sampai habis pun tak boleh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 08:25 PM
Sistursssss porem...you have? Ahahahaha...HOT MAMA katanya..

Puji diri sendirik kah? Tak malunya sis
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 14-10-2019 09:17 AM
Tak lemas ke cikpet kepam. Tgk zip tu mcm dah sesak sgt. Nak tutup sampai habis pun tak boleh  ...

Duit punya banyak Tapi jeans dok ulang ulang pakai yang sama, Kalau tak warna biru ni, Yang putih tu. Semua dah mcm sarung nangka...shes such a clown la.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086154s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list