Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
28367
View
240
Reply

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

[Copy link]

Author: gurlzgrape    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-10-2019 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
uolsss klu thread ni dah ada delete je okayh. siapa perasan nuramirah dah delete smua pic elazman n dah stop following each other dkt IG. Wat happen ? bukan baru el hadiahlan mercedes ke kat kak mirah ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Waww..tp tak baik la komen bukan2..wlaupun aku mnyampah dua ekor ni mcm herot azreen gn si plain face hamiz zalika tp hrpnya takde brgaduh yg terukla smpai brcerai
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak kena sediakan popcorn ni. Btw amira ni suke betul edit gmbo bg kurus tinggi ek
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama xjenguk ig rakyat msia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dpd aritu dah sesuatu.. pastu i husnuzon kot2 dia takut org menyondol el kalu slalu up gmbr el hahaha pastu dia ckp jgk kat ig yg el busy..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 01:57 AM | Show all posts
dah setahun lebih x jenguk ig dorg..selalu loving jerr...skrg apsal eh..doa2 jgn sampai bercerai..gaduh2 merajuk je maybe xnak merc..nak lambo..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in

Harap harap takde papelah
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 06:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Walau rengsa dgn mighah ni meols harap xde apa lah yg serius.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Lahai. Suka tengok kejayaan mereka
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
mmg perasan mighah kemana2 bwk mak ayah sekali..rsenye last 2 dkt ig EL ade je upload gmbr throwback g umrah thn ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
SiapakAhhhhh???
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 08:34 AM | Show all posts
Semoga mereka berdua baik2 saja walaupun ai meluat dengan ke'riak'an depa, laki bini.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 10:23 AM | Show all posts
harap xde pape la. laki dia tu nasib baik x byk ckp ckp mcm jobodoh
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 12:51 PM | Show all posts
hakak got nothing against her, but migha ni suka bahasakn diri kak migha tu rasa hangin gak ler...hakak ni mmg status hakak ye dek...ko tu bbnu dek, bbnu berlaki, usah nak kak migha bagai yaa...

moga baik2 saja ampa berdua naa...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 01:17 PM | Show all posts
iols dari dulu x kenan ngan migha ni mekap sekati filter kuat edit bg tinggi rampai
tppppp
tidak lah aku suka  dgn berita ini
anak dah dua pon

semoga yang baik2 sahaja buat mighah ngn el ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kekadang ada iras2 muka yatie SD pun ada..

Putih asli ke putih drip?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 02:16 PM | Show all posts
sorry sis tak kenal nama2 yg digosipkan ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 02:20 PM | Show all posts
gurlzgrape replied at 16-10-2019 02:04 PM
dr zaman bujang lg mira ni style pi mana2 dgn mak ayah dia. i is teringat ada sorg kawan ni mmg ka ...

kebanyakkn founder apa2 pun memang suami yang over sikit. Padahal menumpang harta bini je
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 16-10-2019 02:04 PM
dr zaman bujang lg mira ni style pi mana2 dgn mak ayah dia. i is teringat ada sorg kawan ni mmg ka ...

Banyak je mcm ni skrg.bini penat kerah tenaga.hujung2 laki haprak acah2 berjaya bg tips bisnes.dekat social media acah2 bahagia.knon suprise bg kereta,rumah n bag tapi sebenarnya duit bini jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 04:01 PM | Show all posts
sayangkid replied at 16-10-2019 02:57 PM
Banyak je mcm ni skrg.bini penat kerah tenaga.hujung2 laki haprak acah2 berjaya bg tips bisnes.dek ...

bullshit ye perangai laki macam tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080061s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list