Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2102
View
16
Reply

Lofa guna khidmat polis traffic..haters rengsa

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-10-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Boomibulat at 17-10-2019 12:23 PM

Neelofa guna escort polis redah jalan sesak dipersoal

Screenshot_2019-10-17-12-22-21-1.png

Seperti yang sudah sedia maklum, perjalanan trafik di Kuala Lumpur tidak dapat lari dari kesesakan lalu lintas, apatah lagi di waktu puncak. Update IGstory hos sensasi Neelofa yang diiriingi kereta polis meredah trafik sesak menimbulkan tanda tanya jika servis sebegitu wujud atau sebenarnya menggunakan tiket sebagai selebriti semata?

Seorang pengguna Twitter bertanya di laman sosial itu berkenaan tindakan Neelofa yang diiringi kenderaan polis untuk ke sebuah acara. Dalam IGstory terbabit, Neelofa ada mengatakan perjalanan yang mungkin mengambil masa sejam 40 minit namun berjaya disingkatkan dengan iringan polis.

Netizen sahkan boleh guna escort

Screenshot_2019-10-17-12-15-14-1.png

Pengguna laman sosial itu kemudiannya mengesahkan memang wujud servis sedemikian namun memerlukan surat permohonan sebelum iringan polis dibuat. Semestinya ada bayaran perlu dijelaskan antaranya RM400 untuk seorang anggota, dakwa seorang netizen.

Screenshot_2019-10-17-12-16-03-1.png

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape la sgt rm400 tu kan lofa..diri ini sentiasa rela berkorban utk mu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat dulu masa  ada grand dinner company, konvoi naik bas, polis escort gk, kt simpang2 n traffic light polis jaga bagi kami lalu. Rasa mcm vvip plak..
Ok la dah rasa dulu sblum lofa
#sisnakjugak
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo...baru tau ada servis macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Berita biasa, kalau neelofa pergi launching produk guna helikopta baru bagitau aku, ini takat level jiran aku ja, kena escort nak pergi convoi motor besar2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jugalah
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 17-10-2019 12:48 PM
Ingat dulu masa  ada grand dinner company, konvoi naik bas, polis escort gk, kt simpang2 n traffic l ...

Nak jugak wpun naik bas kih kih kih..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 17-10-2019 06:03 PM
Nak jugak wpun naik bas kih kih kih..

Hahahaa.. Ye laa sis.. Mampu konvoi ngn bas je sbb kita ni pekerja am je.. Bas pun tiga empat biji tu yg guna khidmat polis..
Tu blum kira konvoi iring kereta jenazah arwah ank sedara dr hosp sampai umh.
Pun polis iring gak.
Tol pun xyh byr. Berdesup lalu.
Yg ni rasa insaf walaupun semua kereta bg laluan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
knp tered lopa dlm board personaliti media sosial? lofa bkn retis lg ek?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru tau la...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
oo...blh rupenya..br th
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
400 untuk sorang tu okey la kot. Patut amik seribu
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rapz at 18-10-2019 10:13 AM

Benang hajjah nie kat bodgos da ade TT...knape TT@boomibulat tk bukak benang retis A lister scammer org lagipun cite ngah hot nie...org yg kna scam tu da viralkan kt socmed sdangkan retis tu relax je mcm tkde pape...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Rapz replied at 18-10-2019 09:50 AM
Benang hajjah nie kat bodgos da ade TT...knape TT@boomibulat tk bukak benang retis A lister scammer  ...

Kan tadak Sapa nak bukak tread retis terohor scammer
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Rapz replied at 18-10-2019 09:50 AM
Benang hajjah nie kat bodgos da ade TT...knape TT@boomibulat tk bukak benang retis A lister scammer  ...

Am curious... Sepa kah???
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 10:06 AM | Show all posts
dia ni dah level andartu junior atau andartu senior?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 10:45 PM | Show all posts

Type je scammer kat fb nanti kuar la nama retis tu....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084631s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list