Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4856
View
90
Reply

Alif Shukri hadiahkan Porsche Macan untuk pujuk Datin

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-10-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 25-10-2019 03:41 PM
Cantik porsche macan. Belakang tu straight je lampu dia.

Yg lampu straight tu 2019 punya sistur

2018 ni last year punya..

Awat latok beli yg lama punya?? Awat x beli yg baru kluar oven? Keta recond ka latokk?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
BlackOpium replied at 25-10-2019 09:35 PM
Untungnya jadi orang berduit ni. Sebelum ni pun dia bagi wife dia evoque kan. Tapi lama dah tak namp ...

Kalau keta tu masih ada.. ikut style orang yg meriak ni.. kompom la dia posing sekali dgn deretan keta2 dia, kalo xde tu.. boleh je buat andaian sendiri

Alah byk je company keta seken/recond buat leasing.. ie keta sewa esp kat geng2 mlm, produk timbang kilo nehh., tu yg depa rajin tayang tuka2 keta

If ada kawan kat jpj , check la no plate
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
disneyrecess replied at 25-10-2019 07:28 PM
Okey what dpt keta. Meols before bg husband kahwin lagi satu sbb husband dah kempunan nak make love  ...

Wahhh way to go sis!
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
disneyrecess replied at 25-10-2019 11:17 PM
Udah couls... sedang menanti hari bahagia. Koh koh meols jumpa sheols, sheols ingat meols lawyer 1 ...

Haha ada thread khas tak cite u ni sistur? Nak follow
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 25-10-2019 02:58 PM
Iols dulu okay je dgn perempuan ni tp lepas dia buat video utube channel sendiri, iols rasa dia ni s ...

Biarlah dia nak attention seeker ke apa. Tak suka jangan tengok ye dok? Melayu harus bersatu bukan saling membenci. Cam sajat elok la dibenci sebab membuat maksiat dan dosa terang-terangan tanpa segan silu. Walau benci nasihat jangan dihina.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisitu25 replied at 25-10-2019 03:18 PM
ms kes gaduh2 tu lg tau dah..for marketing purposes je ni..

Gaduh2 tu memang betul tak tipu rasanya sebab shahida ni dulu kalau x silap dengan si tok alip pernah gi mahkamah syariah nak cerai tapi berbaik semula. Jadi balik mungkin sebab tak tahan perangai toklip dok merenyam memggatal dengan pondan2 cam sajat especially time beliau mengandung dan pergi buat haji. Susah kalau kawin dengan lelaki lembut cam tok alip ni. Maklum mulut dan perangai kalah betino.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang kesian tengok datin ni....
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 26-10-2019 12:07 AM
Bijak u atur strategi. Maaf boleh tau u sakit apa?

Hiv Postive couls.. dpt tahu time buat test before kahwin. But kahwin jugekk sbb heshe terhutang budi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by md_nana at 26-10-2019 03:47 PM
toynme replied at 26-10-2019 12:51 PM
Tak pasan anak pompuan dia nama hajar tu xde...study oversea keee


Klu x silap si aja ni x duduk dgn bonda lg. Dia ikut ayah dia. Perasan sejak family bonda pergi jepun ramai2. Time tu si aja dah start xde. Kadang2 tgk kat ig bondaterapialam ada jugak bonda luah perasaan pasal anak2. I rasa dia tuju kat aja. Td kt story bonda ada gamba aja dgn lelaki atas pelamin ajim. I syak tu ex husband  bonda no 2. Tp bonda tulis jgn tanya apa2.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 26-10-2019 03:21 PM
Klu x silap si aja ni x duduk dgn bonda lg. Dia ikut ayah dia. Perasan sejak family bonda pergi je ...

Ex wife bonda no 2? Oo aja ni bukan anak yang suami skrg la ea..faham faham
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
toynme replied at 26-10-2019 03:36 PM
Ex wife bonda no 2? Oo aja ni bukan anak yang suami skrg la ea..faham faham

Adui... ex husband. Hahahah. Aja dgn ajim 1 bapak. Klu baca blog bonda, suami no 2 ni laaa yg teruk.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 26-10-2019 03:47 PM
Adui... ex husband. Hahahah. Aja dgn ajim 1 bapak. Klu baca blog bonda, suami no 2 ni laaa yg teru ...

Hahaha tetiba jadi pembaris...nampak mcm tgh rebel aja tu...stress ngan bonda agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
disneyrecess replied at 26-10-2019 02:55 PM
Hiv Postive couls.. dpt tahu time buat test before kahwin. But kahwin jugekk sbb heshe terhutang b ...

Allahu... Semoga Allah beri kekuatan, kesihatan yg bertambah2 baik untuk u. Aminnn. Mcm mana keadaan u skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
toynme replied at 26-10-2019 12:51 PM
Tak pasan anak pompuan dia nama hajar tu xde...study oversea keee

Ada je di ig bonda td. Bonda kata jgn tny dah apa dan sapa ke mcm tu la. kesian ke dia katanya. Mgkin ramai ler tu tny ajah mana ajah mana
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila tgk bonda sekarang ni, baru aku perasan yg dato aliff ni menurun perangai maknya. Gila glamour tp bonda ni acah2 humble brag gitu. Sikit2 cakap dia ni org kg org hutan. Tp dalam masa sama camera yg dok record dia atas bawah kiri kanan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 26-10-2019 01:25 PM
Yg lampu straight tu 2019 punya sistur

2018 ni last year punya..

Oh ya ka kc. Hahahaha. Tengok nama ja. Hari tu tengok kereta ni kat duke.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 08:43 PM | Show all posts
untungnya datin
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
disneyrecess replied at 26-10-2019 02:55 PM
Hiv Postive couls.. dpt tahu time buat test before kahwin. But kahwin jugekk sbb heshe terhutang b ...

Allah... mind to share story pasal chuolls plak ..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 26-10-2019 08:40 PM
Oh ya ka kc. Hahahaha. Tengok nama ja. Hari tu tengok kereta ni kat duke.

Yaaa sisturrr.. meols x suka yg lampu straight ni.. ekceli lawa lg yg lama.. yg 2019 mcm ironman lampu dia kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 27-10-2019 11:23 AM
Yaaa sisturrr.. meols x suka yg lampu straight ni.. ekceli lawa lg yg lama.. yg 2019 mcm ironman l ...

Hihihihi

I kind of like the ironman lampu. Hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.069729s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list