Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4857
View
90
Reply

Alif Shukri hadiahkan Porsche Macan untuk pujuk Datin

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-10-2019 02:18 PM | Show all posts
mcm wat2 drama je pdhal.... sila isi tempat kosong
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 04:12 PM | Show all posts
Dah lama dah alip ni order macan utk datin.. Bln 7-8 gitu.. Recon pun model alip syukri amik tu 500k juga.. Full spec.. Ko hado konsepnyaaa???
Tapiii... mmg drama la kan family nih.. Semua nk record
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian...
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 06:32 PM | Show all posts
misuke replied at 26-10-2019 11:40 PM
Allah... mind to share story pasal chuolls plak ..

i pun lebih tertarik cerita disney ni.

hugs for u disneyrecess


Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 08:38 AM | Show all posts
2x5 ja dato datin... tak payah terlebih susahkan hati depa. propaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 10:42 AM | Show all posts
ntah la rasa mereka tu marketing je. pasal gaduh semua, tak caya la iolls
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 11:06 AM | Show all posts
dua2 ekor ni end up bercerai gak
ko tengk la nanti
ala duit pun hasil menipu orang kan
bg ahli keluarga makan
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 25-10-2019 06:12 PM
Sy not interested jah..kalau laa dpt block channel dorg tu drpd memasuki utube ni...huhu

Utube pn boleh block channel lah. Tekan kat gambar profile toklip ni then ada setting block

Aku dah awal2 block si ungka ni ktb utube

Koserrrr
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 02:28 AM | Show all posts
Kitty_catz replied at 27-10-2019 11:23 AM
Yaaa sisturrr.. meols x suka yg lampu straight ni.. ekceli lawa lg yg lama.. yg 2019 mcm ironman l ...

Iols punya cayenne 2019. Interior lagi cantik dari model sebelum. Ada hud (optional). Sebelum tak ada
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:56 PM | Show all posts
off topic tapi masih pasal ahli keluarga beliyau, bonda nya. dah kenapa tapau makanan hotel. tengok di ig story
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
anaktoyol replied at 25-10-2019 04:18 PM
Baru dapat besan baru...Mak mertua siap cakap "menantu x lawa aku tak nak "...demi cucu2...nak cucu  ...

Mak dia dah gila glamer. Hp berjahit je.  Satu family gila glamer.  Baru ni sidang media masa kahwin toklip cakap mak dia hadiahkan merc kan kat adik dia tu.  Pastu mak dia kata ko lagi macam macam dpt.  So yg toklip merintih mula dari o susah tu propa je  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.065854s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list