Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15469
View
1985
Reply

SWEET DREAMS (ALAM MIMPI KE-16) MEGADRAMA: MIRA FILZAH, BEN AMIR

 Close [Copy link]

Author: lina21       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-10-2019 06:50 AM | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 06:50 AM | Show all posts
SELAMAT DATANG KE RAKIT AMIRAH KE-16
Semua perakit sila bersedia utk menggunakan mermaid tail



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 06:50 AM | Show all posts
Kredit~@ubatnyamuk

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 06:50 AM | Show all posts
Edited by lina21 at 30-10-2019 11:05 AM

INFOGRAFIK PENDELULU AMIRAH
Kredit~ @ubatnyamuk
IMG_20191030_110455.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 06:50 AM | Show all posts
Edited by lina21 at 31-10-2019 11:17 AM

Qash dengan Putri menjemput para perakit masuk ke rakit amirah ke-16
42_600_1000.jpg
  

Tafsiran Lirik(kredit~kakanyam)
Tak terasa gelap pun jatuh
Diujung malam menuju pagi yang dingin
Hanya ada sedikit bintang malam ini
Mungkin karena kau sedang cantik-cantiknya


Situasi tengah malam menjelang pagi
Tapi tak sedar dah larut malam pun
Sebab terpegun dengan kecantikan



Lalu mataku merasa malu
Semakin dalam ia malu kali ini
Kadang juga ia takut
Tatkala harus berpapasan ditengah pelariannya


Since awak ni cantik tak pernah dibuat orang, maka tak jemu dipandanglah sampai sendiri jadi malu
Lelagi kantoi tengah curi pandang


Di malam hari
Menuju pagi
Sedikit cemas
Banyak rindunya


Makin lama makin segan lak sesi tenung menenung dalam facetime ni sambil disaksikan berpuluh ribu viewers.
Segan.
Risau.
Cemas.
Tapi rindu.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Arwen replied at 30-10-2019 07:07 AM
Check in....
Morning...


Itu muka tekejut qash putri sbb tak sangka rakit dah sampai nomot 16
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Justread replied at 30-10-2019 07:07 AM
Masuk nk bagi ni je :
.
16/07 - alam mimpi 1

Wah..tq2 bawak video ni kat rakit baru
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Annehamid replied at 30-10-2019 07:08 AM
Morning semua. Check in. Nanti kalau pindah rumah hello hello iol. Takdelah iol bergentayangan seseo ...

Hahaha....nnt Ada rmh baru iols tag je uols terus...biar terus dpt notices kat forum ni..hihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
SD TB time~
Comelnya Carl dgn qash
  


bb.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ct1703 replied at 30-10-2019 07:48 AM
Check in... Wahhhh.. Dh umh 16..bakalan beat baktc x agak2??

Morning perakits n tenkiu kaka lina  ...

Tunggu Ben baling BOM hari2 pasti dpt pecah rekod rmh 60 bijik tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
jangansembunyi replied at 30-10-2019 07:49 AM
#teamrayaperak #wawasanamirah2020
terus merakit yah!!!


Itu petanda baik
Sbnarnya Kita bkn shipper pun

Cuma pen-delulu tegar jeh...muehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Teh_90 replied at 30-10-2019 08:30 AM
Salam pagi semua
tahniah dpt rumah baru lagi


Dedua dah tak sabar nk shooting SD raya...Tu dedua muka gedik Garu dagu....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 30-10-2019 08:46 AM
Morning, as usual check in tapi lepas tu terus lemas dalam laut... hew hew hew...

Morning nekngah cayang....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 30-10-2019 09:05 AM
Cuba ingat balik macam mana reaksi miwa time orang kata dia ada pergi dating dengan ZR/RI (?), cep ...

Mana ss Mira yg kata tak dating pun dgn Remy Tu ek...kalo ditepek kat sini lagi syok baca

Ingat tak siapa yg SS Komen Mira Tu??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
pisang_tanduk replied at 30-10-2019 08:59 AM
Good morning everybody!

Halah halah pepagi ni dapat breakfast pic dua ketul ni kat masjid..

Kakapis...mana lagu berkhemah Sama perakit

Iols rindu dgn lagu Tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
pisang_tanduk replied at 30-10-2019 09:37 AM
Pepagi ni keje iols menempek je.. kekeke

Meh bc siapa dok ckp miwa dating wemy

Tq kakapis tepek balik ss nim
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
pisang_tanduk replied at 30-10-2019 09:33 AM
Yeahh kita enjoice enjoice di rakit baru!!
Anthem song perakits berkhemah 2020 !!


Yeyy...lagu berkhemah Sama perakit

Tq uols....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Ct1703 replied at 30-10-2019 09:40 AM
Sbb theyols actually pun x move dr Sd.. Ahaha
Header tuitter pun x tuka2 lagi.. Miwa still rt pas ...

Bagus hero heroin SD nim...
Dorang nk Kita tak move on sampai sd Raya kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Qwertyuiop2019 replied at 30-10-2019 09:43 AM
Mohon lagu Neeta - Ruang Mimpi jadi ost SD Raya juaaaaa

Hehehe

Best sgt Kan lagu ruang mimpi..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 30-10-2019 09:45 AM
Harapnya bukan marketing la. SD dah lama habis. AME lambertttt lagi. So tak tau la apa benda nak d ...

Ada gak Mira RT pasal telenovela Tu..tapi sikit2 je....SD lagi berminat Mira nk RT....best angat..

Ben plak skrg selang sehari baling BOM TB SD kat ig....mmg bagus kerjasama dorang....kalo harap sorang je tak best...moga Ben lebih gigih lagi lps ni TB SD, (TB sbab putri pun tak APA)lagi weols suka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108124s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list