Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
74556
View
1989
Reply

Kuin Kepam mendonia di Kota Landern Part 15

 Close [Copy link]

Author: royaldanish       Show all posts   Read mode

Post time 1-11-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Pam komplen pasal make up artist bagai .. tak leh brain aaa acah2 celebrity sgt.. model apa eh pakai comot cmtu? Pam ni seriously dh kena consider masuk asylum la..
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 31-10-2019 11:00 PM
mesti la tau. she likes the attention we gave her. sheols an avid reader of this thread. apa kita  ...

Ooooo..sbb korg asyik post gambar jah,xde posting dia y perli2 tu aiolzs tny..
Tp dia suka laa at least nama dia disebut2 oleh acik porem CARI nih..lagikn permaisuri dicemar duli kt sini..apetah lg org biasa..sure kembang kempis idung dia..kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pinksarah at 1-11-2019 12:35 AM
teacher replied at 1-11-2019 12:22 AM
Pam komplen pasal make up artist bagai .. tak leh brain aaa acah2 celebrity sgt.. model apa eh pakai ...


Ss forward dkt top UK models..

Siap nama model tu sekali and the mommy who's bitching about the mua..

Dia ingat org2 dlm entertainment industry would give a fuck to her son..they just want money and couldnt care less what u want to do with it..

Serious bodoh nya pekat x bercampur air setitik langsung
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 09:00 AM | Show all posts
royaldanish replied at 1-11-2019 07:25 AM
Wani ni bodoh sangat... sebelum kejadian Ava menjenguk kat tingkap tu pagi2 dh menayang bodoh dgn am ...

aduhaiii, x phm betul la spesis mcm ni, x reti tgk dulu ke pic tu ok ke, x ok ke, sblm upload!!!! geram plak pagi2 kat si wani ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
ata replied at 1-11-2019 07:51 AM
Iyor, dulu lagi lar sama je. Now ada variety tpi bukan setaraf dgn status boss babe dia haha.

Betul.. Dulu kasut dia ribu rabab.. Byk pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 31-10-2019 11:17 PM
Model hapa anak dia ni dengan suar pendek bagai masa shooting? Aiyooooo..

Bakalan model Gap Kids kot suar pendek gitu. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 1-11-2019 12:03 AM
Cuols org kedua yg iols baca beli brg dgn kepam..

Lupa pula nama forumer yg beli birkin kat ke ...

Agak nye laa customer yg memilih utk beli ngan kepam mmg confirm ori walopon kena lenjan atau tkde warranty brg sangkut kat kastam. Agak nye la... thats why kenapa dia still masih relevant sbg PS .

Tapi u know... PS yg perasan hot... takkan dpt bercampur dgn socialite london heheee

Hanis... why are u so hot...
Because i need a hot husband

Kekekekkeekekekekek
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 09:26 AM | Show all posts
Zasss777 replied at 31-10-2019 04:37 PM
Ni la kuin kepam. Boleh recall tak?

dah mcm esah 50 sen aje dah


Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 09:27 AM | Show all posts
fliphair8 replied at 31-10-2019 06:51 PM
Apesei fazura pakai baju lebih sopan dr kepam? Hakak adore fazura punya fashion sense....kena pada ...

ni masa event klfw, kalau tak silap ada 2 session
mostly semua org balik and bertukar baju
kepam seharian sampai malam tak tukar baju chuols


Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 09:30 AM | Show all posts
pinksarah replied at 31-10-2019 08:32 PM
U tgk gmbr ni..

Klu kata angle, why fazura nampak proportionate tubuh badan..

kepala dia memang besar kot ye
tambah pulak body yang macam pohon yang renek nan rendang


inilah rupa sebenar kepamtut without edit
kalau tak muka kecik dari kepala lutut

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 09:31 AM | Show all posts
idadae replied at 31-10-2019 06:54 PM
Happy Halloween uolls

Tema : fasyonnnn victiymmm on a bright daylight

tali hijau kecik tu mmg meant to be tarik ke tepi ke acaner

i is confused

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 1-11-2019 09:36 AM
TravellingBear replied at 1-11-2019 09:15 AM
Agak nye laa customer yg memilih utk beli ngan kepam mmg confirm ori walopon kena lenjan atau tkde ...


Part dia speech delay nak cakap Coz I need a hot........ermmm husband...muah tu, rasa macam alahaiiii gajah katik ni. Ko cantik hot sangat ke sampai nak hot husband tu?

If ko dapat Hot husband pun, Im sure dia buta, pekak dan tuli, hilang deris bau dan juga mati pucuk, baru la dia nak kat ko.

Pendek cerita, yang hot and HIDUP tak nak kau. Maybe yang dulu hot dan dah MATI 6 feet under nak kat ko kepam!

Sekian storyline Halloween ahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Zasss777 replied at 1-11-2019 09:07 AM
Bakalan model Gap Kids kot suar pendek gitu. Huhuhu

Mak  dia punya level berangan anak top model tu, tak leh bawak bincang! Pas tu nganjing orang Yang dok prep anak dia. Padan la takde kawan minah ni, shes so judgmental and mental!
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 1-11-2019 09:31 AM
tali hijau kecik tu mmg meant to be tarik ke tepi ke acaner

i is confused

Xdelah..kakpam je yg acah2 nk bare off shoulder..bj tu mcm tank top biase je
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:08 AM | Show all posts
sfrnna replied at 31-10-2019 06:00 PM
Just curious.. boleh jadi tak ni mamat yg check in haritu.. jeans n belt macam sama.. jacket tu pun  ...

James ker atau jantan lain ni? Mcm x sama..

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya aku x ada mslh dgn dia.. Tapi aku kesian kat anak2 dia... Kesian ada mak bapa hamjad mcm depa berdua.

Paling naya Rayyan la.. Skrg makin menjadi perangai sbb mak dia x ajar..

Semoga Rayyan sentiasa dilindungi la dari pedo2..aku risau salah seorg lelaki2 yg kepam ni dating adalah Pedo
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
TulipX replied at 1-11-2019 03:05 AM
Trobek

Lutut lebam berkarat tetap terserlah
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:44 AM | Show all posts
miracle_forever replied at 1-11-2019 02:26 AM
mmg bebal! tu ava kan. letak kat carseat tak reti fasten betul2. dek badder xtau boleh lock window ...

ignorant ye mak bapak mcm ni
laki dia pon xmarah gamaknya biar anak mcm tu
aku rsa buddeh ni rasa xkan jd pape sbb dia duk lane paling kanan
mmg xde moto atau kereta tepi kete dia tu

tp jaln sebelah sna kita xtau boleh jdi bhya dtg dari sana
aku tgk pon mcm bodoh nya la hai
hg layan netflix gelak2
anak hg kepala terkeluar
mcm mana hang handle??

ank dah la duk kt blkng jd apa2 nak tarik ka apa mn sempat

bodoh betul la anak2 tok mid ni
pelik2 perangai benak sgt xleh fikir
pastu masing2 jenis x reti bersyukur
dah ada anak comel2 xreti jaga buat sambil lewa

yg ok pon iza la nmpak anak tertib elok dan dia pon xde buat benda bodoh2
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 11:13 AM | Show all posts
peacock.bass replied at 31-10-2019 11:30 PM
mmg tiap2 kali asal naik tingkat baru mst ada yg tny..mungkin sbb masuk dekat terpanas kan..kala ...

so based on your experience liased dgn dia, dia treat u baik x? as in dia reply ur text n pertanyaan nicely x? ni mmg honest question. curious. sbb sometimes bila baca yg dia up kt igs tu mcm xfriendly cara dia reply customers dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 11:19 AM | Show all posts
cendawanbonyok replied at 31-10-2019 11:50 PM
betul tu. last time anak i join glitz pun mula2 photoshoot je untuk create profile, then dapt comp ...

alaa..so sweet anak u..agaknya dia nebes kot dpn org ramai n camera byk2 tu.. i imagine kalo shooting drama/film crew lagi meriah la dr shooting iklan or photoshoot bese..xpe anak u kecik lagi baru 3 tahun. nnt dah besar maybe dia akan lebih berani
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084667s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list