Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66293
View
1989
Reply

Kuin Kepam mendonia di Kota Landern Part 15

 Close [Copy link]

Author: royaldanish    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-10-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by talia at 31-10-2019 01:54 PM



At last ada tempat i nak melepak hahahaha park dulu sini
Nicely done la recap u TT!
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 01:52 PM | Show all posts
royaldanish replied at 31-10-2019 01:42 PM
Iye iye ke drink no alcohol hehehe sorang kat tangan cocktails sorang lagi champagne

Dia dah start openly make joke about islam kan. Haritu pasal Nabi Muhammad kahwin dgn Aisha (okayla nak discuss tp apa tujuan dia reveal kat igs and sound macam dia take it lightly, then rayyan and santa.. semalam pulak pasal halalist tu.  

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 31-10-2019 05:51 AM
At last ada tempat i nak melepak hahahaha park dulu sini
Nicely done la recap u TT!
...

iols memahami cuols semua heheh

Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Zasss777 at 31-10-2019 02:06 PM

Joni mencemar duli di airbnb kakpam sambil menyarung selimut toto rantau panjang corak bunga raya yachhh!!

Akhirnya ada tempat nak memanaskan badan. Thanks TT mmmuachhhh
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:06 PM | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 31-10-2019 01:03 PM
6. Kepam dh ber BFF dgn SA  Gucci Geng katanya  sampai SA meluat dgn perangai

Geng halalist in  ...

Sure she is SA Gucci?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Flat baru bossbabe level up level up kah? Dapur zaman perang dunia and sofa nk roboh?
4CE64058-49D7-48B4-A6DB-17D2A5024F56.png
4CE64058-49D7-48B4-A6DB-17D2A5024F56.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 31-10-2019 06:06 AM
Sure she is SA Gucci?

SA Fendi kalau tak silap iols momod.. captioned kepam kat ig Gucci Geng
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 31-10-2019 01:36 PM
Cuols kena tambah speed tu hehehe

Jenuhhh.. Mlm ni kena baca dgn kelajuan maksimum.. Hahhaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Zasss777 replied at 31-10-2019 06:11 AM
Flat baru bossbabe level up level up kah? Dapur zaman perang dunia and sofa nk roboh?

Hurm.. memang la huduh wallpaper dh bc ko tak mampu nak sewa apartment/flat yg bagus..

Nak sewa yg lebih bagus pun nanti nampak kotor juga dgn baju bersepah kat lantai..

Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 31-10-2019 02:13 PM
SA Fendi kalau tak silap iols momod.. captioned kepam kat ig Gucci Geng

dia mampu berkawan dgn SA je la kan.. dari mula migrate ke london bergaul dgn SA je.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:19 PM | Show all posts
black_handbag replied at 31-10-2019 01:20 PM
meols checkin yaccchhhh!

penat menunggu airbnb kepam yg baru, lantas meols ke gym dulu

Weh i suka gila pompuan dalam gif you ni!
Tersangat hot! Mix filipino
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in.. Hai kak kepam
FB_IMG_1572502698295.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BuBuComey at 31-10-2019 02:23 PM

Hai acik2 semua! Miss me and my momma?

#suchacutebaby
#imadecutebaby

2D43FE07-1D32-44B2-BF59-2B9B52D9C9A8.png
2D43FE07-1D32-44B2-BF59-2B9B52D9C9A8.png
2D43FE07-1D32-44B2-BF59-2B9B52D9C9A8.png
2D43FE07-1D32-44B2-BF59-2B9B52D9C9A8.png
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Masuk mencemar duli sorry kalau susunan tak betul.
2FF904CE-9A27-47D6-8C10-A89EB61C4DE0.png
2FF904CE-9A27-47D6-8C10-A89EB61C4DE0.png
2FF904CE-9A27-47D6-8C10-A89EB61C4DE0.png
2FF904CE-9A27-47D6-8C10-A89EB61C4DE0.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 31-10-2019 06:16 AM
dia mampu berkawan dgn SA je la kan.. dari mula migrate ke london bergaul dgn SA je.

SA Ella ni so far bole layan perangai kepam.. nanti weols nantikan berapa lama SA Ella bertahan dgn perangai kepam.. dan perangai rayyan

Terus kepam mengambil kesempatan menjadikan SA Ella ni photographer sheols hehe
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:28 PM | Show all posts

chuols lom jemput meols dah terobos dulu dah chuols.. rengsaa ya aulooo nunggu airbnb kekpam yg baru dari semlm.. haha mekasih laa chuols tlg sewakan tempat utk acik porem masuk kopek bawang




Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 31-10-2019 02:16 PM
dia mampu berkawan dgn SA je la kan.. dari mula migrate ke london bergaul dgn SA je.

Circle SA je la yg dia mampu. Nak tembus circle socialite landen rasanya kalau personaliti mcm dia tu utk tembus jadi tukang serve serve air kat socialite pun tak lepas.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 31-10-2019 06:28 AM
chuols lom jemput meols dah terobos dulu dah chuols.. rengsaa ya aulooo nunggu airbnb kekpam yg ba ...

Iols dlm semalam tak duduk tenang hehe tunggu2 landlady sewakan tempat tapi yilek hehe

Gigih iols pasang wallpaper kat condo baru hehe
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:38 PM | Show all posts
BuBuComey replied at 31-10-2019 02:21 PM
Hai acik2 semua! Miss me and my momma?

#suchacutebaby

rupa bakal britain's next top model...
and maknya pulak igt buat muka mcm tu cute..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:39 PM | Show all posts
kekpam dok mengata wallpaper huduh bagai.. eh dah itu je kemampuan ko.. ko yg nak sgt sewa kan rumah tu.. takkanla sebelum setuju nak sewa x tengok dulu gmbr atau tgk rumah dulu.. acah2 sgt.. bajet konon2 mampu sewa airbnb lg lawa tp ni je yg ada..

padahal tu je yg ko MAMPU kekpam oi..

meluat aku



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092075s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list