Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
72543
View
1989
Reply

Kuin Kepam mendonia di Kota Landern Part 15

 Close [Copy link]

Author: royaldanish    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-10-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
idadae replied at 31-10-2019 06:58 PM
One more

Tema : acik porem, did you see this?? This is muscles, ok?? I have zero cellulite

Muntah hijau
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 31-10-2019 03:09 PM
Check in dengan halloween costume baywatch reject..

Weiii... Serius laa selulit mcm tu pon konfiden je tayang..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
suduseno replied at 31-10-2019 05:00 PM
Belanja sedas dua

Seksi nye..tp knp xde viral dlm ig bbnus?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp acik2 porem benci nau2 kt dia ni?aiolzs x taw psl kewujudan dia nih tp tgk komen2 kt sini,mmg benci tahap tertinggi nih..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 31-10-2019 06:24 PM
Kepam ni faham ke tidak utk jd model ni kena buat apa?

Dia ingat snap gmbr lps tu mgt manage ra ...

wahhh kakapink bestnye ank u..good exposure...meols ni speku yg model dia ckp tu ala2 jd pak pacak je bukan mcm yg kita2 imagine...
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
635E64C6-E855-4612-B526-58B762C7F38B.gif [attachimg]

Checking in new kepamDo...

Hoooyeahhhh joget joget cikitt.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
pearhijau replied at 31-10-2019 11:48 AM
wahhh kakapink bestnye ank u..good exposure...meols ni speku yg model dia ckp tu ala2 jd pak pacak ...

Top UK models tu bukan agency pon..

Dorang platform berbyr utk you build your portfolio..

Biasa la org mcm kepam kan bodoh..mana tau apa itu composite card, headshots and such..

Klu agency, you sign up a contract (exclusive or non exclusive) and you become their talent..

Jobs will be advertised and circulated among talents only..

Bukan nya buat kerja bodoh jelir2 lidah buat perangai retarded and expect people in entertainment industry to take you seriously..

My girl was selected by talent scout who also a producer for beverly hills gown and out..those two main actors yg scouted talents and they went from one continent to another..

We are still a group till now sbb editing 'America's Rising Star' tu x siap lg..

Reality tv show la kan..



Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 31-10-2019 11:44 AM
Knp acik2 porem benci nau2 kt dia ni?aiolzs x taw psl kewujudan dia nih tp tgk komen2 kt sini,mmg be ...

Sbb dia bermula dari a scammer..

Dia scam duit org by forcing people to do loan 20k and at the same time she looked down on people living on monthly salary..

Byk lg la benda dia buat tp yg pasti she byk tipu org and then jd ps dh brp kali x refund duit org..ada org lesap 7k she refused to refund sbb brg nya x ada..

Once a scammer will always be one..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 31-10-2019 07:44 PM
Knp acik2 porem benci nau2 kt dia ni?aiolzs x taw psl kewujudan dia nih tp tgk komen2 kt sini,mmg be ...

Haha kita tggu reply daripada acik acik semua ehh....Iolss pun nak tau
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni ada sepasang kasut saja ka? Dok tgk high heels yg kepam tu saja dia guna.. Biasanya org have2 kasut byk.. Mcm datin E
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
toynme replied at 31-10-2019 08:02 PM
Haha kita tggu reply daripada acik acik semua ehh....Iolss pun nak tau

Kekeke~tgk komen ramai ckp scammer..kiranya poremer2 ni benci dia sebab pernah jd mangsa laa kot..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 31-10-2019 08:02 PM
Sbb dia bermula dari a scammer..

Dia scam duit org by forcing people to do loan 20k and at the  ...

Selalunya MLM ni memang look down orang makan gaji.. 1 of my family dulu pun terjebak dgn MLM mcm hai o ni
Berlagak dpt income 4 figures tiap2 minggu.
Siap cakap buat apa p keje? Issh... masa tu I sabar je
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia buat MLM ke?

Forcing people to take loan 20k?caner boleh kena force?apa MO dia?poremer kt sini pernah kena tipu ngn dia laa ek,sbb tu benang dia bertapak2 kt sini sehingga dinanti2kan oleh poremer2 sekalian?

dia ada tipu org semikin tak?org y daif ke..anak yatim piatu ke,ibu tunggal ke..kalau ada,mmg selayaknya dikecam laa..and,dia taw ke korg duk hencap dia kt porem ni?sbb mcm tak terkesan jah dia..still enjoying her life kan?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
SirihPinang replied at 31-10-2019 10:46 AM
sempena halloween..terima la maskot jin toncet muka lebar takda leher perut berlapis

U tgk gmbr ni..

Klu kata angle, why fazura nampak proportionate tubuh badan..

Kepam pulak nampak mcm leprechaun
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
truesonic replied at 31-10-2019 12:27 PM
Selalunya MLM ni memang look down orang makan gaji.. 1 of my family dulu pun terjebak dgn MLM mcm  ...

Mulut dorang mindset dorang modus operandi kena kipas duit tabur duit panjat kereta sewa mewah kelek expensive handbags and such top to toe..

Tp..

Satu property haram x de..

Hidup penuh hutang piutang sbb nak keep up dgn expensive lifestyle..

Biar papa asa bergaya tu motto sesuai dgn geng MLM ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat house warming ka?
Ramai sngt tetamu,  sampai Dah 7 pg
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 31-10-2019 12:47 PM
Uishhh.. Angpa sakan... Punya laju.. Thread 12 x habis lagi khatam.. Dah 15..

Gigihnya sarah...  Saya baca sipi2 je,  almaklumla rumah paling hot kat gosip personaliti medsoc.  

Kadang2 naik kat feed depan.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
silent reader checking in! byk kali refresh kalau2 dah ada rumah baru..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 31-10-2019 08:27 PM
Dia buat MLM ke?

Forcing people to take loan 20k?caner boleh kena force?apa MO dia?poremer kt sin ...

Shes beyond that.

Tu je i mampu tulis.
Yes, ada poremer yg ditipu ngan dia. Ada sedara mara poremer yg kena tipu dgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 31-10-2019 08:50 PM
Shes beyond that.

Tu je i mampu tulis.

Woah..very cunning laa ni?xde ke y report dia kt polis?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080520s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list