Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
73328
View
1989
Reply

Kuin Kepam mendonia di Kota Landern Part 15

 Close [Copy link]

Author: royaldanish    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-10-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 31-10-2019 07:09 PM
Takde orang beli lagi baju ni?

Kepam buat alas meja kot
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 31-10-2019 06:59 PM
Fashion kepam ni ya rabiii......ke laut...laut pon tak terima..

hahha lawak.. i terbayang ombak laut halau dia ke darat balik.. terdampar sorang2
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 31-10-2019 07:39 PM
Seksi nye..tp knp xde viral dlm ig bbnus?

Seksa u, ketek pun bergaduh each other
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
lama tak nampak kepam kat gym
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape ni... Sesungguhnya aku tertinggal ketapi
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Geram tengok wani budder post stuck dalam traffic jam, sambil tu tengok Netflix Pastu is Ava keluar kan kepala kat tingkap. Simpan sikit bengap tu budder oooiiii. Kalau kau rasa post mcm ni kau quirky ala2 character novel Sophie Kinsella, please la. Plain stupid je ada la
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
seminit yg lepas kakpam tunjuk gambar luar flat dia kat area marble arch (kot?). murahan je rupa flat tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
nasikepal replied at 31-10-2019 09:18 PM
Geram tengok wani budder post stuck dalam traffic jam, sambil tu tengok Netflix Pastu is Ava keluar  ...

Rasa nak pelempang muka wani buttahh tu punya la bodoh kan biar anak kuar kan kepala kat belakang tu! Takpe, now tak jadi apa lagi, boleh la tayang cenggitu. Kot anak dia terjun kepala sangkut kat tingkap...Padan la muka!
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
rosieproject replied at 31-10-2019 09:00 PM
hahha lawak.. i terbayang ombak laut halau dia ke darat balik.. terdampar sorang2

Hahahahaa.......kena reject dgn ombak!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 31-10-2019 08:32 PM
U tgk gmbr ni..

Klu kata angle, why fazura nampak proportionate tubuh badan..

C4A06E46-5A05-4FDD-9DF5-6798EE24F56F.png

More like this than a leprechaun la dia Pink
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol..anak dia baru carut kepam, Kalau makan byk ceklat, then you will become fat!

Rayyan, she will not become fat, SHE IS ALREADY FAT...
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 31-10-2019 08:42 PM
Gigihnya sarah...  Saya baca sipi2 je,  almaklumla rumah paling hot kat gosip personaliti medsoc.  ...

Boleh kata.. Semua thread ada kat cari.. Sy baca.. Satu persatu komen.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 31-10-2019 02:07 PM
Boleh kata.. Semua thread ada kat cari.. Sy baca.. Satu persatu komen.. Hahaha

Gigih nya cuols hehe iols tak mampu hehe iols ikut mana yg menarik hati je hehe
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 31-10-2019 10:15 PM
Gigih nya cuols hehe iols tak mampu hehe iols ikut mana yg menarik hati je hehe

Hahaha.. Bila tok tido.. Selesai semua kerja utama.. Boleh la lepak sambil membaca.. Hilangkan boring..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 31-10-2019 02:21 PM
Hai acik2 semua! Miss me and my momma?

#suchacutebaby

Check in sambil kokak budak biadap ni......eeee geram...klu dpn mata mmg da kena budak ni!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Meh tlg tempek gmbr wani badah stuck dlm jem sambil kepala anak terkeluar dr tingkap mcm kucing. Bodohnya ko ni kata ilmu parenting tip top sgt tp benda basic gini pon xleh pikir

B23578DD-E6E8-463A-B6CF-D2ADF73BA889.png
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 31-10-2019 07:44 PM
Knp acik2 porem benci nau2 kt dia ni?aiolzs x taw psl kewujudan dia nih tp tgk komen2 kt sini,mmg be ...

Summary telenovela si kepam ni:

Post #256:
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1174780&extra=&page=13

Post #400: https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1174780&extra=&page=20

Post #468:
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1174780&extra=&page=24

Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 31-10-2019 01:37 PM
More like this than a leprechaun la dia Pink

Mcm muka retarded rayyan selalu potray..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 31-10-2019 10:24 PM
Meh tlg tempek gmbr wani badah stuck dlm jem sambil kepala anak terkeluar dr tingkap mcm kucing. Bod ...

Eh dia kt driver seat. Biar anak kt belakang bukak tingkap mcm tu xrisau ke. Budak tu pandai buka sendiri ke. Tak lock ke tngkap tu. And carseat pun buka sndiri eh?

Dia aman2 kt depan tgk netflix.. Ooi xsayang anak ke..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
HH silalah bawa rayyan pergi london wetland ke,farm ke, countryside ke. Museum ke library ke.Barulah minda anak tu berkembang. Nie tak habis2 g butik. Anak2 omputih ni tak perlu pun designer stuff tetap nampak adorable.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100588s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list