Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
72549
View
1989
Reply

Kuin Kepam mendonia di Kota Landern Part 15

 Close [Copy link]

Author: royaldanish    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-10-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 31-10-2019 08:20 PM
Dia ni ada sepasang kasut saja ka? Dok tgk high heels yg kepam tu saja dia guna.. Biasanya org have2 ...

Oklar up sikit, dulu lagilar pakai kasut n bag sama je. Now ada variety uols.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ata replied at 31-10-2019 10:53 PM
Oklar up sikit, dulu lagilar pakai kasut n bag sama je. Now ada variety uols.

Haa.. Bukan.. Dia kan kata dia have2..mesti la byk kasut
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Zasss777 replied at 31-10-2019 04:37 PM
Ni la kuin kepam. Boleh recall tak?

xyah mekap teruk2 atau pakai mask utk halloween party malam ni. muka ni pun dah cukup creepy! ni la wajah kakpam without filter.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 31-10-2019 08:27 PM
Dia buat MLM ke?

Forcing people to take loan 20k?caner boleh kena force?apa MO dia?poremer kt sin ...

mesti la tau. she likes the attention we gave her. sheols an avid reader of this thread. apa kita komen sini, dia jawab kat ig. sheols xde kawan IRL. so acik2 bawang yg memerihkan thread ni la kawan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 31-10-2019 10:43 PM
Mcm muka retarded rayyan selalu potray..

Rambut dah sama cam mak dia, mimik muka anak dia...ni la kot Kalau kepam dapat anak pompuan..camni la rupe ahahah..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 31-10-2019 10:37 PM
Summary telenovela si kepam ni:

Post #256:

Tenkiyu2..nti aiolzs usha2..sbb aiolzs xkenal dia ni sapa and tak pernah nak viral,tp begitu "hot" di porem,so tertanya2 jgk ler..macehhhj..cayang sis ketat2..muahhh ciked..kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
pearhijau replied at 31-10-2019 07:48 PM
wahhh kakapink bestnye ank u..good exposure...meols ni speku yg model dia ckp tu ala2 jd pak pacak ...

sorry to say..pak pacak pun x qualify la dgn rupa mcm tu. dorang build his portfolio je.. mcm kaka sarah xckp, berbayar. bukannya dpt job modelling pun.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Semputtt aku dengar anak die bakalan jd model.... Ermmmm buat we will see..... Until bila....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Condo baru ni ramai pula yg tanya sapa kuin kepam ye
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 31-10-2019 11:03 PM
Semputtt aku dengar anak die bakalan jd model.... Ermmmm buat we will see..... Until bila....

Model hapa anak dia ni dengan suar pendek bagai masa shooting? Aiyooooo..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 31-10-2019 11:14 PM
Condo baru ni ramai pula yg tanya sapa kuin kepam ye

Setiap tingkat kondo akan ada yg bertanya siapa dia ni, kenapa sangat dibenci kenapa itu kenapa ini aduhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 31-10-2019 11:14 PM
Condo baru ni ramai pula yg tanya sapa kuin kepam ye

meols rengsa nk jwbkn...bykkn la backlog page belakang...dia dh lama mendonia...cuma skrg makin benak...segala aib keluar tanpa segan silu!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 31-10-2019 03:19 PM
Setiap tingkat kondo akan ada yg bertanya siapa dia ni, kenapa sangat dibenci kenapa itu kenapa in ...

scammer tersohor
Perasan cantik
Bossbabe konon
Mengerang kat gym

Dlm byk2 acik forum Datin je yg backup kepam kat condo 13
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by peacock.bass at 31-10-2019 11:32 PM
royaldanish replied at 31-10-2019 11:14 PM
Condo baru ni ramai pula yg tanya sapa kuin kepam ye


mmg tiap2 kali asal naik tingkat baru mst ada yg tny..mungkin sbb masuk dekat terpanas kan..kalau xberpagar lagi yg baru2 pun masuk baca kan..iolss dulu pun baru jugak tp 3 tingkat jugakla jadi silent reader dulu lani baru berani komen sikit2 sbb dah tau punca..iolss dulu pun pernah beli barang dgn dia tapi xtau la dia lenjan dulu ka x..tp nmpak mcm ok masa dapat..iolss cuba husnuzon
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
pearhijau replied at 31-10-2019 03:27 PM
meols rengsa nk jwbkn...bykkn la backlog page belakang...dia dh lama mendonia...cuma skrg makin be ...

Hehe paling best si sarah gigih sheols baca satu2 komen tu pun sheols masih kat condo 12
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 31-10-2019 11:30 PM
scammer tersohor
Perasan cantik
Bossbabe konon

baru perasan lama dah xnmpak p gym...mungkin sari dua lagi adala kot sbb orang dah mula tny xke gym ka tu akak
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
peacock.bass replied at 31-10-2019 03:30 PM
mmg tiap2 kali asal naik tingkat baru mst ada yg tny..mungkin sbb masuk dekat terpanas kan..kala ...

Jgn jd mcm kes kelly walther sudah la..

She ordered handbag from kepam tp suspected secondhand hasil lenjanan anak beranak kepam..

Dh la mcm tu..bila customer minta bukti receipt dia refuse nak kasi..not even gift receipt!

Dh la mcm tu..kepam bodoh ni pergi kutuk2 kelly and family, mengata psl mak kelly x pandai didik anak and such..hina mak kelly..

Now..nampak tak mak siapa yg bijak pandai sangat didik anak smpi jd serupa sundal dan bakalan didik anak sendiri jd pimp?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 31-10-2019 11:31 PM
Hehe paling best si sarah gigih sheols baca satu2 komen tu pun sheols masih kat condo 12

ni boleh jadi reference weols ni..just in case kita lupa psl kepam..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 31-10-2019 06:24 PM
Kepam ni faham ke tidak utk jd model ni kena buat apa?

Dia ingat snap gmbr lps tu mgt manage ra ...

betul tu. last time anak i join glitz pun mula2 photoshoot je untuk create profile, then dapt comp card. nnt bila ada job baru pg screentest bukan bodo2 terus dipilih. kalau client suka dia akan ambik . then dptlah job. & bayaran. jadi model ke belakon vc ke. photoshoot pun bukan free, kena bayar.kepam ingat tu si labu manis terus jadik model keeee ???  berangan much lah! even kalau ms jalan2 tu ada org approach anak i, kata minat nak ambil jadi model kena juga ujibakat sesuai ke tak. anak i hr tu dpt offer blakon dgn suhan movies. pg audition hafal hafal dialog, sampai depan kamera nangis . umur 3 tahun hehe . so takleh blakon sesuai model iklan je yang xde dialog dgn model baju. agak agak rayyan kalau depan kamera tu macamana la ghopernya
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 31-10-2019 10:24 PM
Meh tlg tempek gmbr wani badah stuck dlm jem sambil kepala anak terkeluar dr tingkap mcm kucing. Bod ...

Blh plak smbil tu die layan friends.. Gile ke die ni.. Xpk keselamatan langsung.. Budak tu kck blh je lolos tingkap tu.. Kete mahal.. Lock la tingkap.. Gile ke bodoh ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083823s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list