Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29699
View
1170
Reply

Acik Sains Tulen All In a.k.a Serba Boleh Vol. 2 - Cubaan protoge acik wat novel orang dewasa

[Copy link]

Author: kakyungpilah85    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-11-2019 08:55 AM | Show all posts
joy_ah replied at 1-11-2019 07:50 AM
summary acik all in sains tulen high cheekbone dagu terbelah style coach hairstylist ratu rania paka ...

summary utk thread ni bini bernombor pelawak tempelan yang xsedar diri cuba up dirinya power dalam serba bidang yang orang lain xleh wat..dia sorang je leh wat dan dia sorang je leh jaga laki lagi baik dari no 1...hahaha... # rahim jeeee ponnnn

power x kakyung punya summary?
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 09:33 AM | Show all posts
ehhh..acik dh ade setinggan baru
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 09:37 AM | Show all posts
lama nak tunggu rumah baru siap..
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 09:59 AM | Show all posts
ABG RAHIM ENGKO PUN X KURUS
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
IF bukan tuk kurus lor....  Untuk hidup lebih sihat,  kurus pun tak guna kalauntak sihat.

Baik posa sunat je kalau musliM
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak yung.. Lop u.. Tenkiu membuka  thread Acik All in bini bernombor pelawak tersohor negara
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20191101_101046.jpg

Hai.. I dah kurus ok. Saiz S.  
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeayy dah ada setinggarden baru

Hari-hari tanpa hiburan acik all in sgt membosankan
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:17 AM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 1-11-2019 10:11 AM
Hai.. I dah kurus ok. Saiz S.

Giler ko kalau baju singkat cenggitu pakai dengan legging, baik bogel jer akak oi. Tu membalut aurat namanya
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 1-11-2019 10:16 AM
Yeayy dah ada setinggarden baru

Hari-hari tanpa hiburan acik all in sg ...


Hai bear.. Dari td i cuba mention you x dapat2

Sorang lagi @ersazain77 .. Meh mencemar duli
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:27 AM | Show all posts
shunnaray replied at 1-11-2019 08:49 AM
sapo nih? jap, dia buat grup coach IF then charge org? biaq betik...apa yg susah sgt IF ni, baca sen ...

untung betul dia ni
aku pon x kenal sapa dia ni tp siap dah bertingkat2 rumah ni mesti benda best gossip psal dia ni
ehehehehe

IF senang yakmattt nak faham...

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:30 AM | Show all posts
Siapa pula ni?

** Oh bininya rahim
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 1-11-2019 03:34 AM
Siapa dia ni guys

Acik all in ni mmg sesuai lah jadik isteri bernombor pelawak yg tak lawak langsung... mmg boleh gantikan kerjaya suami dia laa. Kami semua sgt terhibur & ketawa mengekek2 dgn telatah comel dan tingtong acik sains tulen all in .

Serba boleh hokehhhhhh...

Yg paling lawak , ada antara igstory dia reflect kpd igstory/ apa yg berlaku/ pujian netizen pada hakak acik iaitu kak kolin... tak sedar diri tu menempel , lagi nak rasa menang & terrer segala2 nya... seolah2 nak challenge dia lagi hebat lah dari competitor dia.

Eh hello... tkde istilah competitor ... ngko tu menempel sajorkkkkk

Diam2 sudah la kan patot nye. Dah ngko mmg bernombor

Anyway... apa yg dia cuba nak menang tu ternyata menjadi hiburan pada kita2 .

Dikala kurasa tak sengaja buat keje bodoh, atau rasa sedih / stress ... masuk benang acik all in @ bukak ig dia , dgn tak semena2 hilanggggg segala duka ..... maka ku ketawa mengekek2 dgn kepandaian & kekaguman ku pada acik all in yg lawa lagi bijaksana kekekekekekekkee
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:35 AM | Show all posts
lifeline replied at 1-11-2019 10:27 AM
untung betul dia ni
aku pon x kenal sapa dia ni tp siap dah bertingkat2 rumah ni mesti benda best ...

itu laa amek kesempatan btol. yg lg pelik ada jugak acik2 pi join grup dia tu. membazir tul.
p/s: lps baca summary korang share baru tau dia ni sapa
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
......... nak jugak up cerita bapakku ketua kampung 20 tahun....  taknak kalah uolssssssss


BE97A89E-5308-4303-AE06-6DB0363B8FA5.png
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
shunnaray replied at 1-11-2019 10:35 AM
itu laa amek kesempatan btol. yg lg pelik ada jugak acik2 pi join grup dia tu. membazir tul.
p/s ...

Uolss... bersusuun rm50 masuk acc dia... kalau bukak igstry dia, dia scroll laju mmg byk giler org register..... apoooo Puasa pon nak kena bayoooooo . *pitam*
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Utk tatapan peminat acik sains tulen yg selalu puji diri sendiri yg lawa .... Sbnrnye mmg kagum la acik sains tulen dah hapgred diri lepas kawen dgn rahimok .... acik mmg cun lawa tauuuu lepas acik repair muka

150AD146-752F-4825-9561-8B92208B8E83.png
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
p.s iols dah jangkit pemalas bossbabe jetsetter ... maafkan lah iols tak edit screenshot nampak profile pict & batt yg nak kong tu yer
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 1-11-2019 09:50 AM
Utk tatapan peminat acik sains tulen yg selalu puji diri sendiri yg lawa .... Sbnrnye mmg kagum la a ...

Uih ramainya melayu kepam lg bodoh rupanya. Yg bayar join dia mesti lg kepam dn hodoh dr dia kan? Bodoh jngan ckap la.
Awat tu datin tinted xkurus. Laki dia pon duta kurus.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 1-11-2019 11:10 AM
Uih ramainya melayu kepam lg bodoh rupanya. Yg bayar join dia mesti lg kepam dn hodoh dr dia kan?  ...

Ni ig entah zaman bila... zaman acik all in sains tulen belum dpt hidayah pakai tudung... belum repair apa2 nengok la sendiri tak lawa mana pon.... hehee.. datin tinted time tu bff dgn acik all in ... dah lama sgt chuolssssss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082476s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list