Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11725
View
170
Reply

"Biadab, Orang Tengah Perform Ko Blah Macam Tu Je" - Datin Alyah Dihencap Balik Awal Di GV6?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-11-2019 12:12 PM | Show all posts |Read mode
Kemunculan penyanyi Datin Alyah menerusi program Gegar Vaganza 6 malam tadi rupanya menjadi perbualan.

Ramai yang ingin mengusik bila Alyah tampil di program yang juga dihadiri suaminya, Datuk Ramly MS, sebagai juri tetap program itu.

Malah, pengacara Nabil Ahmad sempat meminta maaf kerana sering 'memetik' nama Alyah ketika bergurau dengan juri Datuk Ramly MS di atas pentas.








Namun begitu, ada pula warganet yang meluahkan rasa tidak puas hati kerana Alyah tampil sekejap sahaja menerusi program itu.

Alahai, sudah menyanyi, kerja sudah siap, salah ke nak balik?

Kata warganet itu, tindakan Alyah pulang awal (sepatutnya sudah disediakan tempat di kerusi VIP di belakang juri tetap) sebagai biadab.

Baca komen seperti di bawah:









Pun begitu, ramai yang menyelar warganet yang dipercayai seorang lelaki itu. Amboi, bukan main membawang ya.

Mereka 'backup' Alyah dengan mengatakan tugasnya sudah selesai di program itu dan tidak salah untuk pulang.


  


Apa pula pendapat anda?- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:13 PM | Show all posts
fesyen dia pelik...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada hal kot..dh dtg siap myanyi lg..ok la tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:15 PM | Show all posts
husnazon laaa.. mungkin terkincit dalam kain ka.. apa ka.. kita semua x taw kan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
fizamn replied at 11-11-2019 12:13 PM
fesyen dia pelik...

Masa TokRam sebut pasal African tulis lain sebut lain tuh, meolls terus refer ke bininya... memang fashion wanita African pun turban kayak gitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:19 PM | Show all posts
kalau udah fesyen ghupa itu aku pun malu nak dok lama2..baik blah je..lagipun turban dia menghalang pemandangan org belakang
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Pesen baju dan tudung nmpk hauks
Iols rasa tin tak comfortable to be the centre of attention

Asteruk buat drama pulak pasal tin ni
patutnya tak yah buat gitu lepas nyanyi terus start konsert

ni nmpk mcm drama and personal



Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:24 PM | Show all posts
ak pun pelik dgn relay tok ram sama aliyah ni. mmg simpan ketat rapat ep. tak tunjuk langsung kemanisan kat netizen. acah2 mcm x kenal plak sesama sendiri kat GV tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruk betul pakcik bawang tu.. itu pun nak kisah
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:29 PM | Show all posts
kaseh80 replied at 11-11-2019 12:22 PM
Pesen baju dan tudung nmpk hauks
Iols rasa tin tak comfortable to be the centre of attention

Kan?
Beria Tin Yah dgn captioned tq astro for having me walhal dia kna game jek dgn astro sbnrnya
Tngok turban dia tu mengingatkan meols pada butcher
sheols mmg x boleh nyanyi live lah...semlm pun bnyk part terkucil
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara dah lah x sedap. Fesyen pelik.. haaa hencap lah
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:31 PM | Show all posts
aliyah dgn tok ram ada prob ke
ms aliyah nyanyi si atok ni xde pon
sruh salam pon x nak
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 11-11-2019 12:19 PM
Masa TokRam sebut pasal African tulis lain sebut lain tuh, meolls terus refer ke bininya... memang ...

Uganda, zisss..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan pun sakan membawang.. Xambik iktibar kes makcik ridrut ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Romba replied at 11-11-2019 12:32 PM
Uganda, zisss..

Haaaaa negara2 itu meolls panggil Africa... meolls tak belajar geografi dulu kalaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kot dia sakit perut ke. Letih ke. Tak sihat ke. Bersangka baiklah.

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar lah dia balik awal. Apa masalahnya? Bukannya dia masuk bertanding nak tunggu sampai habis.
Dia tak salam tok ram pun jadi isu ke? Kalau iols pun, malas la nak tunjuk sweet depan camera..kosser! Kang kena bahan balik dengan haji nabil n jihan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepochi ya pakcik bawang tu.

Tp tinyah pls lahhh. Takkan nak ulang pesyen zaman lady gaga dulu lg. Chuols pkai elok2 manis tauuu.  
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Vazzzzz betol . Tp mcm surprise gak alyah kena jemput duduk sbb nmpk mcm dia teragak2 la mlm td
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:53 PM | Show all posts
netizen lembam sebok tepi kain  org berada di mana2
phal lak sebok org nk blah awal ke sampai abes ke

dia penyanyi jemputan kut
sukatik diala nk stay ke nk blah ke
kut akak pon blah
depada dengo acik pizza gomen tu nyanyi lagu dia x sedap langsung.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102509s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list