Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12642
View
170
Reply

"Biadab, Orang Tengah Perform Ko Blah Macam Tu Je" - Datin Alyah Dihencap Balik Awal Di GV6?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-11-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik fesyen dia mlm tadi. Mcm langsir ada..mcm pokor pisang pun ada. Inspired by banana tree kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:46 PM | Show all posts
Edited by buragazz at 11-11-2019 01:49 PM

Kalau aku jadi Tin Yah pun aku blah sebab malam tadi sangat2 awkward aku tgk.. selain dari itu for the first time aku meluat tgk Nabil ngan Jihan seakan push the situation.. contoh suruh salam suami pastu Tin Yah cakap dah salam kat rumah.. ko tgk reaction muka si Tin Yah pun kita dah tau dia sangat2 tak selesa ditambah pulak statement dia masa belakang stage yang mengatakan ada part yang dia terasa tapi dia ok jer.. klu ok kenapa dia perlu reveal statement tak selesa.. maknanya dia memang ada berkecil hati..  
BTW Tin Yah nyanyi boleh la dikategorikan separa hauk.. nak2 part tarik last tu... pendengaran aku la.. tapi Tin Yah punya live setakan ni memang takde yang wow sangat pun...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus keputusan Alyah untuk balik awal.

1. Mengelakkan kena sakat dari awal sampai habis program. Kalau dia stay, mesti setiap persembahan peserta , nama dia dengan tokram kena sebut.

2. Baju persembahan Alyah agak tidak sesuai untuk dia stay dekat seat tu. Menganggu orang yang dibelakang. Kalau dia tukar baju, tak pasal2 ada orang marah Alyah pulak atas alasan tidak menghargai rekaan baju yang telah diberikan.

3. Untuk elak daripada sebarang spekulasi. Sebab seat Alyah belakang tokram. Kalau2 camera tengah zoom dekat dia dengan tokram masa persembahan peserta dan kebetulan mimik muka dorang lain2. Nnti ada gosip lain pulak. Ya lah, hampir semua lagu peserta konsep curahan hati , so mimik muka kita either berkerut atau statik je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian tin yah...serba tak kena. Sila saman netizen tu tin... btw baju smlm x brapa seswai ...nampak juga tin gabra nyanyi di program somi...slalu tin yah kt show undangan lagi vassss....
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 11-11-2019 02:04 PM

Meols rengsa dgn tinyah sbb layan drama bodoh asteruk. Sepatutnya lepas persembahan terus gi belakang pentas jangan dilayan gimik bangang asteruk. Ni pegi turun pentas berjalan dok belakang toklaki tu dh kenapa?

Dgn baju serupa kelambu duduk plak kt kerusi audience tu. Nmpk awkward sgt uols, baju je dh penuh melimpah 1 kerusi.

I tot uols berada dlm kelas tersendiri tinyah oiiii xlayan gimik propa murahan nihhh yihhhhhhhhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 11-11-2019 12:53 PM
netizen lembam sebok tepi kain  org berada di mana2
phal lak sebok org nk blah awal ke sampai abes  ...

Hehe pizza. ....
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:18 PM | Show all posts
bidang betul dada alyah malam tadi.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:20 PM | Show all posts
choii.. dah sah-sah la tinyah duk kat seat hubby cik manggis.. siap salam2 dengan cik manggis.. dah lps gimik, sheols selayaknya pulang sebab seat tu dah occupied..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:21 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 11-11-2019 01:28 PM
Tok Ram n Alyah sepatutnya setel masalah diaorg betul2..supaya tak kenampakan akward disitu..iols bo ...

apa masalah dorang? bukan dah ok ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:21 PM | Show all posts
Sorry to say la kan.. bagi aku, if i put myself in alyahs situation, perasaan aku pun tk tau nk ckp cane..

Firstly, when she performed laki die tkde pun kt bwh tu.. at least ko bagi la moral support kt bini kau tok ram oiii.. manelah 2 ekor beruk uneducated tu dok perli ko ngn bini kau bermusim2 klau kau tk respect bini kau.. it has to start from u, then only people will follow..

Secondly, the worst thing about this stupid GV drama bodoh, membawak smpai backstage nak jugak bawak si alyah yg baru je habis nyanyi, forcing her to be there sitting behind her so called hubby.. for what?? Dgn head turban yg besar, halang view org blkng wei.. baju besar panas la wei dduk sepenuh2 kerusi tu dgn org pandang kau tiap kali 2 ekor bodoh tu perli ayat yg tkde sensitiviti langsung.. what do u expect her to do.? Sit there and laugh mengiyakan lawak sarcastic dorg is it? Tk caye, korg dgr balik ape yg nabil despatch tu ckp lepas hady mirza perform.. as in, TAKPE, ADE ORG DALAM.. wait..what?!! Org dlm sebab tokram kenal mak hady ke? To those yg bodo, gelak la.. tp as a wife, no matter what happens in ur relationship pun,tk suke dgr bnde mcm ni said to her face kan? Lagi bagus die blah..

Lagi satu, why on earth bila alyah turun stage tu, tokram tk langsung be a gentleman helping his own wife to go down the stairs instead of just watching nabil yg tolong.. what an example!!! Sebab tu la org speculate mcm2 psl rumahtangga ko tokram oiii.. if he held her hand last night, i think alyah wouldve salam him,rite?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:24 PM | Show all posts
ala lantak dia lah nak balik awal ke apa..
dia bukan peserta pun..

pasal dia taknak tunjuk sweet2 dgn husband pun leh jadi isu..
kang dia duduk atas riba tok ram, cium pipi bagai kang, korang jugak sakit ati, kata sweet laki bini takyah tunjuk public..

mende la ..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian betul tengok alyah semalam..nampak kejanggalan tidak selesa bile tpaksa btembung dgn suami...knp begitu..kalau x apy dgn pkahwinan ha x reti2 lagi ke...mungkin die syg title yg dipegang tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:28 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 11-11-2019 02:03 PM
Meols rengsa dgn tinyah sbb layan drama bodoh asteruk. Sepatutnya lepas persembahan terus gi belakan ...

klu tgk betul2 dia mmg x nak p pun. serba salah sangat. nak tolak pun benda dah live kan..kena la pollow gak. mmg kesian kat datin. kena salahkan produksi astro

pastu, rasanya time artis jemputan buat persembahan awal dan akhir tu...tok ram mmg jarang ada kat tempat kan? dia selalu x ada klu time iklan kat tempat duduk dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:32 PM | Show all posts
Osas replied at 11-11-2019 02:21 PM
Sorry to say la kan.. bagi aku, if i put myself in alyahs situation, perasaan aku pun tk tau nk ck ...

x leh samakan tok ram mcm laki lain...tok ram is tok ram...

mmg dah perangai dia mcm tu. nak tunjuk sweet ka apa..nak tunjuk gaduh dgn bini ka apa..dia buat tak tahu saja. his life is sgt2 personal

patut salahkan astro atau nabil/jihan. dah buat drama bodoh ni. depa sendiri yg create isu ni dr awal lagi.


Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:35 PM | Show all posts
tok ram ada gak usik mengusik alyah bila alyah buat live FB...igt lagi bila alyah nak jual kasut baju dia..dia duk sebelah alyah pastu duk lawan komen dgn peminat. siap kata lagi kat peminat 'kornag beli baju artis nak pakai p mana'

alyah siap gelak2 lagi..kira ok la..itu style dia org bermanja...

doa2 yg baik2 ja..kalau dah x serasi..berpisah saja la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak hang la alyah oi
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:42 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 11-11-2019 02:03 PM
Meols rengsa dgn tinyah sbb layan drama bodoh asteruk. Sepatutnya lepas persembahan terus gi belakan ...

akak rasa sheolsss pon tak rela
ehh aku dibayar utk buat show je tawww
dah pehal aku kena jd part of ko punya drama nehhh
tapi dah dua ekor tu dok mengendeng2 dan menganjeng2 ikut kan je la
tapi kalo akak dah alang2 drama meh aku hempok korang sedas dua ngan mekropon ni haaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:46 PM | Show all posts
Osas replied at 11-11-2019 02:21 PM
Sorry to say la kan.. bagi aku, if i put myself in alyahs situation, perasaan aku pun tk tau nk ck ...

ish ish ish ko nehhh
laki ni ada banyak2 speciesssss
yg ko citer ni ada beberapa species jahhh lagu ni

ada beberapa species laki yg mmg suka buat dekkk je ngan biniknya
tapi kat omahh layennn ......
standard la laki melayu ni mmg jenis tak suka tunjuk affection in public sgt

akak rasa rumahtangga theyolss aman2 jahhhh
dah si alyah tu sejenis budak jugak, tu yg merempan meroyan kekadang kat ig tuh.
anyway akak rasa mungkin alyah yg tak selesa if tokram tengok bedepan dgn dia kut.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tin yah pakai costume Halloween ke tu.. Kalu aku pakai baju gitu pun malu nk duk lama2 dlm majlis
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar lah.... nak balik cepat takut nanti maggie kat rumah dh kembang pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095959s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list