Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12645
View
170
Reply

"Biadab, Orang Tengah Perform Ko Blah Macam Tu Je" - Datin Alyah Dihencap Balik Awal Di GV6?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-11-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu tindakan yang cerdik oleh alyah bagi aku..ini bukan soal tidak menghormati.majlis yang sedang berlangsung...tetapi untuk.menutup sebarang ruang dgn adanya dia disitu untuk terus diguraukan......

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 11-11-2019 09:54 PM
Meouls rasa nak buat fanclub #bosssusu. Harapnya beliau x lupa diri & mendiva rampas mic. I rela d ...

Thats why..n satu lagi yg meollss tersentuh part kgsi rezeki tu..dia pun nampak ikhlas nk tlg artis2 veteren n at least boss susu promot barang dia dlm bntuk yg halus tapi berkesan je..takde la terhegeh2 nak overclaim smpai rebut mic atau soh anak speaking padahal nk ckp psal arang jurrhhh..no wonder tinvy pun nak jadi duta susu regardless la payment ke hape tapi iklan dia meolss suka..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Bior laa dia balik awal ke dia nak stay sampai habis ke...apa masalah ko? Kang dia duduk kat blkg laki ko sentap plak...dia mungkin ada show ke apa...bingit aarrr dgn perangai pakcik bawang nih!! Busuk mcm bawang yg dah membusuk hati ko...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
alah satu itu je komennya.. ingatkan beribu org yg dok hencap tinyah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Mahai sgtt ka astrokkkk bayar die sampai sanggup die dtg menyanyi...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk ajalah netizen pon dia dtg untk nyayi ja bukan untk kne sindir2 huhu bukan smua bnda bole ckp suka2 aja tnpa pikir perasaan org
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 11-11-2019 12:42 PM
Biar lah dia balik awal. Apa masalahnya? Bukannya dia masuk bertanding nak tunggu sampai habis.
Di ...

Kan pelik ngn netizen ni... Jadi kan bahan lawak pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Dieorang kat rumah aman-aman jah gelakkan netizen yg bangang uolsss..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku jadik alyah pun aku berambus.. dok situ jadik bahan modal lawak.. yang biadap sebenarnya pengacara.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 05:05 AM | Show all posts
olezzeli17 replied at 11-11-2019 06:18 PM
Yup.. Setuju dgn point awak.. Bila Tok Ram just ignore je masa Tin Yah turun stage tu, orang boleh ...

Kan awak kan? Kalau ade msalah pun at least tok ram cover la skit.. takde la pengacara pprt 2 ketul tu ade point nk bahan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Mula dia kluar nyanyi tu, ingt dia salah sorang juri jemputan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
pnh tgk vid alyah msk dh hujung tok ram dtg ckp msk apa gitulah. rasa nya ok jgk deyols tu klu kt rmh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 07:52 AM | Show all posts
tgk ig alyah.. dia cakap "wakenabeb! datang suruh perform tapi ada extra interview "


tapi dia relax2 jer gelak2.. sporting jer.. cuma iols rasa dia malas nak stay sebab takmau jadi bahan & respect kerja laki dia.. takmau kaco..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 11-11-2019 02:35 PM
tok ram ada gak usik mengusik alyah bila alyah buat live FB...igt lagi bila alyah nak jual kasut baj ...

bila tnampak tokram usik alyah sikit2 tu trasa sweet jgk. bnda tak selalu nmpk kn.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 08:11 AM | Show all posts
chicozinn replied at 11-11-2019 09:20 PM
Sape ramai peminat???acik.jaga kon tu???meluruh jantung dgor komen si acik pija fefeeling ramei pe ...

a ah... sheols self-claimed masa slot soal-jawab sebelum nyanyi tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 08:17 AM | Show all posts
mungkin dia ada urusan lain yang lebih penting tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 08:19 AM | Show all posts
Nak comment tang mamat bawang tuuu.
sekurang kurang nya...dia siar kebodohan nya dalam negeri je(lokal).
Yang ada siar kebodohan luar negeri (international) .
Korang baca tak tentang kertas SPM BI ... budak2 pegi serang IG mina saleh paragliding



Malukan bangsa dan negara  





Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tin yah ada perform ke ms gv tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 08:52 AM | Show all posts
ntah2 yg jenis lgsg xtunjuk lgsg kemesraan lg romantik dan sweet kat rumah..cuma dpn org je lgsg xmau tunjuk...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
You guys pun chill2 sudah. Backstage tu nabil jihan tok ram and yang lain semua biasa2 je.

Segala benda tu scripted. Tengok je la kat youtube channel nabil n jihan. Yang vass vavi tu pun planned.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094023s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list