Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12646
View
170
Reply

"Biadab, Orang Tengah Perform Ko Blah Macam Tu Je" - Datin Alyah Dihencap Balik Awal Di GV6?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-11-2019 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang yg bodo , padahal ni wayang je. Dorang tau diaorang kena sakat and plan mcmmana. Pasal tok ram, mmg dia tak suka campur personal ngan umahtangga. Sebolehnya dia nak elak kerja ngan aliyah. Kawen pn sampai kesudah tak nak mengaku. Harap zubir tak kwn la dgn dia ni lagi sbb zubir pernah ckp dlu kalau tok ram tipu dia tk kawen ngan alyah dia tanak kawan tok ram dah. So tatau apa citer.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Potato_kering replied at 12-11-2019 09:26 AM
Korang yg bodo , padahal ni wayang je. Dorang tau diaorang kena sakat and plan mcmmana. Pasal tok ra ...

Ni betul..cakap sian alyah ke nyampah tokram ke ape..padahal dorang aman aman je, dah mmg dorang tak suka sekali sepejabat gitu..biarlah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 11-11-2019 11:51 PM
Thats why..n satu lagi yg meollss tersentuh part kgsi rezeki tu..dia pun nampak ikhlas nk tlg arti ...

Nampak audiens pun selesa je nk kerjasama dgn dia kan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:35 AM | Show all posts
sebagai orang yg pernah ada pengalaman, meols tgk tokram dgn tinyah ni satu macam la. mcm xde kemesraan. something is lacking in their relationships. macam masing2 lama simpan kemarahan antara satu sama lain pon ada. tp serius memang awkward derang berdua. macam org yang xde connection antara dua jiwa tapi masih duduk serumah sebab sebuah perkahwinan. walhal masing2 xde perasaan dah, masih bersama just for the sake of tunjuk bahagia je dpn orang. padahal dlm hati tuhan je tau.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:38 AM | Show all posts
Managerara replied at 12-11-2019 09:32 AM
Nampak audiens pun selesa je nk kerjasama dgn dia kan..

tu la psal..mohon asterok kekalkan la si boss susu jadi penaja..at least takde la tokey2 gilglam yg merengsakan jadi penaja like b4 this..

Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:41 AM | Show all posts
AshkieLa replied at 12-11-2019 08:11 AM
a ah... sheols self-claimed masa slot soal-jawab sebelum nyanyi tu.

meollss da tgok balik vt tu n setelah diulang tayang berkali2 nampak sgat acik jaga kon tu mengtry hard jual diri dia tuh..urghhh get a life la mokcik

Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 10:26 AM | Show all posts
Bagi aku dia nak dtg and perform pun dah kira ok dah.

kepochi betul pakcik bawang tu.

selama ni ada ker artis yg perform tu tunggu smpai habis ?

kot dia ada hal ker kan ? ko mana tau ..

Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 10:55 AM | Show all posts
dia dtg sebagai retis jemputan yg promo citer cemburu seorang perempuan. dah habis perform suka hati dia lah nak balik ke tak, janji keje dia dah setel kot. alahai warganet ni serba tak kena.

* bila hayati betul2 lirik lagu meluruh tu mcm kena dgn alyah plak (KALAU betul la dia dgn tok ram ada konflik)
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
pengacara yang amat biadab taknak sound pulak
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:03 AM | Show all posts
chicozinn replied at 11-11-2019 09:25 PM
Tokram g toilet kot..yelah umo2 dia tu bese kena kencing manis so kerap g toilet la

mana tak nye..tealive je manjang hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 12-11-2019 09:31 AM
Ni betul..cakap sian alyah ke nyampah tokram ke ape..padahal dorang aman aman je, dah mmg dorang t ...

Ya. Kalau kenal tok ram, nak buat kejutan2 mmg tak la. Tapi kalau kita ckp ngan dia ok je dia. Cuma kalau sal alyah mmg dia tanak campur aduk nanti org geli.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 12-11-2019 11:03 AM
mana tak nye..tealive je manjang hahaha

APA lak tea live, susu la
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:16 AM | Show all posts

iyo la, brand nye tealive
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 12-11-2019 11:16 AM
iyo la, brand nye tealive

#farmfresh
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:22 AM | Show all posts

bukan, yg sidang media lepas habis konsert tu, tokram selalu bwk air tealive tu every week, elok tealive ambik dia jd duta
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 12-11-2019 11:22 AM
bukan, yg sidang media lepas habis konsert tu, tokram selalu bwk air tealive tu every week, elok t ...

Owh.. Ya ya ada nampak masa tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak pedulik dia left the programme early ke apa. Tapi suara dia nyanyi malam tu, haukkkk yach.
Penyanyi2 BBNU lagi ada yg better nyanyi live drpd TinYah.
If only TinYah kurangkan rempanan di IG, and practise vocal, lagi bagus. Tu pun kalau nk nyanyi2 lagilah
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 11-11-2019 01:20 PM
orang tu nak balik pun salah ke..
bengong.. payment dia untuk nyanyi.. bukan untuk stay sampai abis ...

Haaaaa ni meols stujuk. Feeeeelinggg acik Feeza claimed masa sekolah dia pemes, then terkenal. Ewwwww. Tapi nyanyian mlm tu mcm hanjing
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
aliyah dengan tok ram ok je..pernah join live dia jual preloved accessories..pastu tok ram duk join live kacau2 n komen dalam live tu harga berapa..nampak sweet ja..siap duk bahan ade ke orang nak beli..kat luar muka tok ram bukan main ketat..kat rumah sape yang tau.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
fizamn replied at 11-11-2019 12:13 PM
fesyen dia pelik...

macam iklan dutch lady. takpun mcm gaya pompuan nigeria. sanggup pulak dia pakai kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090094s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list