Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12647
View
170
Reply

"Biadab, Orang Tengah Perform Ko Blah Macam Tu Je" - Datin Alyah Dihencap Balik Awal Di GV6?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Post time 11-11-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion: kalau udah fesyen ghupa itu aku pun malu nak dok lama2..baik blah je..lagipun turban dia menghalang pemandangan org belakang



Legit.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Alyah ni but apa pun kena kecam eh. Sian plak
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:59 PM | Show all posts
baik la tinyah ni balik dr dok melangut kat situ sampai abes majlis... kang lagi lama dia kat situ lagi teruk kene bahan dgn host berdua tu.. tp mcm comel je bile tok ram bgtau bunda yg org rumah dia yg penyanyi asal lagu feeza tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu mujur alyah balik.... Kalau alyah stay.. maunya acik feeza lagi hauk ok.....

Yg membawang tu iols tak rasa dia jantan... Dia mesti rogayah sundal malam khennsss
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:04 PM | Show all posts
Ya ampun fesyen ko pun Tinyah. Kalau iols jadi Tinyah pun, baik la iols tukar baju, kemudian balik. Tak koser nak duduk lelama pakai cenggitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Keje dia nyanyi opening je...lantak la nak stay ke balik pas abis keje...vodo plak pakcik onion ni ek..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka hatilah diknun
Bukan dia kena perform closing pun

Jangan dia buat alasan gradparents sakit
Tapi berpoya2 sudahhhhhhh

For me ... why borther sangat
Dia nak balik ... ke apa kee
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:16 PM | Show all posts
datang buat persembahan dah cukup dah tu, kalau duduk situ lama-lama, mesti lagi malu sebab bakalan dibahan dengan mangkuk dua orang tu, dah la semalam, level biadap dua orang tu sangat tinggi. lagu meluruh tu aku suka gilaa hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:16 PM | Show all posts
Nasib lah dia balik awal, kalua dia stay sampai habis dengar feeza nyanyi
SIlap2 dia amik mic bunda hetty, bagi komen
Terus tukar tempat dgn juri
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:18 PM | Show all posts
serious la yang tulis tu jantan.. pehal jantan2 zaman sekarang ni semua mulut ngan jejari jenis hangsuang
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:20 PM | Show all posts
betul apa habis kerja balik la

buat apa nak tunggu lagi.Bukannya dia bertanding pun

biadap apanya mesti

mesti jantan versi mulut level jubur ayam neh
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:20 PM | Show all posts
orang tu nak balik pun salah ke..
bengong.. payment dia untuk nyanyi.. bukan untuk stay sampai abis..
itu biar laki dia je yg buat kerja...

apepun baju tak cun, nyanyi Meluruh haus...
tapi lagi haus si Feeza... hauk lagu Jutaan Purnama tu jadinya...
bila interview, kemain bercerita zaman sekolah acah2 best nyanyi smpai ramai peminat... apo
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 11-11-2019 12:19 PM
kalau udah fesyen ghupa itu aku pun malu nak dok lama2..baik blah je..lagipun turban dia menghalang  ...

baju alyah semalam was meant for persembahan,bukan untuk duduk santai tgk show. Dia pun menurut je gimik astro semalam...kalau dia tegas sikit maybe sempat tukar baju tukar tudung...takdelah selambak dkt belakang tokram. Apapun, maybe dia ada urusan lain..penonton je pun. Bukannya dia terlibat masa peserta nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:21 PM | Show all posts
dtg slh..x dtg kena kecam x sporting..nasib lah tin yah uii..payah nak puas kan hati netiz nih..puas kan hidup sendiri udah ler.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:22 PM | Show all posts
patut astro panggil datin sbg penyanyi jemputan dan juga juri...nak tgk juga mcmana dia nak menjuri
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:25 PM | Show all posts
fesyen tin yah mcm wife the simpson , dia dijemput untuk nyanyi je kot, dah siap kerja balik lah, pehal dia nak tunggu, tapi tokram tgk jgk ke wife dia time turun dgn nabil tu, ingat kan di whoryuss kan je wife tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:26 PM | Show all posts
bambimbom replied at 11-11-2019 12:59 PM
baik la tinyah ni balik dr dok melangut kat situ sampai abes majlis... kang lagi lama dia kat situ l ...

oh dia ckp org rumah ye, tu dok tgk byk kali nak tgk apa dia ckp, comel je
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:27 PM | Show all posts
tak effect apa pun sheols balik awal okay.. show still goes on
bukan sheols host ke apa.. nak balik, balik saja lah
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok Ram n Alyah sepatutnya setel masalah diaorg betul2..supaya tak kenampakan akward disitu..iols boleh komen hmmmm jer la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:29 PM | Show all posts
dia dijemput sebg penyanyi aje bkn disuruh stay smp hbs
xdenya biadap camtu
lainlah tgh nyanyi lagu Negaraku dia bgn dan blah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094213s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list