Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
2041
View
46
Reply

[Tempatan] Ummah pprt block kereta cikki..mujur ada abam sado membantu

[Copy link]

Author: Modngengade    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-11-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape owner ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Takut nya duduk kawasan slum macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow... Kesatuan sado2 setempat ke tu? Ramai tul... Hulurkan tangan ringankan beban sangat
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanat kan tinggal kete tp x letak no fon
Elok pecahkan aje cermin tu..pastu tolak 5km ke hadapan
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni baru sado yg berguna.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm yg baju biru tu je owner kete
Mungkin takut nak mengaku
Dia tetiba dtg ushar kete, then org lain dah blah, dia masih disitu
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Block kreta cikki aper nyer. Bro baju itam yg drove the car off
Cikki tu dok menempel je kat tepi kereta
Ntah ntah kereta yg block tu cikki tu punya & dia malu atau takut nak ngaku tu kereta dia. So dia buat2lah mcm inesen & blur blur gituh
Kalau aku ada di tempat kejadian, aku suruh  mereka tolak kereta hanat tu bior melintang tengah jalan. Baru ada kes utk call polis so that the officer can issue ticket to the bloody driver
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
nobito replied at 12-11-2019 09:52 PM
Takut nya duduk kawasan slum macam tu

Hang kalo duk kl hadaplaa duk rumah pprt.. untunglaa duk sabak tuuu.. kalo hang duk kl terpaksa bukak kitab yahudi smbil smbil harap kete tuu terbang
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ailebiu replied at 12-11-2019 10:32 PM
Mcm yg baju biru tu je owner kete
Mungkin takut nak mengaku
Dia tetiba dtg ushar kete, then org la ...

Aku pun rase begitiu
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 12-11-2019 10:50 PM
Block kreta cikki aper nyer. Bro baju itam yg drove the car off
Cikki tu dok menempel je kat tepi k ...

Ke dia tolong kuarkan keta ke ye?Sbb smlm kat group bangi ade gambar je org post siap bg no plat keta lagi minta owner keta alihkan keta dia ade akak ni nk kuar takleh sbb kena block.

Yg tolong tu pekerja2 kedai tayar kat situ dan penduduk taman tenaga tu lah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 12-11-2019 10:53 PM
Hang kalo duk kl hadaplaa duk rumah pprt.. untunglaa duk sabak tuuu.. kalo hang duk kl terpaksa bu ...

Euiii....slum area...kawasan macam Mont Kiara dan Sri Hartamas tu utk Japanese Dan Korean je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
bingainye park mcm tu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 01:19 AM | Show all posts
pakaikete besar tapi otak ciput
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Sado mende? Ce screenshot
...naik juling mata aku scan mana satu abam sado...


Btw, x boleh ke keta perdana sebelah kanan tu gerak keluar, so kete acik ni mengereng keluar?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
nobito replied at 12-11-2019 11:44 PM
Euiii....slum area...kawasan macam Mont Kiara dan Sri Hartamas tu utk Japanese Dan Korean je.

Mampu ke duk sri hartamas.. hahahaha.. dlm mimpi bolehlaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
tak sado pun tapi ada yg sedap mata memandang
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 12-11-2019 10:53 PM
Hang kalo duk kl hadaplaa duk rumah pprt.. untunglaa duk sabak tuuu.. kalo hang duk kl terpaksa bu ...

Dok kl ni..klu buat pangai hanat mcm dok sabak benam pun jd mcm tu

Aku masa keja kt bkt Damansara, cikgu ank aku call kata ank aku sakit....sekor babun tu block keta aku & dia dok dlm bank...aku hon setengah jam tak kuar.   
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by damian_lee at 13-11-2019 12:34 AM

Eeeeeeee orang mcm ni memang hanat to the max yaaaaaa

Pernah lambat balik sbb orang babi mcm ni
Keluar  kerja kul 6:30
Thought nak pegi pasar malam sbb malas masak ...

Tiba2 ada kete block
Sampaik kul 7:30 babi tu datang melenggang
Lepas tu bila hon buat muka babi sundal pukimak anjirrrrr

Xde rasa nak minta maaf
Aku doakan orang2 mcm tu bila dah teringinn nak berak sangat ... xtahan gila2 .. toilet akan selalu full ... baru dia tahu apa itu erti penantian

Gituuuuu

Sundalnesss sangat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2019 08:32 AM | Show all posts
damian_lee replied at 13-11-2019 08:30 AM
Eeeeeeee orang mcm ni memang hanat to the max yaaaaaa

Pernah lambat balik sbb orang babi mcm ni

tak baik tawwww

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084370s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list