Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9658
View
160
Reply

Tubuhku bukan untuk dijual - Kekrul

[Copy link]

Author: pencintaABC       Show all posts   Read mode

Post time 18-11-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Wau GSC pun join venture gak gabung astro shaw n primework
Penuh la semua cenel ade promo termasuk panggung wayang gsc pun ehh
Tunglaaah depa
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
famri7 replied at 17-11-2019 02:02 PM
Habis ko buat badan demi Allah ke apa?

Demi bini dan makmertua lol
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 09:08 AM | Show all posts
boring puak kekrol keknis ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak boleh tgok org bdn besar tp muka/kepala kecik...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaah. Benang yang menghiburkan hati.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:30 AM | Show all posts
Tak tahulah nape weols ada soft spot utk kekrul ni. Walau kekadang perangai terlebih rempit. Maybe sebab heols mmg bekerja keras utk senang hidup kot. He may not the sharpest tool in the shed, tapi nampak la dia berusaha. Pengarah Cina, AdrianTeh pon mcm senang je keje ngn heols. In person die ok kot. Kite ni takat kenal2 melalui berita, gossip etc.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:35 AM | Show all posts
wah wah
sapa yg nak jamah tubuh kau tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:50 AM | Show all posts
famri7 replied at 17-11-2019 02:02 PM
Habis ko buat badan demi Allah ke apa?

mana boleh mengubah ciptaan tuhan sis. harommmmm
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:03 PM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 18-11-2019 07:51 AM

Ko nak apo, Bedah? Sobab boss ko kodokut, budget pon ciput, nah ko ambik klon fekrol ni. Hashtag dio pon samo ngan fekrol #TheBestNeverRest #TrainingforFilm. Tapi dio tolobih sket sobab ado #TrainingforDrama

  


264.png
41.png

2.png

238.png

Dio pon ado banyak projek genre aksi tahun dopan. Tu yg dio buat badan.

21.png

Kiranya dio ni pesaing fekrol utk watak filem-filem bergenre aksi.

19.png

24.png

Dio siap tanyo, badan dio samo tak dgn Nas-T, suami Atita Haris tu?


20.png

Semangat juang dio pon tinggi mcm fekrol. Baru berlatih dah koyak rabak fizikal mental. Kalau dah masuk set nanti, tatau la apo yg patah...

1.png

Impian dio mcm fekrol gak...nak berlakon kat Hollywood.

42.png

Dio pon ado utube channel. Yolah peminat ramai, mesti dorang minat nak tau aktiviti harian. Ko jgn lupo subcribe yo Bedah, dio dah posan tu.

237.png

So camno, Bedah? Ko nak tak klon fekrol ni?

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:11 PM | Show all posts
cikatilia replied at 18-11-2019 11:35 AM
wah wah
sapa yg nak jamah tubuh kau tu

bbnu b0d*h la yg melting dgn badan dia...

me tetap x melting tengok...geli je tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:33 PM | Show all posts
koser tau kekrul. sape je hadap body uols tu. dahla body besar, kepala kecik. tak stabil.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:03 PM | Show all posts
nampak mcm tak best.. tapi nampak aje lah. harap2 sangkaan meleset mcm cerita paksal... paksal tu ingatkan x best, rupanya best.. (paksal tu ejaan dalam VOD android box aku) kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:24 PM | Show all posts
Kangkung1M replied at 17-11-2019 05:43 PM
Hmmm kalau biceps sebesar peha lembu tapi takde ihsan kpd isteri ngandung, mmg dasar tak guna kan, ...

eww.. tinggal je bini.. dia pulak naik dulu.ingat naik dulu sebab nak sambut bini drpd dalam tarik naik.. tak jugak...

ahahahahahahaha... itu yg the best never rest? ahahahahahahahhaa....


Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 17-11-2019 07:44 PM
Iye Kak Leen. Dan golongan istimewa ni keterujaan mereka lain macam kalau jumpa or miliki sesuatu  ...

Astaghfirullah halazimmmmm

Akak rasa ni the worst fiil dia yg akak pernah tengok! And this event baru je last weekend kan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 17-11-2019 08:34 PM
Fekrol skrg kan suka pakai suar adidas yg berbutang tepi tu;



@kurex, teruskan berharap... Mcm bakal menjadi kenyataan je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 17-11-2019 11:07 PM
Skrg fekrol berkawan dgn Riz Amin. Semoga Riz perturunkan ilmunya kat fekrol

Sekilas pandang terus akak pelik.. Leher dia memang besar gitu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 17-11-2019 11:44 PM
Mungkin fekrol tak pernah diajar bagaimana caranya menjadi seorang lelaki budiman. Bukan sahaja be ...

Ish.. Walaupun kawan sendiri tapi bila call names memang kurang ajar sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengekek aku bace komen kt benang ni..  

Anti betol korang ngan kek ni..  kekrex @Kurex plaing kelako skali
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:06 PM | Show all posts
Kangkung1M replied at 18-11-2019 12:03 PM
Ko nak apo, Bedah? Sobab boss ko kodokut, budget pon ciput, nah ko ambik klon fekrol ni. Hashtag d ...

dulu meols folo life heols kat ig yach tapi ternyata life heols sangat membosankan terus meols unfollow jah...so meols pass je heshe kat chuols yach!
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry to saya kekrul tapi sesado mana pon hang. Daku tetap tak terdetik nak tengok movie hang hahaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093809s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list