Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9551
View
160
Reply

Tubuhku bukan untuk dijual - Kekrul

[Copy link]

Author: pencintaABC    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-11-2019 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 18-11-2019 11:35 PM
Hahaha tak berebut pon sebab Kurex dah cop dulu

Omg aku dh lm terengsa sejak tefollow ig mamat ni. Xsangka uols lg advance sampai mngkembarkn heols dgn kekrul. Tp heols yg maha sendu ni lagi memualkn caption berjela2, skjp bapamithali skjp suami solehah. Tp xde sape peduli pon. At least kekrul bininya kek nis mak mentuanya nany rustammm okeyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:36 AM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 20-11-2019 08:39 AM
Kangkung1M replied at 19-11-2019 09:34 PM
Kalau sesape nak tau camne sikap seorang lelaki matang & berbudiman, boleh contohi cara Yusry KRU  ...

tu meols malas nak percaya retis2 yg show off sweet2.. family man laa, family first laa, sweet mom laa and sporting wifey laa etc. yg digembar gemburkan kat socmed..
sbb bila candid mcm ni.. nahh terserlah perwatakan tu tak tally dengan yg di claimed kan.


ini kalau si poyo ni dok gebang, dia kesian tengok hanis penat lelah lahirkan dan besarkan anak2 ke ape2 ke...
memang mintak maki je la.. bini memboyot nak naik tuktuk pun ko buat tak endah je..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:44 AM | Show all posts
silampumeja replied at 20-11-2019 12:04 AM
Yeay u dah kembali!!!
Awwww thank u for the quote..

movie2 Jackie Chan..
semua aksi heavy stunt yg dia buat sendiri...
bila ending tu tunjuk BTS... lagi macam2 jadi..
tapi takde pun kecoh dok citer hal injury dia je bila di interview...
Tom Cruise dalam Mission Impossible pun sama...
takde pun kulu kilir cakap pasal injury dia bila time promosi citer tu...

Mamat ni hal paskal yg dah basi pun dok ulang citer lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:16 AM | Show all posts
mizruncing replied at 19-11-2019 09:22 AM
kahkah meols pnh kutuk dia ni dlu dlm thread psl bini dia. ramai2 kecam meols secara jemaah chuols ...

dia ni jumpa meols dekat kedai makan.. dia member someone yg meols tengah hang out time tu.kenalan meols tu kenalkan meols kat dia
dia duduk, tanpa mukadimah ape2.. boleh terus tanya.. dah kahwin ke kat meols..
masa tu dia ni belum kahwin lagi...


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:41 AM | Show all posts
Kangkung1M replied at 19-11-2019 11:15 PM
Adoi ada karatz rupanya klon ni. Siap ada thread plak tu.

Bakat dia biasa-biasa je ...

hahahah ade u. masa tu org open thread psl dia back up kes retis tgh hot skandal. mcm chef yg kantoi dgn pengacara tv9 tu. klu tak silap laa sbb katanya skrg mmg tgh trend ek aibkan pasangan sdri kt sosial media. meols pn lupa dh. tp meols kecam jgk la mamat ni sbb tibe2 je muncul nk bersuara. better jaga la family sdri dlu sbb wife dia kan on off pkai tudung. baru dpt jadi stewardess MAS. so bila keje free hair. bila blik kje pkai tudung. pdhal dlu penah jadi stewardess ape ntah. elok je pkai tudung. ntah la meols pn perasan sbb dlu penah follow ig wife dia. meols kesiankan anak dorg yg lahir pramatang n ade prob jantung kot. so dari situ meols mmg follow rapat ig wife dia. tp skrg bila anak dh besar mcm rengsa plak tgk parents nya. lagi2 si laki yg makin over mengklon fekrul
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:37 AM | Show all posts
mizruncing replied at 19-11-2019 09:22 AM
kahkah meols pnh kutuk dia ni dlu dlm thread psl bini dia. ramai2 kecam meols secara jemaah chuols ...

retiskah bini heols?
ingatkan pramugaru rayani air saja before dpt keje mas


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 12:58 PM | Show all posts
smeetasmitten replied at 20-11-2019 11:37 AM
retiskah bini heols?
ingatkan pramugaru rayani air saja before dpt keje mas

nope u. tp since kes anak dia dlu asyik naik kt explore tu yg meols follow. tak sangka rupanya wife si klon fekrul ni. before ni stewardess airline mana ntah yg mcm wife fahrin ahmad tu rasenya
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 02:44 PM | Show all posts
Kangkung1M replied at 19-11-2019 08:32 AM
Jackie Chan mmg salah sorang idola fekrol. Sumber: https://www.hmetro.com.my/rap/2019/09/494479/ha ...

semalam petang on the way balik kerja iols buka sinar macam selalutak tahu pulak si kekrol ni yang diinterview

tepat sekali ulasan uols
dia memang suka up diri sendiri
bila ditanya 3 sebab penonton kena pergi tengok
jawapan dia langsung tak membantu dan membuat uols nak gi
asyik dok up diri sendiri je
iols dengar 2 minit pastu terus tukar radio lain..
kacau betul

obviously seperti paskal iols takkan support cerita si kekrol ni


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa herol ni masa kecik2 budak hyperaktif la.. sampai ke tua mcm tu perangai hyper
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 17-11-2019 04:59 PM
Akak ni kalau nak kategorikan org berbadan sasa tu, mesti ketinggian pun akak ambil kira.. Kalau ket ...

Kannnnn..iols turn off klu tgok tubuh gini ketinggian xbalance ng muscle..xlawa for me..but i can consider tubuh ackiok haji bil and bam tah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 17-11-2019 07:14 PM
semoga burung kekrul terbang utk tatapan umum...


Ko ni bia betul kekrex..ko taste ke tgok dia?? Puhlisssss
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 20-11-2019 09:37 PM
Ko ni bia betul kekrex..ko taste ke tgok dia?? Puhlisssss

sedap apa dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 20-11-2019 09:46 PM
sedap apa dia ni

Euuwwww uwekkkkks..laju aku nak reply ko smpai ttekan butang report
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 20-11-2019 09:51 PM
Euuwwww uwekkkkks..laju aku nak reply ko smpai ttekan butang report

hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 20-11-2019 09:30 PM
Kannnnn..iols turn off klu tgok tubuh gini ketinggian xbalance ng muscle..xlawa for me..but i can  ...

Betul... Diaorg bertiga tu helok rupa kalau bersixpack.. Tp tengok achikiok dah mcm one @ double pack aje.. Suami akak x nak tamak dah. One pack dah cukup, akak usik dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 20-11-2019 02:44 PM
semalam petang on the way balik kerja iols buka sinar macam selalutak tahu pulak si kekrol ni yang ...

Wowo! Bertahan 2 minit tu dah wow sangat!
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 20-11-2019 08:44 AM
movie2 Jackie Chan..
semua aksi heavy stunt yg dia buat sendiri...
bila ending tu tunjuk BTS...  ...

Bak kata org sekarang, SAJM!
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Hritu mcm ade tgk bts movie wira ni,  ade fekrul, josiah hogan, dgn plakon indon.  Skeptikal me mencemuh dlm hati sbb ade fekrul,  tapi tgk action plakon2 dlm ni mcm best plak.  Especially pak yayan yg blakon holywood tu,  hmm.  
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:04 PM | Show all posts
mak mentua kekrul pun skrg ni berkawan dgn retis, gol2 atasan...tp jarang tgk laki dia join
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Benang kekrul nampaknya dihijack dgn post2 whoareyus kekrul 2.0 idham ismail lusapa? Hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100658s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list